TOGO; Oděvy a látky
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky oděvů a látek.
BENIN; Použité letní oděvy
Poptáváme použité letní oděvy z Evropy, máme zájem o kvalitní zboží.
BENIN; Trička s logem
Jsme obchodní společnost a v současné době hledáme renomovaného a spolehlivého dodavatele triček s naším logem. Poptávka je naléhavá.
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
BANGLADÉŠ; Trička, topy, polokošile
Dodáváme všechny druhy triček, topy, polokošile, kojenecké oblečení, dámské oblečení atd. za konkurenceschopné ceny. Po bangladéšských oděvech je velká poptávka v celém světě. Můžeme také dodávat veškeré druhy odznaků / nášivek, výrobků z juty, řemeslných výrobků atd. Rádi bychom navázali vzájemně výhodnou obchodní spolupráci.
INDIE; Konfekční oděvy
Hledáme české dovozce konfekčních oděvů pánských, dámských a dětských.
NEPÁL; Oděvy a pokrývky hlavy
Jsem výrobce a vývozce oděvů a pokrývek hlavy z Nepálu. Mám velmi etnické a spolehlivé výrobky. Chtěl bych navázat obchodní spolupráci s odběrateli. Přijímáme objednávky i na velmi malé množství nebo větší.
Hledám dodavatele dětského zboží pro e-shop
hledaám dodavatele detskeho a kojeneckeho zbozi pro muj eshop
GHANA; Nápoje, stavebniny, léčiva
RESTORATION WAY INVESTMENT CO LTD. hledá obchodní spolupráci s dodavateli minerálních vod, džusů, éterických olejů, renovovaných lékařských zařízení, ručníků, nábytku, pneumatik, stavebních materiálů, léčiv, triček, elektroniky, kamer, faxů, kosmetiky, průmyslových strojů, sanitárního zboží, rýže, cementu, nápojů.
Hledám dodavatele dětského zboží pro e-shop
Hledám dodavatele hraček pro děti, oblečení pro děti a dětského zboží pro nově vznikající e-shop.
Poptáváme kvalitní oděvy pro komisní prodej
Poptávám značkové (kvalitní) oblečení do komisního prodeje pro mou prodejnu.
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Bangladéšská oděvní firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli pletených oděvů (trička, topy), plavek a spodního prádla. Více na www.needandfeed.org
BENIN; Potraviny
Jsme dovozci potravin, vín, oděvů a obuvi (nové i použité), aut a velkých bicyklů, domácích videí (nové i použité). Hledáme spolehlivé dodavatele.
SRÍ LANKA; Oděvy
Hledáme odběratele oděvů.
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Jsme přední výrobci a exportéři pletených oděvů. Exportujeme trička, polokošile, topy, šortky, mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí apod. pro muže, chlapce, ženy a dívky. Více na www.sfashionbd.com Hledáme nové zákazníky, kteří by odebírali naše zboží.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců z Dhaky, Bangladéš. Vyrábíme pánské, dámské a dětské konfekční oděvy. Vyvážíme do řady zemí a vyrábíme pro různé značky. Máme vzorkařskou a návrhářskou sekci. Nabízíme konkurenceschopné ceny, vysokou kvalitu a rychlé služby se včasnou dodávkou. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
NĚMECKO; Dětské oblečení
Prosím sdělte mi nejznámějšího výrobce kojeneckého, popř. dětského oblečení do 14 let. Upřednostněni jsou velkovýrobci a velkododavatelé.
GHANA; Oblečení, obuv a doplňky
Prodávám oblečení, obuv a doplňky. Podnikám také ve filmu a herectví. Hledám firmu, obchodního partnera, který by chtěl se mnou podnikat při prodeji svých výrobků na rychle rostoucím ghanském trhu, nebo někoho, kdo má zájem o africké příběhy a rád by investoval do našich filmů nebo byl součástí hereckého personálu.
INDIE; Konfekční oděvy
Jsme vývozci v oblasti textilu, konfekčních oděvů (pletených i tkaných). Sídlíme v Tirupur, což je centrum textilu a konfekčních oděvů v Indii. V současné době spolupracujeme s Francií, Německem, Jižní Afrikou a Finskem. Našimi hlavními produkty jsou: pánské: neformální košile, šortky, kalhoty, trička, polokošile, pyžama, teplákové soupravy, ...
Hledám dodavatele dětského zboží
Provozuji internetový prodej dětského zboží, převážně oblečení a hledám dodavatele-výrobce pro svůj obchůdek, který by byl ochotný své vyráběné zboží-oblečení dávat do komisního prodeje. Obchůdek funguje od podzimu roku 2009 a ráda bych lidem nabídla kvalitu za rozumné ceny, což nyní bohužel nemohu, z důvodu cen poštovného, které si výrobci ...
BANGLADÉŠ; Kvalitní oděvy
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců v Bangladéši. Dodáváme kvalitní oděvy mnoha mezinárodně renomovaným odběratelům a obchodním řetězcům v Evropě, USA a Kanadě. Máme široký sortiment oděvů v nejvyšší kvalitě za konkurenční ceny, např. tkané a pletené oděvy, denimové oděvy, svetry, čepice a pokrývky hlavy. Sortiment zahrnuje oblečení pánské, ...
GAMBIE; Elektronika
Hledám výrobce elektroniky, oděvů, obuvi, pánského a dámského spodního prádla, případně dalších věcí, které by mě mohly zajímat.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobce, vývozce a obchodník s oděvy z Bangladéše již 15 let. Obchodujeme s USA, Kanadou, Velkou Británii a evropskými zeměmi. Máme vlastní továrnu a sekci pro výrobu jednotlivých vzorků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Pletené oblečení
Jsme výrobce a vývozce všech druhů pleteného oblečení a svetrů. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Pletené zboží
Jsme výrobce a vývozce velmi kvalitního pleteného zboží v Bangladéši. Naše hlavní trhy: Evropa, Amerika, Kanada a Oceánie. Výrobky: trička, polokošile, topy, mikiny s kapucí, tílka, kalhoty, pyžama, teplákové soupravy, sukně, dětské kombinézy, oblečení na spaní, dětské soupravy atd. se všemi druhy potisku, výšivek a zdobené kameny. Textilie, ...