INDIE; Elektronika, domácí spotřebiče
Jsme zavedená marketingová společnost elektro, s dobrým napojením na přední konzultanty a prestižní klienty, jmenovitě OEM, nadnárodní, ropa a zemní plyn, hnojiva a chemikálie, elektřina a energie, minerály a kovy, těžba a ocel, petrochemie, rafinérie, metalurgie, automobilky, obrana, jaderné elektrárny, přístavy, železnice, letiště, ministerské ...
Poptávám ND k elektrospotřebiči zn. ETA
Dobrý den. Ke svému kuchyňskému elektrickému strojku ETA 0024 potřebuji díl C - víko.
Poptávám elektrický gril
Poptávám elektrický gril příkon přes 2000W.Prosím cenové nabídky.
ŘECKO; Elektrické generátory
Poptáváme malé elektrické generátory - nehlučné, 6 - 16 KVA, jednofázové a třífázové, poháněné naftou, s nebo bez automatického spouštění.
Poptávám elektrický přírubový motor
Poptávám elektrický motor přírubový nový 0,75kw asi 1.880ot/min.
ČÍNA; Digitální fotorámečky, LCD AD přehrávače
Jsme jediná továrna na digitální fotorámečky a LCD AD přehrávače v Shanghai (Čína). Mezi naše produkty patří: 1) digitální fotorámeček 2) LCD AD přehrávač 7 až 54 palců Všechny výrobky mají certifikáty CE, FCC, RoHS. Dodací lhůta 7 až 10 dní. www.cakg.hk www.globalsources.com/cakg.co Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám ND k robotu zn. ETA
Hľadám teleso strouhače úplné na kuchynský robot Eta 022. V prípade, že to máte, zaujímala by ma cena bez poštovného a cena s poštovným na Slovensko.
Poptáváme pojistky pro stejnosměrný obvod
Pojistky pro stejnosměrný obvod 11 50 V, po dobu 5 min napětí 2100 V. Pojistky jistí napěťové převodníky LEM
Poptávám elektrocentrálu
Sháním diesel elektrocentrálu o výkonu 6-15KW
ČÍNA; Elektronika
Poptáváme originální výrobky: apple iphone 32GB, WI-FI, 3GS apple ipad 64GB, WI-FI, 3GS apple macbook pro veškeré herní systémy laptopy (všechny značky) počítače (všechny značky) mobily (všechny značky) televizory (všechny značky) veškerou elektroniku pouze originály akceptující PayPal účet. Všecno zboží musí být dobré kvality, za dobré ...
PÁKISTÁN; Pojistky s mikrovypínačem
Poptáváme pojistky (páskový typ) s mikrovypínačem, jmenovitý proud 630A, jmenovité napětí 1250 VAC, velmi vysoká vypínací schopnost test = 100 KA, odhadovaná vypínací schopnost = 300 KA. Nabídněte nám laskavě ceny s dostupností a technickými podrobnostmi.
KAMERUN; Antény, anténní systémy
Hledáme spolehlivého dodavatele / výrobce VSAT antén, anténních systémů pozemních stanic. Zašlete nám svůj sortiment a ceník.
Poptávám napěťovou ochranu U-f-Guard
Dobrý den potřeboval bych cenu na U-f guard
GHANA; Elektrotechnické zboží
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme elektrotechnické zboží, použité zboží apod.
PÁKISTÁN; Kontrolní systémy, detektory
Poptáváme obchodní spolupráci s dodavateli biometrických kontrolních systémů, kontroly přístupu... a minových detektorů. Tyto výrobky poptáváme pro naše zákazníky v oblasti vojenské, námořnické, letecké obrany, banky, hotely apod.
EGYPT; Generátory, elektrosoučásti
Poptávám dieslové generátory, kontrolní přístroje, palivová čerpadla, nabíječky baterií, měřidla, senzory, dieslové přepínače, univerzální měřicí přístroje, kabely, elektromechanické komponenty.
RUMUNSKO; Domácí a elektro potřeby
Poptáváme české prodejce skladových zásob - domácí potřeby, elektrické a elektronické výrobky, kuchyňské nádobí.
AFRIKA; Plazmové TV
Poptávám televizory s plazmovou obrazovkou.
PÁKISTÁN; Dieselový generátor
Poptáváme dieslový generátor.
PÁKISTÁN; Generátory, alternátory
Poptáváme generátory střídavého proudu / alternátory 1kW až 100 kW, 1-fázové 220V 50Hz / 3-fázové 380V 50HZ generátory střídavého proudu / alternátory. Pouze od výrobce.
Poptávám transformátory
TRANSFORMÁTOR SMD WBC1-1TL 20 ks TRANSFORMÁTOR SMD WBC4-1TL 25 ks TRANSFORMÁTOR SMD WBC2-1TL 25 ks
UGANDA; Elektronika
Poptáváme telefonní příslušenství jako jsou telefonní LCD obrazovky, telefonní nabíjecí porty, dotykové obrazovky, ohebné šňůry, napájecí kabely, pouzdra, klávesnice, nabíječky a veškeré telefonní příslušenství, ale obzvlášť čínské modely, protože v Ugandě a na východě Afriky mají čínské telefony velký odbyt.
Poptáváme dodavatele GPS pro e-shop
Hledáme dodavatele nových technologií pro e-shop zabývající se GPS a zabezpečovacími systémy. Navigace, antény, příslušenství, kamery, GSM přenosy, alarmy, analogové a digitální komponenty pro sledování veličin ve vozidlech i nemovitostech. Ovládací prvky. Nabídněte
Poptávám GPS zařízení k monitoringu strojů
Poptávám GPS zařízení na monitoring a navigaci strojů. Kontakt pouze telefonicky.
ALŽÍRSKO; Elektronika, zemedělské výrobky
Hledám obchodní spolupráci s českými exportéry elektroniky, mobilů, zemědělských výrobků,apod.