INDIE; Byliny, koření, hnojiva
Již čtyři generace se zabýváme vývozem bylin, koření, olejnatých semen, mořských řas, organického hnojiva a bylinného čaje. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, sušené drcené hovězí maso, minerální vodu, čistou přírodní pitnou vodu a smíšené zboží.
EGYPT; Byliny a koření
Naše firma HERBS EGYPT je považována za jednu z největších firem v Egyptě v oboru pěstování, produkce, výroby a exportu bylin a koření. Jsme držiteli certifikátů ISO a HACCP. Některé z našich produktů: listy bazalky, máta peprná, majoránka, heřmánek, měsíček, výhonky kopru, petržel, tymián, květy ibišku, semena fenyklu, semena kmínu, semena ...
ETIOPIE; Potraviny, nápoje
Hledám v ČR distributorské společnosti potravin a nápojů.
GHANA; Olej, ořechoviny
Firma Sebas Prisah je ghanská společnost, která se zabývá dodávkami palmového oleje, kešu oříšků, sóji, čiroku, podzemnice olejné a dalšího. Hledáme odběratele.
EGYPT; Byliny, luštěniny, semena, koření
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s obchodníky s bylinami, luštěninami, kořením, semeny, rýžovými slupkami, rýžovými otrubami.
TOGO; Potraviny, potravin. přísady
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme obchodníci s ...
GHANA; Sůl
Hledáme odběratele soli druhé jakosti.
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám: Začínající internetový obchod, hledá vhodné dodavatelé pro tyto kategorie : Krmivo pro zvířata Oblečení a obuv Hračky Sportovní potřeby- Outdoor Gurmánství (například čaje, káva, čokoláda, bonbony, jídlo za účelem uspokojení člověka apod). Kočárky a Dětské potřeby Kosmetika Skladovací prostory mám. Uvítám zboží do kauce. V ...
UGANDA; Potravinové produkty
Chtěl bych navázat kontakty s firmami, které nakupují fazole, sóju, sušený maniok, vanilku, kakao, zázvor a česnek.
Poptáváme dodavatele kakaového prášku
Hledáme dodavatele kakaového prášku, 24tun měsíčně, termín dodání ihned. Nabídněte cenu DDP Ostrava CZ.Děkuji
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
EGYPT; Byliny, koření, semena
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry bylin, koření, semen, zemědělských plodin.
EGYPT; Ovoce, zelenina a byliny
Naše společnost Bostan je přední egyptský vývozce čerstvého ovoce, zeleniny, aromatických bylin. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
EGYPT; Byliny, koření, semena
Jsme přední exportéři bylin, koření a semen, zemědělských plodin: heřmánek, bazalka, máta, egyptský špenát, majoránka, ibišek, kopr, petržel, citronová tráva, měsíček, anýz, římský kmín, pískavice, koriandr, fenykl, kmín, čirok, zlatý sezam, slunečnicová semena. Hledáme importéry.
KAMERUN; Zemědělské produkty
Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli zemědělských produktů a koření jako zázvor, česnek, různé druhy chilli papriček, cibule, bílá a žlutá kukuřice, maniok jedlý a mnoho dalších produktů vypěstovaných v centrální a západní Africe. Dodáváme do celé Afriky, Asie, Evropy a Jižní Ameriky.
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
EGYPT; Byliny a koření
Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli, importéry egyptských bylin a koření: ibišek, bazalka, máta, majoránka, heřmánek, měsíček, citronová tráva, petržel, kopr, sušený citron, semena fenyklu, kmínu, koriandru, pískavice, sezamu, bílé fazole. V tomto oboru máme dobré zkušenosti a nabízíme velmi kvalitní produkty.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
KAMERUN; Kakaové boby
Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby. Máme velké skladové zásoby, hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Bambucké máslo a kešu ořechy
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli bambuckého másla a kešu ořechů.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělské plodiny
Jsme regionální sdružení zemědělců v Pobřeží slonoviny. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli kakaa, kávových zrn a dalších našich produktů.
GHANA, Kakaový prášek a máslo
Jsme vývozci originálního přírodního kakaového prášku a kakaového másla vyrobených v Ghaně. Hledáme dovozce v Evropě, kteří by od nás nakupovali na základě smlouvy minimálně 12 měsíců. Rovněž můžeme dodávat cukr ICUMSA 45 (z Brazílie).