Poptávám keyboard sx 600
Poptávám keyboard sx 600.
Dynamický nákupní systém na dodávky odpadních pytlů, potravinových sáčků a fólií 2022 - 2024
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky odpadních pytlů, potravinových sáčků a fólií. Účelem veřejných zakázek, zadávaných v DNS je průběžné uspokojení potřeb jednotlivých pověřujících zadavatelů dodávkami odpadních pytlů, potravinových sáčků a fólií.
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Poptávám hutní materiál
Prosím o nacenění následujícího zboží: Jekl 50/30/3 (6050107) 59m Plocháč 30/5 (6010034) 19m Kary síť 3x2m 100/100/4 (5010306) 3ks
Rámcová dohoda na dodávky spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních zařízení
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi centrálním zadavatelem, který je k tomu pověřen jednotlivými pověřujícími zadavateli a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány objednávky na dodávky, jejichž předmětem budou průběžné dodávky spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních ...
Pytle na infekční odpad
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy na dobu neurčitou týkající se pořízení opakujících se dodávek pytlů na infekční odpad pro Fakultní nemocnice Brno podle potřeb zadavatele.
Poptávám opravu sklíčka hodinek
Poptávám opravu sklíčka hodinek Festina la Vuelta 16489/3.
Poptávám výměnu skla u hodinek
Dobrý deň, poprosil by som vás o cenovú ponuku výměny minerálního skla, vodotěsnost 10 ATM, na hodinkách Festina Sport 16889/1. S pozdravom, Martin Radošinský
Poptáváme pogumování hřídele
Potřebuji pogumovat míchadlo respektive hřídel + vrtuli. Hřídel 1700 mm délka průmět 40 mm vrtule dvoulistá průměr 500 mm. Můžete mi udělat nabídku? S pozdravem Jaroslav Čada
Dynamický nákupní systém na drogistické zboží pro JMK 2021-2025
dodávky vybraných druhů drogistického zboží
Dynamický nákupní systém na kancelářské potřeby a papír pro JMK 2021-2025
dodávky vybraných druhů kancelářských potřeb a kancelářského papíru
Restaurování hrací části varhan v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Bučovicích
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v restaurování hrací části varhan v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Bučovicích.
Dynamický nákupní systém na dodávky ochranných zdravotnických pomůcek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky ochranných zdravotnických pomůcek včetně příslušné dokumentace a dopravy na určená místa v Jihomoravském kraji. Jedná se o následující zboží: roušky, respirátory, ochranné obleky, štíty, rukavice, návleky, dezinfekce.
Xerografický papír
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky xerografického papíru pro FN Brno, pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno a pracoviště Dětské nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno po dobu 2 let.
Šlapanicko - předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 300 ks plastových kompostérů o objemu min. 900 l, a to dle specifikovaných parametrů uvedených v příloze č. 1 smlouvy. Předmětem veřejné zakázky je rovněž dodávka dle přílohy č. 2 smlouvy a vykládka zboží bez asistence kupujícího.
Osobní ochranné pracovní prostředky: 2021 - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je obstarání všech dodávek a služeb blíže specifikovaných v Obchodních podmínkách zadavatele v podobě závazného návrhu rámcové kupní dohody. Na základě smlouvy mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem bude vybraný dodavatel zajišťovat dle dílčích objednávek zadavatele a v závislosti na jeho potřebách průběžné ...
Poptávám elektrický vyhřívaný polštář
Poptávám elektr. vyhřívaný polštář (vankúš Palava TYP TH-63)
Ochranné pláště II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ochranných plášťů na základě dílčích objednávek po dobu 2 let splňující ČSN EN 14126 a ochrannou třídu dle ISO 16603,16604 a EN ISO 22610 ve tř. 6 a dle EN 22611 a EN ISO 22612 ve tř. 3. Specifikace: vázaný vzadu úvazky, vyrobený z polypropylénové netkané textilie, vhodné pro infekční prostředí ...
Předcházení vzniku odpadů na Tišnovsku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: Předmětem smlouvy je dodávka 181 ks kompostérů o objemu 400 l, 1500 ks kompostérů o objemu 800 l, 592 ks kompostérů o objemu 1100 l a 8 ks štěpkovačů.
Poptávám výrobu alba na karty
Poptávám výrobu alb na karty. uměli byste prosím vyrobit album na karty. Jednalo by se o přibližně takovéto album: https://www.vesely-drak.cz/produkty/alba/5129-blackfire-9-pocket-card-album-green/ Uvnitř by byly všité jednotlivé stránky podobné těmto: ...
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Pořízení kompostérů a kontejnerů na textil v rámci projektu Břeclav kompostuje!
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1500 ks kompostérů a 3 ks kontejnerů na textil pro zajištění předcházení vzniku bioodpadu a textilního odpadu ve městě Břeclav.
Čisticí prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou čisticích prostředků včetně bezplatné zápůjčky, instalace a servisu potřebné technologie na dobu neurčitou.
Poptávám opravu kukačkových hodin
Poptávám opravu kukačkových hodin (ruské), zastavují se po natažení a ciferník jde tuho.
Dobrovolný svazek obcí Technické služby Malá Haná - Předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: Předmětem smlouvy je dodávka 1560 ks plastových domácích kompostérů, 3 ks kontejnerů na textil o objemu 2,5 m3 a 4 ks štěpkovačů.