PÁKISTÁN; Textil, cukr, rýže, koření
Obchoduji s textilem, ručníky, ponožkami, župany, dále s cukrem, rýží, kořením. Hledám obchodní partnery.
GAMBIE; Potraviny
Jsme importéři a distributoři potravinových produktů a jiného smíšeného zboží. Hledáme dodavatele potravin jako rýže, zelenina, cukrovinky, koření, mléčné výrobky atd.
UGANDA; Káva, kakao, tapioka, sezam
Poptávám obchodní firmy, které by měly zájem importovat kávu, kakao, sezamová semínka, sladké brambory, tapioka.
NIGÉRIE; Potraviny, citrusy
Jsme nigerijská rychle se rozvíjející společnost, obchodujeme s potravinami a citrusy. Hledáme obchodní partnery.
TOGO; Potraviny, domácí spotřebiče, čerpadla
Naše firma INTERNATIONAL APEX CONSORTANT AND CO LTD. byla založena v roce 1990 v Lomé v Togu, jsme přední obchodní firmou. Máme zájem o nákup vašich produktů. Poptáváme sůl a pepř, minerální vody, vína, domácí spotřebiče, kancelářské potřeby, stroje, čerpadla, pro naléhavé smluvní dodávky do Hospodářského společenství západoafrických států ...
ČÍNA; Přírodní léčiva, bylinné extrakty
Obchodujeme s přírodními léčivými prostředky, bylinnými extrakty a chemickými produkty jako např. sodíkový sacharin, glutamát sodný, sorbitolum, kyselina citronová, pšeničný lepek, epimedium práškový extrakt, práškový extrakt vrbové kůry, práškový extrakt pámelníku západního, hroznový práškový extrakt. Více informací na ...
GHANA; Kešu, bambucké máslo, palmová jádra
Jsme importní a exportní firma v Ghaně, nyní chceme exportovat níže uvedené položky kosmetickým / ekologickým firmám. 1. kešu ořechy (ve skořápce) 2. bambucké máslo (nerafinované) 3. palmová jádra 4. semena Oreláníku barvířského 5. semena Voacanga a Griffonia, kakaové boby atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a slibujeme, že ...
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
INDIE; Koření, olejová semena
Jsme indičtí producenti a exportéři semen koření a olejových semen, jedni z největších na asijském trhu. Vlastníme dobře zakořeněné čištěné a roztříděné rostliny, abychom dosáhli maximum čistoty zboží. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Nemocniční potřeby
Jsme obchodníci / vývozci z Indie již 24 let. Vyvážíme farmaceutické suroviny, hotové preparáty, výrobky na jedno použití a nemocniční potřeby a chemikálie pro průmysl textilní, barev, plastů, kožedělný. Již osm let také vyvážíme koření, luštěniny, rýži Basmati a dlouhozrnnou a všechny zemědělské produkty. Rádi bychom navázali obchodní ...
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
INDIE; Koření
Jsme indičtí výrobci a exportéři kmínu, fenyklu, pískavice (řecké seno), koriandru, hořčičných semen černých i žlutých, kvalitně strojově čištěných a zušlechtěných s max. čistotou 99.9%. Hledáme odběratele.
GHANA; Dodávky potravin
Poptáváme české výrobní firmy, které mohou dodávat následujcí zboží: porcovaný ananas, nakládané okurky (ve sklenicích), sladká kukuřičná jádra vakuově balená v konzervách, chilli papričky v octovém nálevu (ve sklenicích), konzervovaný tuňák pelamida (70% olej, 30% voda). Máme zájem o obchodní spolupráci.
EGYPT; Zemědělské produkty
Pharaoh House je dovozní a vývozní společnost. Hledáme firmy k zahájení plodné spolupráce. Jsme schopni dodávat širokou škálu egyptských zemědělských produktů, ať už čerstvých nebo mražených. Máme roky zkušeností v obchodování se všemi druhy ovoce a zeleniny. Nabízíme pomeranče, citrony, artyčoky, meruňky, papriky, rajčata, bylinky, sušené a ...
INDIE; Paprika, okurky v nálevu, ovoce, džusy
Hledám odběratele, importéry následujcího zboží: celá červená paprika ve slaném nálevu, nebo přírodním octu - ve velkém množství, okurky nakladačky ve slaném nebo přírodním octu - ve velkém, granátová jablka - čerstvé ovoce, čistý džus, čerstvé grepy a jiné čerstvé ovoce. Dále koření: chilli paprika, sladká paprika, kmín, koriandr, kurkuma - ...
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
INDIE; Barviva
Mám zájem o spolupráci s odběrateli reaktivních barviv, potravinářských barviv, kyselých barviv.
V. BRITÁNIE; Zemědělské plodiny
Firma Greenline food UK je registrována v Devonu ve Velké Británii již od roku 1993 jako hlavní dodavatel kvalitních zemědělských produktů pro domácnosti, trhy a hlavní výrobce ve Velké Británii a zemích EU. V současnosti hledáme firmy, které nám mohou dodávat lískové ořechy, pšenici, koření, česnek dobré kvality splňující normy EU za mezinárodně ...
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme importéři a distributoři různých druhů potravin - konzerované potraviny a nápoje (alkoholické i nealkoholické), těstoviny (makarony), čerstvé i sušené ovoce, rýže, mražené mořské potraviny, sladkosti, energetické potraviny, keksy, med, koření atd. Hledáme výrobce a exportéry jmenovaných položek za účelem obchodní spolupráce.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
TOGO; Potraviny, minerální voda
Naše firma ETS.FRANKLIN CONSULTANT AGENT sídlí především v Lomé-Togo a zabývá se všeobecným obchodováním. Hledáme dodavatele potravin jako minerální voda, rýže, sladký mandlový olej, maso, rafinovaná sůl. Rádi bychom navázali vzájemně výhodné obchodní vztahy, protože máme rozsáhlý trh a můžeme nakupovat mnoho výrobků.
KAMERUN; Olej, banány, kokos
Cameroon Soda Palmoil Estate je zemědělsko-průmyslový komplex, který pěstuje, zpracovává a obchoduje s tropickými plodinami. Působí v Kamerunu ve střední Africe. Vyvážíme rybí olej, slunečnicový olej, olej ze sójových bobů, palmový olej, kukuřičný olej, banány, rostlinný olej a olivový olej. Pěstujeme i ostatní plodiny menšího významu, jako jsou ...
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
TOGO; Potraviny
Jsme organizace, která se zabývá dovozem produktů jako pšeničná mouka, sušenky, cukrovinky, ochucovadla na vaření. Mimo jiné vyvážíme: tropické zemědělské produkty jako bambucké máslo, sezamová semena, kešu ořechy a některé další. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Sušená cibule a česnek
Hledáme importéry sušené cibule, česneku. Nabízíme tyto produkty v následující úpravě: sušené plátky bílé-červené cibule, sušená cibule - drcená, řezaná, granule a prášek. Sušený česnek - plátky, drcený, granule, prášek.