Poptávám gumový pás
Lze si u Vás objednat gumový pás o šířce ca 25-30 cm o celkové metráži ca 300 bm. Pokud ANO : 1/ jaká je cena za 1 bm 2/ termín vyzvednutí Pás bych použil na zahradu pod drátěný plot na zabránění růstu plevelu. Pokud tento výrobek máte - dám informaci ostatním zájemcům a bude jich hodně.
Poptávám jutovou přízi
Poptávám kvalitní jutovou přízi. Popis: Poptávám 20 až 100 kg kvalitní jutové příze na výrobu dekorací. Obyčejná juta, která je na trhu k dispozici mi kvalitativně nevyhovuje. Sháním kvalitní materiál. Lokalita: celá ČR, SK i cizina, jsem z Brna Termín: do týdne nebo kdykoliv Doplňující informace: (množství, rozměr, materiál ...
Poptávám pánskou vycházkovou obuv
Poptávám pánskou vycházkovou obuv vel. 45.Nabídněte.Děkuji.
Kancelářské potřeby 101-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardních kancelářských potřeb pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Kancelářské potřeby 004-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardních kancelářských potřeb pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptáváme síťovanou PVC fólii pro výrobu kancelářských potřeb
Pro naši výrobu školních a kancelářských potřeb sháníme PVC folii s tkaninou (síťovaná PVC). Můžete nám prosím toto nabídnout? Viz obrázek v příloze. Detaily poptávky níže: - pouze PVC (ne PP nebo PE) - transparentní, čirá - síla +- 350mic (může se mírně lišit) - vnitřní textilní mřížka 5x5mm (může se mírně lišit) - množství 1 role  - ...
Poptávám dodavatele sušených plodů, čokolády a bonbónů
Hledám dodavatele sušených plodů, čokolády a bonbónů pro malou prodejny asi 30 km jižně od Brna.
Poptávám dodavatele ovoce a zeleniny
Hledám dodavatele ovoce a zeleniny pro malou prodejnu asi 30 km jižně od Brna. S pravidelným dovozem za příznivé ceny.
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2016-2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky drogistického zboží blíže specifikované zadávací dokumentací.
Poptávám spojovací materiál, hřebíky pro hliníkovou střechu
Poptávám spojovací materiál, hřebíky pro hliníkovou střechu. Děkuji.
Oděv pracovní 92
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky blůz a kalhot pracovního obleku 92 podle aktuálních potřeb zadavatele.
Poptávám plastové stříčky
Dobrý den, poptávám dodavatele na plastové střičky. Je to na 2-3 dcl. Použití hlavně na oleje.
Poptávám dodavatele spojovacího materiálu
Poptávám dodavatele spojovacího materiálu pro výrobu i obchod. Děkuji.
Pytle na prádlo
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy na 4 roky na dodávku pytlů na prádlo. Pytel transparentní HDPE, 70x110 - 20 mikronů - rovné dno - baleno v rolích á 50 ks Pytel zelený HDPE, 70x110 - 20 mikronů - rovné dno - baleno v rolích á 50 ks
Drogistické zboží 003-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka drogistického zboží pro Masarykovu univerzitu specifiková v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Kancelářské potřeby 003-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardních kancelářských potřeb pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Tonery a náplně do tiskáren 003-2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení pro Masarykovu univerzitu specifikovaná v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám čaj na očistu a regeneraci
Hledám sypaný čaj na očistu a regeneraci jater.
Poptávám věšákovou úchytku
Poptávám věšákovou úchytku Ritto.
Poptávám mobilní sklápěcí plachtovou garáž
Poptávám mobilní sklápěcí plachtovou garáž na SUV automobil.
Poptávám dodavatele dětského oblečení
Hledám dodavatele dětského módního, stylového oblečení - veškeré oblečení a doplňky . Původ Čína, Vietnam, Turecko, a jiné země. Dodání oblečení - max. do týdne. Cena a množství dohodou.
Poptávám dodavatele dámského oblečení
Hledám dodavatele dámského módního, stylového oblečení - veškeré oblečení a doplňky (kabelky, boty). Původ Polsko. Dodání oblečení - max. do týdne. Cena a množství dohodou. PROSÍM KONTAKTUJTE MĚ NA EMAIL
Poptávám dodavatele dámského a pánského oblečení
Hledám dodavatele dámského a pánského módního, stylového oblečení - veškeré oblečení a doplňky (kabelky, boty). Původ ČÍna, Vietnam, Turecko, a jiné země. Dodání oblečení - max. do týdne. Cena a množství dohodou. PROSÍM KONTAKTUJTE MĚ NA EMAIL
Poptávám dodávku palet
Poptávám dodávku 100 ks palet o rozměrech 1200 x 1000 mm, nové, použité (čisté). Děkuji.
Kojenecký program
Zajištění dodávek pro jednorázový kojenecký program s možností dílčího plnění a bezplatné zapůjčení přístrojů určených k suchému ohřevu mateřského mléka v kojenecké láhvi. Část 1 - Lahve a savičky Část 2 - Kojenecká voda Zadavatel požaduje pro část č. 1 bezplatné zapůjčení přístrojů určených k suchému ohřevu mateřského mléka v kojenecké láhvi.