EGYPT; Koření, sůl, potraviny, nápoje
Naše firma "Abd El Wahab Sons" je vývozcem a dodavatelem se sídlem v Alexandrii v Egyptě. Exportujeme: 1 - instantní sušené kvasnice 2 - všechny druhy soli 3 - drcenou kostní moučku 4 - egyptské byliny a koření 5 - egyptské fazole a obilí 6 - konzervované potraviny, džusy a minerální vody 7 - rýžový škrob - potravinářské jakosti a ...
INDIE; Koření, zelenina, maso
Exportujeme červené chilli papričky, kešu ořechy, sezamová semínka, koření, kokosový ořech v přášku, česnek, cibuli, kurkumu, kari v prášku, kuřata, maso, zeleninu, solární výrobky, čaje, trička, ručníky, žulu a bílý mramor, duše a pláště na jízdní kola, kožené výrobky a oblečení atd. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Papír, koření, chemikálie
Hledáme distributory následujících produktů: sulfátový papír, papír, mléko v prášku, indické koření (kurkuma a černý pepř), průmyslové suroviny a chemikálie.
JIŽNÍ KOREA; Potraviny a potravinové přísady
Jsme korejští výrobci potravin a potravinových přísad. Nabízíme: polydextrozu, ovocné sacharidy, krystalickou fruktózu, izoflaviny, popcon do mikrovlnné trouby. Hledáme odběratele.
INDIE; Vybavení pro farmacii
Rádi bychom vyváželi farmaceutické suroviny, stroje a vybavení pro farmacii. Dále koření, rýži, chilli, koriandr a další podobné produkty. Hledáme odběratele.
INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
INDIE; Koření,  bytový textil
Jsme dodavatelem a nákupčím v Indii pro požadavky zahraničních odběratelů z Indie. Indické koření celé / volně ložený prášek i malá balení, bytový textil a ručníky. Hotelové potřeby a indické výrobky přímo od předních originálních výrobců. Hledáme obchodní spolupráci.
VIETNAM; Škrob a zelená káva
Jsme dodavatelem škrobu a zelené kávy ve Vietnamu. Hledáme dovozce.
Poptáváme dodávky citronové kůry
Poptáváme čerstvou , zdravotně nezávadnou ,nesušenou citronovou kůru. Na základě vzorku možný odběr cca 5 t. Kůra nemůže být chemicky konzervovaná. Lze konzervovat chladem nebo alkoholem.
INDIE; Čaje, kakaové výrobky, mangová dřeň
Jsme exportéři různých druhů potravin jako pickles, čaje, houbová polévka v prášku, tomatová polévka v prášku, palmový cukr, rostlinná semena, sůl, kakaové výrobky, mangová dřeň. Balení: 250g, 500g, 1kg, 2kg, a 5kg a v PET lahvích nebo podle přání zakazníka.
INDIE; Koření
Jsme dodavatelé koření - koriandr, kmín, sušený cibulový prášek, hořčice, kurkuma a jiných zemědělských komodit nejlepší kvality. Zemědělské produkty pochází přímo od farmářů a jsou dozorovány odborníky. Více na www.uniphosagroindustries.com Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Koření
Jsem exportér indických koření a hledám importéry na evropském trhu, hlavně velkoobchodníky, distributory, maloobchodníky, kteří mohou importovat naše potravinové produkty: pepř celý, pepř v prášku, chilli, hořčice, hřebíček, kmín, skořice, koriandr, fenykl, kurkuma v prášku, kari masala na ryby, kari masala na kuře, kari masala na skopové, ...
INDIE; Chilli
Provozujeme licencovanou společnost v Indii zabývající se vývozem z Indie do všech zemí. Dodáváme zboží jako je indické červené chilli standardní kvality, jsme schopni zajistit vám zboží v očekávané kvalitě a množství při ekonomické ceně. Také vyvážíme koření, ovoce, zeleninu a řemeslné výrobky.
INDIE; Koření
Hledáme firmy, které by chtěly dovážet koření z Indie. Dodáváme kurkumu - prsty, pášek, červené chilli, sojovou mouku, semena koriandru, žlutou kukuřici a další koření.
VIETNAM; Koření
Jsme předním výrobcem, vývozcem koření, jako např.: pepř, zázvor, šafrán ..... ve Vietnamu - Hang Xanh Export International Co. Díky dobré kvalitě a rozumným cenám vyvážíme do mnoha zemí celého světa. Hledáme nové odběratele.
IRÁN; Ovocné koncentráty
Hledám odběratele koncentrátů ovocných šťáv, ovocných pyré, rajčatové pasty (jablka, granátová jablka, višně, červené hrozny, bílé hrozny, jahody, datle, pomeranče a také meruňkové, jablečné, broskvové pyré).
INDIE;Guarový polysacharid
Nabízíme guarový polysacharid - prášek (potravinářská jakost) a guarová jídla. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Koření
Koření: Jsme jedním z předních vývozců koření z Indie; můžeme dodávat pravidelně velmi kvalitní koření v libovolném množství za konkurenceschopné ceny. Dodáváme chilli, hřebíček, muškátový oříšek, fenykl, kmín a mnoho dalšího. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Kurkuma
Kurkuma: Můžeme pravidelně dodávat oddenky kurkumy vynikající kvality, balené v 25 kg jutových pytlích, v jakémkoli požadovaném množství za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...
INDIE; Nakládaná zelenina a koření
Hledáme dovozce nakládané zeleniny. Jsme výrobcem původní indické nakládané zeleniny a koření.
INDIE; Pepř
Pepř harmonizovaný kód: 0904 Nabízíme černý pepř, třída Autumn Bold. 400 g/ litr. Jsme schopni dodávat tuto položku pravidelně v jakémkoli požadovaném množství za velmi konkurenceschopnou cenu. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Sušený zázvor
Představujeme se jako běžní exportéři sušeného zázvoru z Indie. Náš produkt je dobře vysušený a nejlepší jakosti, původem z Indie. Můžeme dodávat v jakémkoli množství a za příznivé ceny. V případě zájmu nás kontaktujte.
Sháním dodavatele koření
Sháním velkoobchod s kořením, ceník koření, prodej na stánku, poutě, jarmarky. Najdu dodavatele koření za přijatelné ceny?
INDIE; Tamarind indický
Tamarind indický Můžeme dodávat kvalitní čistý tamarind indický indického původu, 100% bez semen, bez vláken a hygienicky balený. Zabaleno strojně, s údaji o vaší firmě na tištěném štítku. Dodávky po celý rok. Hledáme obchodní spolupráci.