ITÁLIE; Italské potravinové produkty
Hledáme dlouhodobu spolupráci s odběrateli italských potravinových produktů jako extra panenský olivový olej, vinný ocet, sladkosti.
Poptávám italské lahůdkové potraviny
Sušená rajčata v oleji a jiné italské delikatesy!
ČÍNA; Příchutě a vůně
Hledáme v Evropě výrobce příchutí a vůní.
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
MADAGASKAR; Koření, řemeslné výrobky
Poptávám evropské importéry koření a řemeslných výrobků z Madagaskaru.
INDIE; Sušená cibule
Jsme jedni z předních výrobců sušené cibule (červená, bílá). Sušená cibule je v kroužcích, rozsekaná na drobno, v granulích, v prášku. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli. Web : www.jalaramfoods.com
SIERRA LEONE; Kakao, káva
Pěstujeme kukuřici, pepř, maniok jedlý, kakao, kávu, sezam a jiné. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Kakao a káva
Jsme přední prodejce, vývozce kakaa, kávy, cukrové třtiny, coly, bavlny atd. z Pobřeží slonoviny. Hledáme odběratele. Naše cena je přijatelná a dohodou.
TANZÁNIE; Ovoce, zelenina, koření
Hledáme odběratele tropického ovoce a zeleniny, koření a obilovin z Tanzanie.
GHANA; Potraviny
Jsme výrobní firma v Ghaně zabývající se potravinami. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
VB; Potraviny a nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje.
EGYPT; Egyptské výrobky
Jsme výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Pracujeme s velmi exponovanými dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které vyvážíme. V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy, které používají moderní technologie ...
ARMENIE; Koncentrát na výrobu piva
Hledám firmy, které vyvážejí koncentrát na výrobu piva. Chci nakupovat tento koncentrát každý měsíc.
INDIE; Koření čerstvé a v prášku
Jsme dodavatelé indické čerstvé zeleniny, koření, koření v prášku.Jsme schopni plně uspokojit vaše požadavky v dobré kvalitě a ve stanoveném termínu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
ČÍNA; Potravinářské firmy
Firma Su Po Trading Co, Ltd je obchodní společnost sídlící v Číně. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými potravinářskými firmami.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
INDIE; Koření
Naše firma vyrábí a pěstuje koření. Chceme rozšířit podnikání a máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými firmami. Dodáváme koření za velmi rozumnou cenu.
INDIE; Výroba koření
Hledáme obchodní spolupráci s výrobcem koření, pšeničné mouky.
Poptávám ochucený ocet
Ráda bych koupila ochucený ocet ze závodu Byšice, a marně hledám prodejce. Pomozte, prosím. Děkuji
EGYPT; Farmaceutický průmysl
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE má zájem stát se obchodní zastupující firmou pro výrobce farmaceutického a potravinářského průmyslu. Hledáme firmy, které chtějí vstoupit na egyptský trh a představit tak své výrobky prostřednictvím našeho obchodního zastoupení.
ETIOPIE; Koření
Chci navázat obchodní spolupráci s dovozci koření. Vyvážíme z Etiopie zázvor, česnek a kulturní etiopské oblečení. Všechny výrobky jsou originální a ekologické.
Poptávám italské speciality
Italské speciality: sušená rajčata, grilovaná zelenina, ančovičky, kapary, piniové oříšky, pesta a jiné italské delikatesy, které nejsou běžně v prodeji.
INDIE; Kardamonové produkty
Jsme výrobci a vývozci kardamomu (černý, zelený, malý, velký), skořice tmavé (dalchini) a kardamomu Choti Elaichi, Alleppey Green Extra Bold (AGEB) a Alleppey Green Bold (AGB), kardamomového oleje, kardamomového prášku, kardamomu vcelku, kardamomových semen, kardamomových produktů, koření, oleje z černého pepře, skořicového oleje, citronelového ...