Odstranění graffiti, oprava omítek a aplikace ochranných nátěrů v obvodu OŘ Praha
Odstraňování graffiti na objektech v obvodu OŘ Praha, úplné očišťování povrchů objektů od nežádoucího znečištění, provádění sjednocujících nátěrů očištěných povrchů včetně aplikace anti-graffiti ochrany.
Modernizace plynové kotelny pobočky Praha VoZP ČR
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je zajištění dodavatele pro dodávku modernizace kotelny, která bude probíhat na základě zpracovaného projektu dle platných předpisů a ČSN za předpokladu montáže odbornými pracovníky.
Servis a údržba komplexního telematického dohledového systému
Předmětem veřejné zakázky je zajištění servisu a údržby komplexního telematického dohledového systému (dále jen „ KTDS“) v hlavním městě Praze. Jedná se zejména o provádění pravidelných revizí elektrotechnických zařízení, kamerových detektorů různých výrobců, proaktivní monitoring systému za využití softwarového dohledu, umožňující reporting ...
Klausova, Praha 5, č. akce 1011
Předmětem plnění jsou úpravy, týkající se rekonstrukce stávajícího stavu krytu vozovky, vyrovnávky vychýlených obrub a lokální opravy chodníků a opravy povrchových znaků IS, vč. uličních vpustí v ul. Klausova v Praze 5, a to podle projektové dokumentace tvořící nedílnou součást této zadávací dokumentace. V místech, kde se vlivem neúnosnosti ...
Praha bez bariér – I.P.Pavlova, úprava zastávek
Předmětem plnění je rekonstrukce zastávek I. P.Pavlova v Bělehradské ulici na bezbariérové. Dále dojde k rekonstrukci přilehlých chodníků, které budou z mozaikové dlažby a asfaltové vozovky. Součástí stavby je snížení nivelety tramvajové tratě a úprava odvodnění. Budou zřízeny bezbariérové přechody pro chodce.
Malířské a lakýrnické práce
Předmětem této veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody (dále jen „Dohoda“) mezi zadavatelem a maximálně 4 dodavateli, kteří budou realizovat malířské a lakýrnické práce v prostorách objektů Kanceláře Poslanecké sněmovny a prostor v nájmu dle aktuálních potřeb zadavatele.
Zajištění proinvestování, provozu a údržby kotelen pro ZŠ Vladislava Vančury
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, proinvestování a provozování tepelných zdrojů a VZT, topenářské a plynařské práce, servis a řešení havarijních situací, servisní činnost a provádění oprav a MaR v rámci zdrojů vytápění po dobu 20 let. Více k předmětu plnění veřejné zakázky je uvedeno v části 4 zadávací dokumentace. Podrobně viz ZD.
UK FTVS – Demolice nouzových objektů – Kampus Veleslavín
Předmětem této Veřejné zakázky je provedení bouracích prací v areálu Zadavatele. Tyto stavební, resp. bourací práce, budou provedeny v souladu a v rozsahu stanoveném Smlouvou, jejíž závazný návrh tvoří Přílohu č. 2 Zadávací dokumentace a v souladu s Projektovou dokumentací, která tvoří Přílohu č. 3 Zadávací dokumentace.
Pod Marjánkou - ZŠ, Praha 6
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výstavba zvýšené plochy s živičným povrchem mezi přechody pro chodce, které jsou před základní školou (ZŠ). Dále bude provedeno rozšíření chodníku před ZŠ z pražské mozaiky na úkor vozovky a doplnění krátkodobého stání, které bude určeno pro návštěvníky školy. Budou realizovány úpravy odvodňovacích ...
Pravidelné revize elektrických instalací
Předmětem veřejné zakázky je provedení pravidelné revize elektrické instalace na zapínacích místech VO, elektrické instalace jednotlivých světelných míst a revize elektrické instalace osvětlení přechodů. Revizí bude prokázána funkčnost a schopnost bezpečného provozu elektrické instalace tohoto každého zařízení.
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II
Účelem veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Výměna podlahových krytin v objektech ČVUT
Předmětem této veřejné zakázky je vybrat dodavatele k uzavření rámcové smlouvy, na jejímž základě budou realizovány opakující se stavební práce spočívající ve výměně, dodávce a montáži podlahových krytin v budovách ve správě Správy účelových zařízení ČVUT v Praze. Rámcovou smlouvou v tomto zadávacím řízení je myšlena písemná smlouva mezi ...
