Dynamický nákupní systém pro standardní kancelářské potřeby 2016
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky standardních kancelářských potřeb blíže specifikované zadávací dokumentací.
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2016-2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky drogistického zboží blíže specifikované zadávací dokumentací.
Poptáváme loupané vlašské ořechy
Poptáváme vysušené, loupané vlašské ořechy. Množství 1 tuna.
Operační prádlo - mikrovlákno
Předmětem je dodávka operačního prádla z materiálu k opakovanému použití.
Mražené masné výrobky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mražených masných výrobků dle specifikace na základě dílčích objednávek dle uzavřené smlouvy po dobu 2 let..
Poptávám výrobu papírových visaček
Poptávám cenovou nabídku na výrobu 200ks a 1000ks visaček vel. 102x45mm na zlatém papíru 250g. Grafiku zašlu na vyžádání.
Poptávám snímač srdečního tepu zabudovaný ve šperku
Poptávám snímač srdečního tepu zabudovaný ve šperku, např. v přívěsku, náramku nebo v prstýnku, který by odesílal frekvenci srdečního tepu např. do telefonu nebo počítače. Děkuji.
Poptáváme dodavetele vlhčených ubrousků
Hledáme výrobce (dodavatele) vlhčených ubrousků dle našich požadavků.Předpokládaný odběr je 1000 ks balení.
Čisticí prostředky
Průběžné dodávky čistících prostředků po dobu 4 let, včetně bezplatné zápůjčky, instalace a servisu potřebné technologie. Předpokládané množství 41 632 kg. Nezbytnou součástí veřejné zakázky je i bezplatné zapůjčení, instalace a servis následující technologie nástup do 24hod:( servis je 7 dní v týdnu, 365 dní, i víkendy a svátky). 4 ks - ...
Tonery a náplně do tiskáren 008-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Kancelářské potřeby 008-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardních kancelářských potřeb pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Drogistické zboží 008-2017
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka drogistického zboží pro Masarykovu univerzitu specifiková v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám drcený molitan
Poptávám drcený molitan v 10 kg balení.
Tonery a cartridge - originál
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky originál tonerů a cartridgí po dobu 4 let dle specifikace.
Stravování pro zaměstnance BFÚ
Výroba a dodávka obědů vč. dopravy a likvidace zbytků. Smlouva na dobu neurčitou.
Jednorázové rukavice 2016
Pravidelné dodávky jednorázových rukavic po dobu platnosti rámcové smlouvy
Poptáváme suroviny pro výrobu vánočních těst
Poptáváme větší množství surovin pro výrobu vánočních těst. Odběr v rozmezí říjen – prosinec 2016. Cukr mletý 15 000 kg Soda 80 kg Skořice ml. 50kg Citropasta 170 kg Kypřící prášek 80 kg Perníkové koření 240 kg Kokos strouhaný 550 kg Cukr vanilkový 360 kg Kakao 600 kg Vanilkové aroma. Děkujeme.
Poptáváme větší množství stolního tuku
Poptáváme větší množství stolního tuku (rostlinný margarín s obsahem min. 80% tuku). Předpokládané množství cca 20 t. Odběr v rozmezí říjen – prosinec 2016. Děkujeme.
FN u sv.Anny v Brně – Dodávka mléčných výrobků
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku mléčných výrobků v souladu s ust. § 11 zákona, na základě které budou po dobu její účinnosti zadávané dílčí veřejné zakázky – minitendry na dodávky mléčných výrobků pro zadavatele postupem dle § 92 odst. 3 zákona. Rámcová smlouva bude uzavřena se 4 uchazeči. Rámcová smlouva na ...
Maso a uzeniny
Dodávka čerstvého masa a uzenin na základě dílčích objednávek po dobu 2 let.
Poptávám oblázky na hřbitov
Poptávám na hřbitov oblázky, které se deštěm omývají (informace z kamenictví Haska). Bílá kamenná drť rychle šedne a musí se často měnit. Děkuji za odpověď a přejí krásné léto. Beata Jandáková
Poptávám pneumatiky
Poptávám pro svůj vůz BMA X3 nové pneumatiky 235/55 R 17.Mohl by mi někdo vytvořit nabídku na 4 letní pneumatiky? S pozdravem J.Hein
Drogistické zboží 007-2017
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka drogistického zboží pro Masarykovu univerzitu specifiková v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Kancelářské potřeby 007-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardních kancelářských potřeb pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám výrobu dětského dortu
Poptávám dětský dort na 30.7.2016 viz. příloha.