EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
Poptávám vysoušeče zdiva do sklepů
Poptávám vysoušeče do sklepů.
Zavedenie digitálnej projekcie v kine Hviezda - Trnava
Predmetom zákazky je dodávka a montáž vybavenia kina Hviezda v Trnave digitálnou technikou podľa štandardu DCI ( Digital Cinema Initiatives ) vrátane 3D technológie. Predmet zákazky okrem vlastnej dodávky zahrňuje aj dopravu na miesto určenia, vlastnú inštaláciu, uvedenie do prevádzky a kompletné vyskúšanie, následné zaškolenie obsluhy a ...
KEŇA; Frančíza
Firma GOLDEN AFRICA TECHNOLOGIES LIMITED hledá obchodní vztahy/obchodní zastoupení/frančízu s českými firmami v oblasti ICT (informační a komunikační technoloie), solární energie, elektronika. V Keni je nevyužitý trh s evropskými výrobky.
Poptávám startér k elektrocentrále
Je možné namontovat dodatečně el . startér k elektrocentrále EGM 30 LPG-NG-1F Případně kde si ho můžu objednat a za jakou cenu?
Dobudovanie tarifného zabezpečenia na území hlavného mesta SR Bratislavy
Modernizácia tarifného systému dopravcu verejného obstarávateľa na území Bratislavy, ktorá umožní cestujúcim využívať bezkontaktné čipové karty, ako aj koncové zariadenia tarifného systému dopravcov zapojených do Bratislavskej integrovanej dopravy. Technologické riadiace zariadenia označované spravidla ako palubný počítač vozidla s príslušenstvom ...
BANGLADÉŠ; Diesel motorgenerátor
Naše firma JK International hledá výrobce motorgenerátoru (diesel) 1800-2000KVA pro použití v pohotovostním nouzovém hnacím agregátu, na mezinárodním letišti v Dháce v Bangladéši. Prosím pošlete technické specifikace a všechny příslušné doklady.
GHANA; Elektro příslušenství
Poptávám výrobce elektrického příslušenství: el. zásuvky, vypínače, napáječe, elektrické kabely, bytové osvětlení a jiné.
BANGLADÉŠ; Elektrozboží
Poptáváme všechny druhy elektrozboží.
Poptávám baterii Panasonic Lumix
Sháním originál baterii Lumix Panasonic model CGA S 007 do DMC TZ Prosím cenové nabídky.
Dodávka komponent pro rekonstrukci a povýšení DWDM  a IP/MPLS vrstvy sítě CESNET2 (Projekt eIGeR)
Uzavření rámc.smlouvy, jejímž předmětem bude: 1) dodávka, instalace a zprovoznění komponent a prvků pro rekonstrukci a povýšení stávající DWDM vrstvy sítě CESNET2; 2) dodávka, instalace a zprovoznění sestav velkých terabitových směrovačů a dalších komponent pro jádro IP/MPLS vrstvy sítě CESNET2 a 3) poskytnutí uživatelské podpory výrobce a ...
AV technologie učeben a poslucháren nové budovy MCEV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komplexního řešení funkčního audiovizuálního systému (ozvučování a zobrazování) do nově budovaného mezifakultního centra environmentálních věd, který umožní řízení všech komponent AV techniky a ovládání osvětlení.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
MAKEDONIE; Přístroj na měření napětí
Poptáváme výrobce analogového panelového měřicího přístroje napětí.
EGYPT; Rtuťové relé
Poptáváme rtuťové relé HGR2M52.2121CH, množství 10 a více.
Poptávám bulharské stykače a transformátory
Poptávám elektr. přírubové bulharské motory - nejlépe dvourychlostní, typu KG, KK, AA apod. Dále bulharské stykače (6 až 25 A) a transformátory na 42 V. Nabídněte cenu a počty prosím.
PÁKISTÁN; Fotovoltaické panely, motory, generátory
Pracujeme v oblasti alternativních zdrojů energie. Poptáváme fotovoltaické panely, hlubokocyklové AGM a gelové baterie, solární nabíjecí regulátor 5 A na 100 A, vynikající motory a generátory s permanentními magnety.
PÁKISTÁN; Zařízení a ND pro energetiku
Jsme obchodní firma se sídlem v Lahore - Pákistán a zabýváme se dodávkami zařízení a náhradních dílů pro energetiku. To souvisí s výrobky mechanickými, elektrickými a přístrojovým vybavením. Hledáme českou firmu, která by chtěla podporovat svůj sortiment výrobků v Pákistánu naším prostřednictvím. Chtěli bycho pracovat na bázi výhradních práv, čímž ...
BALGLADÉŠ; OEM díly Škoda pro elektrárnu
Jsme mezinárodní objednávková firma, zvláště se účastníme mezinárodních tendrů na dodávky náhradních dílů pro vládou vlastněnou elektrárnu v Bangladéši. Hledáme OEM výrobce nebo dodavatele dílů Škoda pro Škoda základnu elektrárny.
Zvýšení kvality veřejné dopravy v Plzeňském kraji
Předmětem plnění této zakázky je dodávka a provoz 23 kusů informačních tabulí pro cestující včetně jejich montáže (realizace dodávky), technické řešení přenosu dat, dodávky SW (včetně licencí), servis a provoz celého systému po dobu 5 let.
AV Technika pro stavbu ČVUT - Nová budova Dejvice
Dodání AV techniky a její instalace do stavby ČVUT – Nová budova Dejvice.
Zařízení pro experimenty
Dodávka řídících jednotek, sad čidel, sady senzorů a měřícího rozhraní, softwaru k řídícím jednotkám a GPS v rámci projektů Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost pro potřeby žáků základních a středních škol. Bližší specifikace předmětu zakázky viz. zadávací dokumentace.
Poptávám pokladní systém pro bistro
Mám zájem o dotykovou pokladnu (nebo systém) do bistra s kapacitou 30 míst k sezení.
Poptávám válec a pístové kroužky k motoru 2S90A
Koupím válec, píst, kroužky na motor 2S90A, děkuji.
PÁKISTÁN; Diesel a plynové generátory
Podnikám ve výrobě elektrické energie. Obchodujeme s dieselgenerátory a plynovými generátory. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.