Malířské a natěračské práce
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou malířské, natěračské práce a drobné související zednické práce v budovách ve správě SÚZ ČVUT v době trvání 36 měsíců nebo do vyčerpání finančních prostředků.
Rekonstrukce tramvajové trati Nádražní na Zlíchově
Předmětem Veřejné zakázky je rekonstrukce tramvajové trati v ulici Nádražní v úseku Nádražní v městské části Praha-Smíchov a v ulici Na Zlíchově v městské části Praha-Hlubočepy (dále jen „dílo“). Předmětem plnění Veřejné zakázky je tedy zejména: a) rekonstrukce tramvajové trati včetně jejího příslušenství a tramvajových ...
Stavba č. 43769 Umělecká škola Znojemská; demoliční práce
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je úplné a řádné odstranění stavby Umělecké školy Znojemská v rozsahu dle projektové dokumentace stavby. Rozsah demolice předpokládá kompletní demolici objektů včetně zpevněných ploch a inženýrských sítí na pozemku. Demolované stavby se člení na 3 nízkopodlažní objekty S0 01 (parcela č. 310/93), SO 02 ...
Spořilovská - zakrytí, Praha 4 – DUR, IČ UR, průzkumy a ostatní práce
Předmětem plnění je vypracování dokumentace pro územní rozhodnutí (DUR), zajištění inženýrské činnosti (IČ UR) a provedení předběžného geotechnického průzkumu na novostavbu částečného zakrytí komunikace Spořilovské.
Soubor staveb MO st. č. 0081 MO Pelc/Tyrolka – Balabenka, st. č. 0094 MO Balabenka – Štěrboholská
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) je provedení stavebních prací – předběžného geotechnického průzkumu (dále jen „geotechnický průzkum“) v rozsahu dle projektové dokumentace zpracované v říjnu 2017 společností SATRA, spol. s r.o., pod číslem zakázky 1383/17-100, spočívajících v provedení předběžného ...
ND – Rekonstrukce toalet v historické budově Národního divadla
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách, zejména v dokumentaci pro provedení stavby s názvem akce „Rekonstrukce toalet v historické budově Národního divadla“, zpracované Ing. arch. Zdeňkem Žilkou.
Dodávka rozvodů elektro pro technologickou část, elektroinstalace, měření a regulace
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka rozvodů elektro pro technologickou část, elektroinstalace, měření a regulace pro mobilní jednotku technologie plazmové likvidace odpadů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Optimalizace chlazení ZP Zličín
Předmětem veřejné zakázky je realizace komplexní obnovy chlazení a optimalizace chlazení pro IT v objektu záložního pracoviště ČNB ve Zličíně. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Návrhu smlouvy vč. jejích příloh, který tvoří přílohu č. 1 Zadávací dokumentace.
Instalatérské práce
Předmětem plnění veřejné zakázky je odstraňování závad a havárií na rozvodech SV,TUV, cirkulačního a odpadního potrubí, provádění instalatérských a s tím souvisejících zednických prací dle potřeby zadavatele v areálech Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, a to na základě smlouvy uzavřené na dobu neurčitou. Blíže viz zadávací podmínky.
Poptávám obkladovou štípanou žulu
Poptávám obkladovou štípanou žulu světlou, rozměr 15x30 cm.
Dodávka a montáž plynem izolovaného, kovově krytého rozváděče vnitřního provedení 420 kV, 50kA
Dodávka a montáž 1 ks plynem izolovaného, kovově krytého rozváděče (GIS) vnitřního provedení 420 kV, jednofázově zapouzdřeného, 50kA, poskytování servisních služeb a technické podpory k provozu GIS
Snížení energetické náročnosti Strahovského a Zlíchovského tunelu II
Předmětem zakázky je snížení energetické náročnosti objektů a technických zařízení sloužících pro zajištění provozu silniční dopravy, a to modernizací stávajícího sodíkového osvětlení za nová osvětlovací tělesa s LED světelnými zdroji vč. napájecích kabelů a dále modernizací transformátorů pro napájení technologií tunelů.
Poptávám realizaci obkladů stěn z překližky, dveří a nábytku
Poptáváme realizaci nteriérového deskového obkladu stěn a stropů z překližky včetně interiérových bezfalcových dveří, včetně výroby nábytku. Místo realizace: Praha Termín realizace: 04.2019 Plocha: 300 m2