Poptáváme dětské zboží pro e-shop
Dobrý den, otevíráme nový dětský e-shop a sháníme dodavatele kočárků, autosedaček, postýlek, jídelních židliček... Také výhradní dovozce kočárků jakých koliv značek.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané zboží
Meems Group je dodavatelem všech druhů tkaného a pleteného zboží pánského, dámského i dětského. V současné době děláme luxusní zboží podle požadavků zákazníků. Navštivte naše webové stránky www.meems-group.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Textil a obuv
Hledám spolupráci s distributory textilu a obuvi.
RAKOUSKO; Oblečení
Poptávám oblečení jako trička, svetry, polokošile atd.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
NORSKO; Textil
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - oděvy všeho druhu, ložní prádlo, ručníky, ubrusy, všechny druhy bytového textilu
KAMERUN; Trička
Naše firma Mogamet Investment Facilitor je přední obchodní společností. Poptáváme trička ve velkém množství.
TOGO; Oděvy
Poptáváme oděvy.
NĚMECKO; Značkové oblečení
Poptávám obchodníky se značkovým oblečením.
Poptávám dětské kočárky pro e-shop
Poptávám dodavatele dětských kočárků pro e-shop. Nebráníme se jakékoliv značce, ale především poptáváme dodavatele značek: - CASUPLAY - JANÉ - MAXI - COSI - PEG PERÉGO - X - LANDR - HAUCK - PIERRE CARDIN Dlouhodobá spolupráce vítána a stálý odběr samozřejmostí. Vaše nabídky nám zasílejte na info@lenyx.cz, odpovíme všem. Za Vaše ...
TOGO; Potraviny, oděvy, ojeté vozy
Jsme dobře zavedená společnost registrovaná v Lomé v Togu. Specializujeme se na dovoz a distribuci různého zboží se zvláštním důrazem na dovoz výrobků jako tresky, konzervované ryby a konzervované potraviny, konfekční oděvy, povlečení, sportovní potřeby, trička, tepláky, podprsenky / spodní prádlo, kožená obuv, kožené zboží, dětské oděvy, obleky, ...
MAURICIUS; Zhotovení oděvů
Hledáme textilní výrobní firmy ve východní Evropě, které mohou zhotovit naše oděvy - trička, svetry, sukně, kalhoty pro muže, ženy, děti.
BANGLADÉŠ; Oděvy tkané i pletené
ZaDEL FashionS & JJ ApparelS zhotovuje a exportuje oděvy tkané i pletené (sportovní oblečení, blejzry, vázanky, halenky, kardigany, společenské oděvy, bundy, džíny, kalhoty, pyžama, sukně, svetry, teplákové soupravy, tepláky, spodní prádlo, pracovní oděvy a uniformy, vesty, topy atd.). Vyrábíme i nejnovější módní trendy. Hledáme obchodní ...
MAURICIUS; Konfekční oděvy
Píši z ostrova Mauricius a rád bych navázal kontakty s dovozci konfekčních oděvů, jako svetry, dámské oblečení, plavky, spodní prádlo atd. .. z ČR. V naší zemi máme velmi dobrý textilní průmysl a můžeme nabídnout kvalitní výrobky za konkurenční ceny.
Poptávám dodavatele dětského oblečení
Poptávám dětské oblečení zn. NEXT, MEXX, H&M velikosti 86-128, měsíční odběr cca 50000 Kč.
Poptávám dodavatele dětského zboží
Dobrý den, od ledna 2011 rozjíždím živnost a ráda bych prodávala dětské věci,textil,hračky - kvalitní a za rozumné ceny - prosím o nabídky - děkuji Procházková
BANGLADÉŠ; Kvalitní oděvy
Jsme výrobci a exportéři velmi kvaltiních oděvů všech druhů (trička, halenky, vesty, sukně, šaty, pyžama, džíny, topy, mikiny pro ženy, muže, děti). Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám firmy dovážející oděvy z Číny
Prosím o kontakt na české firmy zabývající se dovozem oděvů z Číny.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Hledám dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli, importéry ložního prádla, ubrusů, povlaků na polštářky, kuchyňského textilního zboží, ručníků, oblečení atd.
NĚMECKO; Zboží pro online prodej
Hledám zboží pro on-line prodej přes Ebay. Bydlím ve Waidhaus (2,5 km od českých hranic) a chtěl bych využít výhodu lokality (krátká dopravní trasa). Hledám zboží za velkoobchodní cenu cca. 30 až 100 -€ (žádná elektronika). Hledané zboží by nemělo být uvedeno v seznamu na německých diskontních trzích.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Hledáme odběratele / dovozce oblečení jako trička, polokošile, šortky, bundy, kalhoty atd.
TOGO; Textilie
Hledáme dodavatele následujících položek: trička, ložní prádlo, zařízení na úpravu vody, čisticí zařízení, počítačové paměti.
Hledám výhradní zastoupení v ČR
Hledám výhradní ochodní zastoupení v ČR. Mám zájem o oděvy, hračky.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
Jsem obchodní zástupce pro vývoz textilního zboží - šaty, trička, kalhoty, dětské oblečení. Hledám obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Oblečení, obuv a textil
Jsme jedním z předních dovozců oblečení, obuvi a textilu v západní Africe. Hledáme dodavatele.