VIETNAM; Potraviny, koření, ryby
vietnamska firma,ktera se zabyva exportem nabizi nekolil druhu ryze,mrazene a sladkovodni ryby,koreni,chili omacky,a dalsi asijske potraviny za nejnissi ceny.
EGYPT; Dehydratovaná zelenina, byliny, semena
Jsme výrobci a exportéři dehydratované zeleniny, bylin a semen z Egypta (ibišek, bazalka, majoránka, fenyklová semena, kmín, sezamová semena). Naše ceny jsou konkurenceschopné. Více informací na www.elshadtrading.bloombiz.com Hledáme obchodní spolupráci.
BENIN; Potraviny, nápoje, kosmetika
Naše nově založená firma CORAL INCORPORATION SARL sídlí v Cotonou v Beninu. Je jedním z předních dovozců a distributorů a hledá spolehlivé výrobce, vývozce, dodavatele a obchodní zprostředkovatele pro víno, nápoje, léky, kosmetiku, potraviny a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a rádi bychom působili jako výhradní ...
PÁKISTÁN; Potraviny
Jsme dovozci a vývozci potravinářského zboží a různých komodit. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Koření
Hledáme odběratele všech druhů koření - mleté chilli papričky, černý pepř a jiné.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
SRÍ LANKA; Koření, ovoce, kokosové vlákno
Poptávám odběratele koření, ovoce, kokosového vlákna, vody v lahvích.
NEPÁL; Ženšen
Hledáme odběratele himalájského ženšenu.
Poptávám polotovar omáčky
Poptávám francouzskou krémovou omáčku se zeleninou
PÁKISTÁN; Rýže, kukuřice, koření, pšenice
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s odběrateli, zástupci a představiteli firem, které obchodují s rýží, čerstvými produkty, žlutou kukuřicí, kořením, pšenicí, luštěninami atd. wwww.flaxenconsultancy.com
ETIOPIE; Koření, luštěniny, olejová semena
SOLOMON & ELENI se zabývá obchodováním se zemědělskými produkty, hlavně: koření (zázvor, kurkuma, kardamon, černý pepř, chilli, česnek, kmín...), luštěniny (cizrna, fazole, čočka) olejová semena (ramtila, lněné semeno...) a.j. Pro více informací: www.organicspices.com.et Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
EGYPT; Květiny, byliny, koření, obilí
Firma El Shahd exportuje byliny, koření, semena, květiny, potravinová aditiva, obilí, organické nebo aromatické produkty. Můžeme exportovat ibišek, fenyklová semena, semena kopru, kmín, petžel, majoránka, bazalka, tymián, rozmarýn, anýz, calendula, atd. Hledáme odběratele.
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
VIETNAM; Koření a zemědělské produkty
Jsme Visimex, s.r.o. ve Vietnamu a specializujeme se na výrobu a vývoz koření a zemědělských produktů včetně kasie, badyánu, skořicového oleje, tapioky, kukuřice, atd. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. www.visimex.com
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Rýže, pšenice, koření
Hledáme importéry a odběratele rýže, pšenice, indického koření a jiných produktů ze Saudské Arábie.
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
UGANDA; Umělá sladidla, soda
Jsme prodejci sody, sacharinu a aspartamu v prášku, hledáme dodavatele.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Jsme etiopská firma zaměřená na export zemědělských komodit (koření, olejová semena a luštěniny). Rádi bychom získali adresy importérů zemědělských produktů.
POLSKO; Koření, sušená zelenina
Zabýváme se výrobou a exportem koření a sušené zeleniny. Můžeme dodávat všechny druhy koření - pepř, chilli, kari, mexicke koření, skořice, bazalka, oregano atd. a sušenou zeleninu - česnek, cibule, petržel, karotka, pastinák atd. Hledáme nové odběratele našich produktů z České republiky a ze Slovenska. Nabízíme nízké ceny a vysokou kvalitu ...
GHANA; Margarín
Potřebuji seznam firem, které vyrábí margarín. Mám zájem o dovážet kbelíky margarínu (pro dopravu v kontejnerech), který bude používán pro pekárenské výrobky v západní Africe.
PÁKISTÁN; Himalájská krystalická sůl
Jsme přímí výrobci a exportéři originální přírodní himalájské krystalické soli a výrobků z ní (jedlá kuchyňská sůl), která má velmi pozitivní vlastnosti pro zdraví. Naše solné produkty vyvážíme do USA, Německa, UK, Austrálie a Tajwanu. Hledáme další obchodní spolupráci s importéry v Evropě.
VIETNAM; Pepř, zázvor, rýže
Jsme dodavatelé pepře, zázvoru a rýže ..., máme zájem o spolupráci s odběrateli.