KAMERUN; Olej, česnek a zázvor
Jsme přední firma ve výrobě slunečnicového oleje, oleje z kamélie, kukuřičné oleje a oleje z bavlníku, nabízíme česnek a zázvor. Naše produkty jsou za dobré ceny, garantujeme včasné dodání. Hledáme odběratele.
EGYPT; Zemědělské produkty
Chtěl bych nabídnout k importu zemědělské produkty: semena: anýz, kmín, koriandr, římský kmín, fenykl, pískavice (řecké seno), sezam, čirok, boby bílé fazole, bílá kukuřice atd. listy: bazalka, ibišek květ, majoránka, melokhia (egyptská bylina na polévku), máta atd. jiné produkty: žlutý citron
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
EGYPT; Byliny a semena
Jsme egyptská společnost specializující se na byliny a semena. Exportujeme ve velkém množství. Nabízíme: koriandr, pískavice řecká, drcená bazalka, bazalka v prášku, majoránka, tymián, heřmánek květ, heřmánek v prášku, ibišek květ, drcený atd. Vše vysoké kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme odběratele.
TOGO; Potraviny, oděvy, ojeté vozy
Jsme dobře zavedená společnost registrovaná v Lomé v Togu. Specializujeme se na dovoz a distribuci různého zboží se zvláštním důrazem na dovoz výrobků jako tresky, konzervované ryby a konzervované potraviny, konfekční oděvy, povlečení, sportovní potřeby, trička, tepláky, podprsenky / spodní prádlo, kožená obuv, kožené zboží, dětské oděvy, obleky, ...
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
GHANA; Potravinářské výrobky
Naše farma Danko Farms & Co. produkuje a dodává kakaové boby, vanilkové lusky, ananasové a zázvorové produkty, pepř a jiná koření, potravinářské výrobky, rafinovaný kokosový olej, zemědělské produkty a také oděvy. Máme zákazníky po celém světě. Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby (fermentované a sušené). Produkty jsou zcela 100% přírodní. Máme ...
TOGO; Balená voda a potraviny
Hledáme dodavatele balené minerální vody a jiných potravin a nápojů, kteří nám mohou dodávat ve velkém množství.
ETIOPIE; Výroba potravin
Hledáme výrobce potravin v ČR.
PÁKISTÁN; Kvalitní rýže
Máme zájem na rozvoji obchodu s českými firmami. Exportujeme z Pákistánu rýži do mnoha zemí světa. Vlastníme nejmodernější mlecí a výrobní zařízení. Nabízíme zboží dobré kvality. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli rýže, dlouhých vlasových nudlí, koření, kamenné soli.
KAMERUN; Kaako a káva
Naše firma M / S Pacific International Marketing Enterprise Ltd. je provizní zástupce pro prodej a hledá odběratele kakaa / kávy. website.www.morningloryagency.bloombiz.com
EGYPT; Koření a byliny
Hledáme obchodní spolupráci s importéry bylin a koření.
EGYPT; Byliny a koření
3M company pro import, export v Egyptě hledá pro dlouhodobou spolupráci odběratele bylin a koření jako: ibišek, bazalka, máta peprná, máta kadeřavá, majoránka, heřmánek, měsíček, citronová tráva, sušený citron, semena kmínu, fenyklu, koriandru, pískavice řecké, sezamu, bílé fazole. Více www.3morganic.com
TOGO; Potraviny
Poptáváme rýži, minerální vody, kukuřičnou mouku, energetické nápoje, sušené ryby, slunečnicový olej, pšeničnou mouku, sóju, vanilku, tapiokový škrob, těstoviny, sardinky, fazole, sušené mléko.
Poptáváme dodavatele česnekového granulátu
Poptávám prodejce česnekového granulátu. Kamionové odběry.
TOGO; Konzervované potraviny
Zabýváme se dovozem zejména rajského protlaku a konzervovaných potravin. Hledáme dodavatele - výrobci, vývozci a distributory.
MALAJSIE; Omáčky a sladkosti
Jsme jedním z renomovaných malajských výrobců sladkostí - hraček, omáček na vaření, omáček na ovocné saláty, dipů, pikantních omáček, omáček k vaření rýže atd. Hledáme dovozce, kteří budou prodávat naše produkty. Naše webové stránky jsou www.sweetiesfood.com.
INDIE; Nimbové produkty
Jsme vývozce nimbových produktů, seny, heny, koření. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Maniok
Hledáme odběratele manioku.
ETIOPIE; Kávová zrna a koření
Dodáváme kávová zrna, fazole a koření z Etiopie. Více informací najdete na www.bulehoratrading.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
EGYPT; Zemědělské produkty
Jsme egyptská firma zaměřená na export, import, zvláště zemědělských produktů, zeleniny, ovoce, koření, léčivých rostlin. Náš web: www.fmaex.com Hledáme spolupráci importéry, exportéry.
EGYPT; Sušené a dehydrované produkty
Hledáme obchodního zástupce pro koření, byliny, ochucovadla a přísady do potravin. Chceme vyvážet nejkvalitnější egyptské sušené, dehydratované produkty organické i neorganické.
Potraviny
Múka, krupica, cukor, soľ, strúhanka, ryža, cestoviny, čaj, oplátky, sušienky, čokolády, čokoládové tyčinky, piškóty, detská výživa, puding, med, kakao, koreniny, sterilizovaná zelenina, strukoviny, kompóty, džemy, paštéty, olej, droždie, tatárska omáčka, mlieko sušené, sójové kocky, ryžová kaša pre batoľatá, krupicová kaša pre batoľatá, mak a ...
KAMERUN; Kakao
Hledám odběratele kakaa. Jsem producent kakaa v jihozápadní oblasti Kamerunu.
PÁKISTÁN; Látky
Můžeme dodávat: 1. olejové ohřívače pro použití v továrnách na přepuštěné máslo / potravinářský olej 2. výměníky tepla 3. nádoby / nádrže 4. automobilové tlumiče 5. nemocniční nábytek 6. látku na závěsy 7. vyšívanou látku pro dámy 8. byliny atd. Hledáme odběratele.