Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem depo Zličín
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem na poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem metodou Energy Performance Contracting administrativní budovy A v areálu Depo Zličín, Dopravního podniku hl. m. Prahy, akciová společnost. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je též veškerá inženýrská ...
Dvorecký most; geotechnický monitoring
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je zajištění geotechnického monitoringu v průběhu provádění výstavby tramvajového mostu spojujícího Smíchov a Podolí včetně obou předpolí mostu, lávky pro cyklisty, opěrné zdi a dalších souvisejících stavební objektů.
Rekonstrukce krovů a střešního pláště Paláce Colloredo-Mansfeld
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou udržovací práce a stavební úpravy na stropních dřevěných trámových konstrukcích 3. a 4.NP a všech krovech včetně udržovacích prací na zděných vikýřích, štítech, komínech a površích v interiérech dotčených stavbou. Dále pak je předmětem plnění veřejné zakázky náhrada stávající pálené krytiny v celém rozsahu ...
Instalace FVE na objektu Řeznictví Provazník - opakované řízení
Předmět zakázky je specifikován touto zadávací dokumentací, zejména její přílohou s názvem Technická specifikace - projektová dokumentace a přílohou s názvem Smlouva o dílo. Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy o dílo mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je dodávka, instalace a uvedení do provozu firemní ...
Realizace instalačních a realizačních služeb - rámcová dohoda
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody mezi zadavatelem a třemi dodavateli vybranými v rámci tohoto zadávacího řízení, na základě které budou zadavatelem zadávány jednotlivé veřejné zakázky na realizaci instalačních a architektonických služeb v oboru silnoproud, slaboproud a vzduchotechnika.
Revize elektrické instalace zapínacích míst, světelných míst, přechodů a zařízení veřejného osvětlení
Předmětem této zakázky je zajištění revizí elektrické instalace zapínacích míst, světelných míst, přechodů a souvisejících zařízení veřejného osvětlení a dále zajištění revizí elektrické instalace přístřešků Městské hromadné dopravy v Praze. Předmětem 1., 2., 3., 4. a 5. části této veřejné zakázky je uzavření pěti (5) samostatných smluv o dílo ...
Poptávám zrcadlo na míru
Potřebuji zrcadlo na míru na vchodové dveře, včetně montáže.
Stavební práce akce UV 955/2016/5 Provedení energeticky úsporných opatření v budově MZ
Předmětem veřejné zakázky je výměna svítidel a souvisejících činností v objektu Ministerstva zdravotnictví s cílem dosáhnout snížení celkové energetické náročnosti budovy v souladu s projektovou dokumentací, která tvoří přílohu zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky je rovněž demontáž a likvidace původních světel. Dílo bude dodáno jako ...
Stavební úpravy pro robotický operační sál v rámci projektu REACT-EU
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy v 1. NP pavilonu B4, spočívající v stavebně dispozičních úpravách stávajících prostor pro zřízení operačního sálu pro robotické operace. Kódy CPV: 450000007 Stavební práce 45215100-8 Stavební úpravy objektů sloužících pro zdravotní péči 45300000-0 ...
Dlaždičské práce a drobné opravy povrchů na TT a ostatních plochách ve správě DPP
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění dlaždičských prací, asfaltérských prací, dále budou předmětem plnění veřejné zakázky bourací práce, zemní práce, zhotovení základů přístřešků, EIP panelů, laviček, pokládka obrubníků a dodání nových stavebních materiálů na tramvajových tratích a dalších zařízeních ve správě Dopravního podniku hl. ...
Poptávám vyčištění okapů
Poptávám vyčištění okapů v bytovém komplexu v Praze.
Výměna koberců a podlahových krytin v budovách MMR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody ve smyslu ust. § 131 ZZVZ na poskytování dodávek podlahových krytin a souvisejících služeb ve smyslu pokládky podlahových krytin včetně případných úprav stávajících podlah v budovách zadavatele na území hl. města Prahy. Rámcová dohoda bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Instalace evakuačních výtahů a rekonstrukce páteřní elektroinstalace
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je instalace evakuačních výtahů a rekonstrukce páteřní elektroinstalace domu na adrese Petýrkova 1950/18 a 1952/22 Praha 11 - Chodov. Součástí plnění této veřejné zakázky je rovněž zajištění provozu a servisu evakuačních výtahů po celou záruční dobu.
