BANGLADÉŠ; Oděvy
9Star Apparels Industries Ltd. nabízí oděvy za nízkou cenu, výborné kvality. Firma hledá importéry.
EGYPT; Textilní výrobky
Hledáme evropské dovozce našich textilních výrobků. Nabídneme nejlepší kvalitu a ceny.
BANGLADÉŠ; Svetry
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli svetrů. Od 29. 10. do 12. 11. budu za účelem obchodu ve Zlíně. Jestliže má některá firma zájem o obchodní spolupráci, kontaktujte mě prosím.
TOGO; Oděvy a obuv
Jsme dovozce výrobků obecně. Protože stále rozšiřujeme své obchodní aktivity, chtěli bychom dovážet z vaší země všechny druhy oděvů a módního oblečení, textilní výrobky, použitou obuv, použité oděvy
EGYPT; Papyrus a taneční kostýmy
Hledám obchodní spolupráci s distributory následujícího zboží - papyrus, taneční kostýmy z Egypta.
INDIE; Textil
Chci vyvážet textil z Indie a hledám odběratele.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Rádi bychom exportovali všechny druhy řemeslných výrobků, oděvy, svetry a hledáme odběratele.
Hledáme dodavatele dětského outletového zboží
Hledám dodavatele kojeneckého a dětského oblečení, české výrobce nebo dovozce zn.HM,CA,Next,Topolino,Puma, Nike, Adidas nové i kvalitní secondhand nebo outlet.
PÁKISTÁN; Textilní látky, oděvy
Jsme pákistánská firma obchodující s textilními látkami a oděvy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Jsme dodavatelem kožených rukavic. Hledáme obchodníky s pracovními rukavicemi, montážními rukavicemi, zimními rukavicemi.
Poptávám výrobce dětského zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele-výrobce dětského zboží (např.prádlo,punčochové zboží a ponožky,povlečení apod.) do komisního prodeje pro mou prodejnu v Ostravě.Mám tex.galanterii+prodej papučí,ponožek aj.,dále provozuji sběrnu čistírny a opravuji oděvy(zkracování,všívání zipů a další drobné opravy).
IRSKO; Pokrývky hlavy
Hledám výrobce pokrývek hlavy.
VIETNAM; Oděvy
Jsme závod na výrobu módních oděvů pro ženy, muže a děti. Navštivte prosím naše webové stránky www.vqfashion.con. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Konfekční oděvy
Vyvážíme z Pákistánu konfekční oděvy jako jsou kalhoty, džíny, trička, polokošile, mikiny s kapucí. Jsme schopni vyrábět podle vzorů zákazníka, protože máme vlastní kompletní jednotku. Hledáme odběratele.
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Dodáváme pletené oděvy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Módní oděvy
Naše firma dováží módní oděvy a hledá českého dodavatele ke společnému podnikání.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobce a vývozce oděvů v Bangladéši. Vyrábíme pánské, dámské a dětské zboží (základní trička, polokošile z piké a jednoduchého žerzeje, mikiny, topy a další) a veškeré módní zboží s potiskem a výšivkou, rovněž s celoplošným potiskem. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Chtěl bych navázat obchodní spolupráci na podporu exportu i importu. Mám zájem vyvážet konfekční oděvy všech kategorií (pánské, dámské i dětské oblečení). Také mám zájem dovážet spotřební zboží jako léky pro záchranu života, křišťálové výrobky, průmyslové suroviny atd.
TOGO; Trička
Hledáme výrobce a exportéry triček.
PÁKISTÁN; Textilní výrobky
ATS INTERNATIONAL obchoduje s velmi kvalitními textilními výrobky jako povlečení, trička, ručníky a oděvy. Na zakázku může zhotovit design na lůžkoviny. Firma hledá zákazníky.
BANGLADÉŠ; Oděvy
ARS Fashions exportuje oděvy z Bangladéše - trička, polokošile, mikiny, trika na golf, bundy, teplákové soupravy, kalhoty, legíny, bermudy, módní šaty, dětské oblečení, sportovní oděvy, pracovní oděvy. Firma hledá odběratele.
MAROKO; Pleny pro děti a dospělé
Poptáváme dodavatele dětských plenek, plín pro dospělé a sanitárních utěrek.
Poptávám kvalitní oblečení pro komisní prodej
Poptávám značkové (kvalitní) oblečení (pánské i dámské) do komisního prodeje pro mou prodejnu.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy a uniformy
Exportujeme konfekční oděvy pletené, tkané, svetry do Evropy a USA. Zhotovujeme vojenské, policejní, letecké, požárnické oděvy - trička, polokošile, fleecové bundy, kalhoty, boxery, svertry, pulovry, halenky, sukně, čepice. Více na http://www.sagaciousfashions.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Firma AFCO ABEDIN GARMENTS LTD. je výrobcem konfekčních oděvů zaměřeným na export od roku 1996. Vyvážíme v průběhu celého roku do Severní Ameriky a Evropy. Jsme známi kvalitními oděvy a doržováním závazků. Hledáme dovozce oděvů a také místní obchodní zástupce.