KEŇA; Zemědělské plodiny
Jsme exportní společnost se sídlem v Nairobi v Keni. Vyvážíme čerstvé produkty, např. fazol šarlatový, hrách Sugar Snap, baby kukuřice, mučenka jedlá, ibišek jedlý, baklažán, chilli atd. Hledáme dovozce tohoto sortimentu v EU.
INDIE; Sezamová semena
Jsme výrobce a vývozce přírodních sezamových semen, loupaných sezamových semen, arašídů, cizrny, římského kmínu, koriandru, fenyklu, pískavice řecké, hořčice, čiroku, prosa, sojového šrotu, řepkové moučky, arašídové moučky, moučky z bavlníkových semen, manga, mangové dužiny, nakládané zeleniny, džemů, potravinářských barviv a příchutí do ...
PÁKISTÁN; Zemědělské produkty a krmiva
Jafferson's International je zpracovatel a exportér zemědělských produktů: rýže, mandle, anýz, kmín. Rovněž nabízíme krmiva pro zvířata jako kukuřice a canola. Více na http://amjmorani.trustpass.alibaba.com/ Hledáme odběratele.
TOGO; Potraviny
AG TRADING LTD. poptává cukr, rýži, všechny druhy jedlého oleje, konzerovaná rajčata, majonézu, makarony, sušenky. Prosíme o zaslání ceníku, produktového katalogu, způsobu balení.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Poptávám evropské odběratele zemědělských produktů jako sezamových semen, koření, žvýkaček, cizrníku beraního, fazolí a mnoha dalších. Produkty jsou přírodní a jsou certifikovány.
MALAJSIE; Cukrovinky, omáčky
Hledáme importéry, velkoobchodníky cukrovinek a různých druhů omáček. Více na www.sweetiesfood.com
DÁNSKO; Nutriční kvasnice
Poptáváme výrobce, dodavatele nutričních kvasnic.
GHANA; Chilli
Mám Ghaně farmu s chilli a mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
TANZÁNIE; Zemědělské produkty
PHEMA INTERNATIONAL LTD je společnost řádně registrovaná v Tanzánii. Specializujeme se a máme bohaté zkušenosti v nákupu, zpracování a uvádění na trh A) Čerstvého sezónního ovoce (avokádo, banány Cavendish první a druhé jakosti, hrozny, pomeranče, ananasy, mango, mučenka jedlá atd.), zeleniny (brokolice, mrkev, červená cibule, brambory, sladké ...
PÁKISTÁN; Potraviny
Jsme pákistánští exportéři následujících produktů: rýže, kamenná sůl, sušené datle, mražené mořské plody. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, velkoobchodníky.
INDIE; Koření
Firma VINGO ENTERPRISES PVT.LTD. z Indie vyváží koření jako je černý pepř, bílý pepř, zázvor, skořice, kurkuma, koriandr, kardamon, chilli, pískavice, muškátový oříšek, atd., surové i v prášku, v prověřené kvalitě. Navštivte prosím naši webovou stránku www.vingo.in. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
VIETNAM; Sušené plody
Vietnamská firma nabízí sušené plody jako kešu ořechy, skořice, drcená a mletá skořice, anýz atd. Hledá obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme dodávky sušené pomerančové kůry
Hledáme dodavatele sušené pomerančové kůry (mleté, granulát). Objemová množství zatím nelze určit, cca stovky kg.
Hledám dodavatele lahůdek
Potřebuji dodavatele lahůdek (aspik.misky,pař.salát,zavináče apod.),dále mléčné výrobky,mouky,těstoviny,koření,konzervy,paštiky,cukrovinky (čokolády,oplatky,bonbony) atd. Jana Piálková
VIETNAM; Bylinné čaje, sójová omáčka
Rádi bychom představili naše služby v oblastech: http://phamngoctuyen.com - export - bylinné čaje, sojová omáčka Máme zájem o dlouhodobou spolupráci s novými zákazníky.
PÁKISTÁN; Kořen lékořice
Jsme vývozce kořenu lékořice - dlouhých tyčinek. Hledáme spolehlivé odběratele.
MONGOLSKO; Sójová omáčka
Jsme mongolská společnost a hledáme dodavatele sójové omáčky z ČR.
BENIN; Potraviny, nápoje, krmiva
Jsme generálním dovozcem níže uvedených položek a hledáme dodavatele: potraviny: rybí konzervy, rybí závitky, maso hospodářských zvířat, drůbež, mořské plody atd. nápoje: alkoholické i nealkoholické, vína, ovocné šťávy, nektary krmivo pro domácí zvířata, zpracované, sušené, konzervované a mražené potraviny, koření a ochucovadla, čaj, káva, a ...
VIETNAM; Zemědělské produkty
HX EXPORT COMPANY je seriózní vietnamský vývozce zemědělských produktů včetně sušené kokosové moučky, kešu oříšků, koření jako chili, pepř, badyán, skořice a další zemědělské produkty za nejkonkurenčnější ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Semena, koření
Naše společnost "Tribhovandas Ranchhoddas & Sons" je výrobcem, zpracovatelem a vývozcem semen a koření indického původu z Indie. Obrovský marketing a rovněž znalost produktů a dlouholeté zkušenosti od roku 1921 v této oblasti jsou jedinečnými atributy naší skupiny. Rádi bychom navázali zdravé obchodní vztahy. Zaručujeme kvalitu produktů a ...
Poptávám dovozce pikantních omáček
Hledám dovozce pikantních omáček, Chilli, Habaneros, Jalapenos a jiných papriček.
GHANA; Zemědělské produkty
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Vyvážíme zemědělské produkty jako mango, koření, apod. Hledáme obchodní spolupráci.
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.
INDIE; Sůl, drcené kosti, střívka
Jsme výrobci a exportéři následujícího surovin: - kamenná sůl, mořská sůl všechny druhy - drcené kosti - ovčí, kozí střívka a kravská střeva Hledáme odběratele, importéry uvedených položek.
PÁKISTÁN; Potraviny, zdravotnické vybavení
Nabízíme rýži, cukr, koření a zdravotnické vybavení. Máme nejlepší spojení s výrobci a zaručujeme nejlepší ceny, kvalitu a včasné dodávky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.