PÁKISTÁN; Oděvy
MARKS INTERNATIONAL je předním vývozcem zakázkového a výprodejového oblečení z Pákistánu. Jsme schopni splnit vaše požadavky v sortimentu pánských, dámských i dětských džín a džínového oblečení, kalhot, cargo kalhot / šortek, topů / halenek, mikin s kapucí, polokošil / triček, županů, sportovních ponožek. Máme zájem o navázání obchodní ...
INDIE; Pletené oděvy
Jsme výrobce a vývozce kvalitních pletených oděvů pro muže, ženy i děti. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Bytové textilie, oděvy
Jsme výrobci bytových textilií zvláště ručníků, lůžkovin a pletených oděvů jako trička, polokošile, pyžama, dětského a kojeneckého oblečení. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Oblečení, bytové textilie, látky
Nol Sports je výrobce a exportér pletených a tkaných oděvů pro muže, ženy a děti jako trička, polokošile, kojenecké a dětské oblečení, sukně, noční úbory, společenské oděvy. Rovněž obchodujeme s látkami jako popelín, plátno, ribstop, courdroy, denim atd. Obchodujeme také s bytovým textilem - přehozy přes postele, polštáře, záclony, kuchyňské ...
Hledám dodavatele dětského textilu
Hledám dodavatele na levný a kvalitní dětský textil a nebo různé novinky přicházející do ČR. Prosím pouze pokud máte www stránky k náhledu.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám: Začínající internetový obchod, hledá vhodné dodavatelé pro tyto kategorie : Krmivo pro zvířata Oblečení a obuv Hračky Sportovní potřeby- Outdoor Gurmánství (například čaje, káva, čokoláda, bonbony, jídlo za účelem uspokojení člověka apod). Kočárky a Dětské potřeby Kosmetika Skladovací prostory mám. Uvítám zboží do kauce. V ...
PÁKISTÁN; Pletené oděvy
OPENA industry vyrábí a exportuje velmi kvalitní pletené oděvy. Výroba prochází přísnou kontrolou v souladu s mezinárodním standardem kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry, velkoobchodními i maloobchodními řetězci.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
ČÍNA; Oděvy, tašky, spací pytle,batohy
Firma byla založena v roce 1988, exportuje oděvy, tašky, spací pytle (do extrémně chladného počasí), přikrývky a reklamní předměty, batohy. Více na http://www.flickr.com/photos/95641587@N00/sets/ Hledáme odběratele.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři pánských, dámských, dětských konfekčních oděvů. Průběžně exportujeme oděvní zboží do Finska, Švédska, Dánska, Německa, Itálie, USA již 18 let. Garantujeme konkurenceschopné ceny, vysokou kvalitu výrobků, včasná dodání. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Jsme přední výrobci a exportéři pletených oděvů v Bangladéši. Exportujeme trička, polokošile, topy, šortky, mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí pro muže, ženy, chlapce a dívky. Více na www.sfashionbd.com Vlastníme certifikát autorizace GSE. Hledáme importéry.
TOGO; Oděvy
Jsme dovozce / distributor oděvů v Togu a hledáme dodavatele.
USA; Smíšené zboží
Firma jovani wholesale.com je velkoobchod se smíšeným zbožím, nabízí vše ze smíšeného zboží, je významnou mezinárodní firmou exportu - importu.
PÁKISTÁN; Oblečení
Naše firma Synergia je dodavatelskou společností s rozsáhlými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým a více než 22 let zkušeností ve výrobě tkanin a oděvů, pletení, barvení tkanin a výrobě pletených i tkaných oděvů. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, ...
SRBSKO; Kojenecké oblečení
Jsme srbská firma prodávající kojenecké oblečení. Rádi bychom spolupracovali s českými firmami, které by prodávaly naše výrobky v České republice.
PÁKISTÁN; Oděvy
Poptávám odběratele a výrobní kontrakty na objednání oděvů ve velkém množství.
Hledám VO s dětským textilem a oděvy
Velkoobchod s dětským Českým oblečením a Disney oblečením s množstevními slevami i s prodejem po kuse oblečení na fakturu s prodlouženou splatností.
ČÍNA; Oděvy, kosmetika,doplňky
Hongkong Like global trading co., ltd hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky následujícího zboží: kosmetika, obuv, oděvy, trička, džíny, bundy, mikiny, sluneční brýle, hodinky, kšiltovky, šátky, opasky, spodní prádlo, peněženky, bižuterie, vázanky, módní doplňky atd. Nabízíme nejnovější styly, konkurenceschopné ceny, ...
Poptávám dětské značkové oblečení
Poptávám dětské oblečení Hello Kitty, Disney ....
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Tradiční oděvy a rukodělné předměty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli tradičních oděvů a triček, rukodělných předmětů.
PÁKISTÁN; Textilní zboží
ZAAM TEXTILES se specializuje na outdoorové a odvážné oděvní výrobky. Obchoduje se všemi druhy oblečení a textilními výrobky. Naše výrobky zahrnují přízi, pletené látky jako žerzej, piké, fleece, krep, strečové tkaniny. Dále veškeré oblečení - trička, sukně, mikiny, bundy, fleecové a velurové teplákové soupravy, bundy, parka, sportovní oděvy a ...
PÁKISTÁN; Pleteninové oděvy
Jsme specialista na pleteninové oděvy, kvalita je naším symbolem, hlavním trhem je Evropa (Itálie). Máme italské techniky, kteří nám pomáhají splňovat mezinárodní normy. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
NĚMECKO; Kojenecké zboží a dětská obuv
Hledám obchodníka nebo výrobce s kojeneckým zbožím a dětskou obuví.
TURECKO; Textil
Firma nirma international co,ltd. obchoduje s textilem, hledá spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme exportní firma z Indie. Máme na vývoz širokou škálu výrobků. Vyvážíme všechny typy textilních látek, bavlněné vlákno, oděvy. Vše nejlepší kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.