INDIE; Sezam, rozinky, arašídy, koření
Exportujeme sezamová semena, rozinky, arašídy, koření. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
ETIOPIE; Bio sezam
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s firmami, které chtějí nakupovat kvalitní bio sezam z Etiopie.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
UGANDA; Potravinová aditiva
Jsme obchodní firma zabývající se importem a distribucí potravinových aditiv jako sodná sůl sacharinu, aspartamový prášek. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
JORDÁNSKO; Datle, ovoce, zelenina, olej
Firma Jannat pěstuje a exportuje datle (pěstovány pouze v Jordánsku, Izraeli, Palestině), zeleninu a ovoce, olivový olej, vše výborné kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
MAĎARSKO; Vaječné ingredience
Jsme přední výrobci vaječných ingrediencí (sušený vaječný prášek, tekutá vejce atd.) Poptáváme kontakty na firmy, který bychom mohli dodávat vaječné produkty - pekárny, výrobny majonéz.
MADAGASKAR; Koření
Poptáváme kontakty na odběratele, nákupní firmy koření.
GAMBIE; Potraviny
Poptáváme cukr, rýži, mléko, majonézu, margarín, cibuli, brambory, česnek, rajčatový protlak, sušenky, mouku a další produkty k jídlu.
ČÍNA; Potravinářské ingredience
Hledám importéry a distributory potravinových ingrediencí, zvláště inulinu. Také poptávám potravinářské firmy a firmy se zdravou výživou.
SRÍ LANKA; Čaj, koření, potraviny, oděvy
Chtěli bychom vyvážet srílanský čaj, koření, oděvy, potravinářské výrobky čerstvé i konzervované, čerstvé a zmrazené ryby, gumové zboží atd. .. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Zemědělské produkty
Jsme předním vývozcem / dovozcem různých zemědělských produktů. Vyvážíme pákistánskou rýži Basmati a bílou, semena pícnin, olejnatá semena, krmivo pro zvířata a ptáky, byliny, koření a sušené růže. http://afint.trustpass.alibaba.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Potraviny, papír, prací prostředky
Máme zájem importovat, nakupovat: jedlý olej, rostlinný olej, papír na fotokopie A4 80gsm, tomatovou pastu v konzervě, špagety, makarony, nudle, konzervované sardinky, konzervovaný tuňák, mléko, majonézu, víno, žvýkačky, sušenky, prací prostředky, mýdla. Hledáme obchodní spolupráci s distributory, kteří mají zájem dodávat zboží na náš trh.
JORDÁNSKO; Skladové zboží
Jsme jordánská firma zabývající se exportem, importem a obchodováním za provizi. Obchodujeme s mnoha položkami jako potraviny, potravinové PVC obaly, ruční nářadí, textil, příze, keramika, hliníkové folie, elektronika, malířské spreje, dětské plenky atd. Máme zájem o skladové zboží, o zboží při vyklízení skladů apod.
Poptávám pšenici a horčici
Dobrý den, pro lečení nutno potřebuji 2 kg horčice a 3 kg pšenice (potraviny). Můžete mne pomoct? Děkuji. Jarošová
UGANDA; Kakao, vanilka, kávová zrna
Jsme exportéři kakaa, vanilky a kávových zrn z Ugandy. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
IZRAEL; Kečup a majonéza
Hledáme obchodní spolupráci s distributory kečupu a majonézy.
SLOVINSKO; Kuchyňská sůl
Zastupuji společnost řetězce supermarketů ze Slovinska, s více než 200 obchodů (včetně franšízy) a také 6 cash&carry a 20 trhy společně v Bosně, Srbsku a Makedonii. Hledám nového dodavatele kuchyňské soli, který nám může dát dobrou cenu. Vzhledem ke krizi musíme najít výrobce s nižšími cenami (máme zájem také o výrobky soukromých ...
EGYPT; Mořská sůl
Jsme egyptský vývozce všech druhů mořské soli pro potravinářské účely, průmyslové použití a rozmrazování. Balení podle vašeho přání, supermarketové balení nebo 25-50kg pytle nebo volně ložená. Vysoká kvalita, nejlepší ceny a SGS certifikát kvality. Hledáme odběratele.
TOGO; Maggi kostky, mýdlo, konzervy
Poptáváme Maggi kostky, mýdlo, konzervované potraviny.
INDIE; Byliny, koření, bazalkový koncentrát
Jsme výrobci a dodavatelé indických bylin a koření (čersvých, čištěných, v přášku), himalájského bazalkového koncentrátu. Hledáme velkoobchodníky, dirstributory v České republice.
GHANA; Zemědělské produkty
Hledáme obchodní spolupráci s obchodníky, odběrateli zemědělských produktů: kakaový prášek, kakaové máslo, keksy, čokolády, bambucké ořechy, bambucký tuk (surový), kešu nezpracované, kešu jádra, kešu pasta, koření - zázvor, chilli paprika, arabská guma.
INDIE; Čaje, koření, oděvy, deky
Poptáváme importní firmy z České republiky, které by odebíraly následující zboží: čaje, koření, deky, prostěradla, bavlněné a syntetické šatstvo, trička, džíny apod.
GHANA; Ořechy, jádra, semena, bambucký tuk
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami, které by měly zájem odebírat kešu ořechy (ve skořápce), bambucký tuk (nerafinovaný), palmová jádra, semena Oreláníku barvířského, semena Voacanga a Griffonia, kakaové boby atd. Slibujeme, že pošleme vzorek pro certifikaci před skutečnou transakcí.
PALESTINA; Kakaový prášek
Jsme palestinská obchodní firma, dodávající suroviny pro potravinářský průmysl. Poptáváme kakaový prášek.