Papír xerografický
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky xerografického papíru na základě dílčích dodávek zadavatele po dobu 3 let. Dodávky budou realizovány dle specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na dodávky kancelářského papíru 2021 - 2023
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky kancelářského papíru. Účelem veřejných zakázek, zadávaných v DNS je průběžné uspokojení potřeb jednotlivých pověřujících zadavatelů dodávkami kancelářského papíru.
Poptávám dodavatele pracovních montérek šitých na mír
Hledáme dodavatele pracovních montérek šitých na míru - nestandardní velikosti. Děkuji
Předcházení vzniku odpadů v DSO Hovoransko a partnerských obcích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil (1. část) a dodávka štěpkovačů (2. část).
Krabičky pro výdej obědů
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky dóz na výdej obědů pro pracoviště OHTS- SP dle potřeb zadavatele.
Úprava Multifunkční haly ŠZP ŽABČICE
Předmětem veřejné zakázky je provedení dodávky a montáže technologií hrazení a větrání, včetně souvisejících stavebních prací, v rozsahu projektové dokumentace a soupisu prací vč. výkazu výměr, kterými dojde k úpravě stávající multifunkční haly pro zvířata s možností předvádění skotu pro účely výuky. Nově zde budou v jedné části ustájeny zasušené ...
Technické služby Malá Haná - Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů - III. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: 14 108 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 184 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l, 6 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1500 l a připevnění RFID čipů k nádobám, 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 5 m3, 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 6 m3, 6 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu ...
Nákup ochranných prostředků
Předmětem plnění je nákup certifikovaných respirátorů bez výdechového ventilu s filtrační účinností alespoň 95% včetně kapének dle příslušných norem.
Spotřební materiál do tiskáren
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu dle přílohy ZD, specifikace po dobu 4 let od podpisu smlouvy.
Předcházení vzniku odpadů ve Veselí nad Moravou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil.
Dodávky materiálu pro svislé dopravní značení - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky materiálu pro svislé dopravní značení a dopravní zařízení včetně příslušenství.
Kompatibilní tonery
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky kompatibilních tonerů a fotoválců dle potřeb zadavatele.
Poptávám ponožky s protiskluzovou úpravou
Sháním ponožky s protiskluzovou úpravou, zimní, teplé na chladné dny, velikost min. 46 (9-10 velikost bot).
Ochranné pláště
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ochranných plášťů na základě dílčích objednávek po dobu 2 let. Specifikace: vázaný vzadu úvazky, vyrobený z polypropylénové netkané textilie, vhodné pro infekční prostředí (např. MRSA), odolné průniku kapalin a mikroorganismů, rukávy zakončeny pružným úpletem, nesterilní, nejlépe výstražná barva ...
Etikety na popisy léčivých přípravků III
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky etiket dle potřeb zadavatele.
Dodávky kombinéz jednodílných letních RIPSTOP pro potřeby Městské policie Brno
Předmětem zakázky jsou dodávky kombinéz letních RIPSTOP
Rámcová dohoda-Nákup kancelářských potřeb a drogistického zboží s náhradním plněním
Předmětem zakázky je dodávka kancelářských potřeb a drogistického zboží. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové dohody na období 4 let s více dodavateli. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu se všemi dodavateli, kteří splní kvalifikační předpoklady a jejichž nabídky na uzavření rámcové dohody budou podány ve lhůtě pro podání nabídek ...
Poptáváme dodavatele stravy pro mateřskou školu
Pro mateřskou školu v Rebešovicích hledáme dodavatele stravy včetně dopravy. Svačiny a obědy. Termín od 1.1.2021. Děkuji za nabídku.
Zajištění stravovacích služeb v potřebné kvalitě a množství pro zaměstnance a pacienty
Předmětem veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb pro pacienty a zaměstnance (interní, externí), a to v potřebné kvalitě a množství v souladu s platnou legislativou a jakostními normami, včetně zajištění všech prací a služeb spojených se stravovacím provozem, nájem nebytových prostor nutných pro přípravu a výdej stravy.
Kompletní rekonstrukce varhan v kostele Jména Panny Marie ve Křtinách
Cílem zadávacího řízení je výběr dodavatelů, se kterými budou v jednotlivých částech veřejné zakázky uzavřeny smlouvy o dílo, jejichž předmětem je obnova původního stavu památkově chráněné varhanní skříně (rejstř. č. 129992), včetně statiky, a volná rekonstrukce mechanického varhanního stroje odpovídající velikosti dané skříně. Jedná se o varhany ...
Kojenecký program
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky kojeneckých lahví, saviček a kojenecké vody dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky přístrojů určených k suchému ohřevu mateřského mléka v kojenecké lahvi po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy a zajištění jejich servisu.
Etikety na popisy léčivých přípravků II.
Předmětem zadávacího řízení je v každé části uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky etiket a odvíječů dle potřeb zadavatele.
Dynamický nákupní systém na dodávky lůžkovin, prádla a pracovních oděvů
Předmětem plnění DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS budou dodávky lůžkovin, stolního, toaletního, kuchyňského prádla a pracovního oblečení.
Poptávám opravu dětského kočárku
Poptávám opravu dětského kočárku.
Poptávám zahradní amforu
Poptávám zahradní amforu, spíše světlou. Zajímá mě rozměr, váha, cena, dodání a způsob dopravy. Děkuji.