FN Motol - Revizní činnosti elektro 2023-2024
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění odborných revizních činností elektrorozvodů (elektrorevize), hromosvodů, plynových rozvodů, komínů -spalinových cest po dobu 24 měsíců v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Provádění kvalifikačních měření čistých prostor, technologického zařízení
Předmětem plnění je pravidelné provádění kvalifikačních měření čistých prostor a servisu vzduchotechniky pro čisté prostory.
Poptávám zateplení maringotky PUR pěnou
Poptávám zateplení maringotky zevnitř stříkanou Pur pěnou. 36m2 stěny tloušťka 13cm.. Zateplení střechy maringotky 18 m2 , tloušťka PUR izolace 16 cm. Nabídka ceny za vystříkání tvrdou a měkkou PUR pěnou.
FN Motol - Pokládka podlahových krytin
Předmětem plnění této veřejné zakázky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami je zhotovení díla - dodávka a pokládka podlah, podlahových krytin a jejich opravy, na základě jednotlivých požadavků zadavatele.
Energeticky úsporná opatření a stavební úpravy multifunkčního objektu Nad Opatovem 2140
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je provedení stavebních prací/zhotovení stavby „Energeticky úsporná opatření a stavební úpravy multifunkčního objektu Nad Opatovem 2140“ v rozsahu dle projektové dokumentace pro provádění stavby zpracované společností DigiTry Art Technologies s.r.o. v únoru 2021.
Výběr provozovatele zdrojů tepla
Zadavatel v tomto zadávacím řízení vybírá provozovatele tepelných zdrojů (plynové kotelny - také Zařízení) v majetku MČ Praha 2 pro jednotlivé části veřejné zakázky. S dodavatelem pro každou část uzavře zadavatel Smlouvu o nájmu, provozu a údržbě zdroje tepelné energie pro vytápění a odběr tepla pro ÚT a ohřev teplé vody a dodávce tepelné energie ...
Modernizace plynové kotelny - Smolkova č. p. 943
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace stávající plynové kotelny v objektu Smolkova č.p. 943, Praha 4-Kamýk, spočívající v odstranění 3 ks starých plynových kotlů, provedení příslušných stavebních úprav a dodání a zprovoznění 2 ks nových plynových kotlů. Přesněji je postup uveden v zadávací dokumentaci a přílohách.
Opravy osvětlení a rozvaděčů osvětlení v metru
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v opravách podružných rozvaděčů normálního a nouzového osvětlení a příslušné světelné soustavy za podmínek a ve lhůtách stanovených v závazném návrhu rámcové dohody o dílo, který je Přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, odpovídající Modelovému příkladu - Ceníku materiálů a ...
Poptáváme zrcadlovou stěnu do tělocvičny
Poptávám zrcadlovou stěnu do tělocvičny 3,9m x 2,2m, hrany broušené s fazetou, spoje rovné, může být napojovaný na 3 kusy, Prosím o zaslání ceny zvlášť za materiál a zvlášť za montáž. Realizace proběhne v Praze. Děkuji za nabídky.
Výměna kotlů v areálu JIH
Výměna plynových kotlů včetně související technologie v kotelnách objektů „Motorárna“ a „zdravotní středisko“, a to na základě projektové dokumentace. Součástí plnění je také záruční, mimozáruční a pozáruční servis instalovaných zařízení po dobu 36 měsíců od dokončení díla.
D10 - sanace svahu a zvýšení bezpečnosti provozu v km 46-44B, levá strana
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavby "D10 - sanace svahu a výstavba opěrné zdi pro zvýšení bezpečnosti provozu v km 46-44B, levá strana", včetně propojení připojovacího a odbočovacího pruhu D10.
Udržovací práce, výměna kotlů a technologie kotelny, Gymnázium a Hudební škola hlavního města Prahy
Předmětem VZ je rekonstrukce/oprava plynové kotelny. V rámci plnění bude provedena výměna kotlů, expanzních nádob,komínů a částečně rozvodů vytápění v kotelně a ve strojovně.