Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: 1) Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel (viz smlouva I) 2) Pronájem prostor a zařízení v objektech zadavatele (viz smlouva II) podle dále uvedených podmínek.
Poptáváme stavěcí nohy ke strojům
Poptáváme: Noha-přístrojová patka strojů 100ks. Noha stavěcí M10 pozink., pevná, rozměry dle přílohy: A = 14mm B = 38mm až 40mm, materiál PP C = M10 pozink. D = 80mm (event. 90mm) E = 17mm (OK) Množství: 100 ks (dále trvalé odběry).
Poptávám okurky nakladačky
Poptávám okurky nakladačky 7-9cm, cca 20 kg.
Poptáváme spojovací materiál
Poptáváme spojovací materiál, šroub vratový se čtyřhranem DIN 603 M 16x 140 88, 100 ks
Poptávám broskve
Poptávám broskve na zavaření,asi 15kg.Jaká bude asi cena.Děkuji
Dynamický nákupní systém pro tonery 2017-2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení blíže specifikované zadávací dokumentací.
Poptávám potravinové doplňky
Poptávám potravinové doplňky, Vitamin A+D 100+100tabs, Lutein 20mg 60tabs.
Poptávám plničku cigaretových dutinek Mascotte
Poptávám plničku dutinek MASCOTTE. Děkuji Bohm
Poptávám náhradní víko nádoby na kvašení zelí
Poptávám náhradní víko na nádobu na kvašené zelí /10 l/, lidově řečeno kvašák. Prosím 2 ks víka. Děkuji.
Poptávám výrobu puzzle
Dopytujem výrobu puzzle. Zaujíma ma cena pre formát cca A3 počet dielikov cca 500, počet objednaných kusov 100. Aký hrubý je materiál, z ktorého je puzzle vyrobené je šanca, že je recyklovaný? Ďakujem.
Poptávám nové nebo použité palety
Poptávám nové nebo použité palety a europalety.
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2017-2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky drogistického zboží blíže specifikované zadávací dokumentací.
Dodavatel potravin do sociálního domu, Charbulova 86
Předmětem zakázky je dodávka potravin do sociálního domu, Charbulova 86. Potraviny, specifikované v příloze č. 3 kvalifikační (a zadávací) dokumentace, budou dodávány na základě potřeb a objednávek zadavatele.
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro JMK
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Dynamický nákupní systém na kancelářské potřeby pro Jihomoravský kraj
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, dynamický nákupní systém na vybrané druhy kancelářských potřeb zabezpečujících potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Dynamický nákupní systém na drogistické zboží pro Jihomoravský kraj
Jihomoravský kraj zavádí dle ustanovení § 138 a následujících zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ), dynamický nákupní systém na nákup drogistického zboží pro potřeby Jihomoravského kraje, jeho volených představitelů a zaměstnanců zařazených k výkonu práce na krajském úřadě Jihomoravského kraje.
Úspory energie v provozu skleníků společnosti AGRO Brno-Tuřany, a.s.
Předmětem plnění zakázky jsou dodávky v souvislosti s realizací akce „Úspory energie v provozu skleníků společnosti AGRO Brno-Tuřany, a.s. (Brno-Ivanovice)“ podrobně popsáno v projektové dokumentaci, která je jako součást zadávací dokumentace uveřejněna po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek na profilu zadavatele. Konkrétně se jedná o ...
Poptáváme mouku, cukr a sušené mléko
Poptáváme mouku hladkou T1052,cukr krystal a mléko sušené tuk 26% bez přídavku kravské.Baleno v 50kg polypropilenových pytlích.Prosím cenu v eurech za tunu, nejlépe od výrobce. Odběr cca 400 - 1000tun měsíčně, dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme kukuřičný sirup
Poptáváme kukuřičný sirup/melasu. Kamionové odběry. Dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme nádoby na zimní posyp
Poptávám nádoby na zimní posyp SBA 220, 4 x, včetně dopravy. Děkuji.
Poptáváme loupanou zeleninu
Poptávám cenovou nabídku loupané zeleniny: mrkev celer cibule brambory
Dynamický nákupní systém pro standardní kancelářské potřeby 2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky standardních kancelářských potřeb blíže specifikované zadávací dokumentací.
Poptávám závěs
Poptávám závěs nejlépe hnědé barvy , který nepropustí teplo a průvan a to do otvoru 2,20m na výšku a 4m na délku s oky na zavěšení na trubku. Děkuji
Kancelářské potřeby a drogistické zboží
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky kancelářských potřeb a drogistického zboží. Zadavatel bude na základě uzavřené rámcové dohody po dobu trvání rámcové dohody pořizovat zboží pro zajištění svého provozu.
Operační prádlo - mikrovlákno
Předmětem je dodávka operačního prádla z materiálu k opakovanému použití.