Poptávám příslušenství k myčce nádobí
Sháním koš na mytí příborů do myčky AEG FAVORIT 40850
Poptávám pokladnu Casio
Dobrý den, sháním pokladnu Casio do 1500Kč.
Hledám dodavatele elektroniky
Hledáme dodavatele - dovozce spotř.zboží-elektro,mob.tel. a mobilní elektroniky i jiného zajímavého i použ. nebo poškoz. zboží.
Modernizace informační a telekomunikační infrastruktury Krjaské zdravotní
Předmětem činnosti je dodávka a instalace dieselagregátu v kontejnerovém provedení pro min. jmenovitý výkon při nepřetržitém provozu 900 kVA v prostorách nemocnice včetně jeho napojení na nemocniční infrastrukturu, přípravy plochy pro montáž, montáže, uvedení zařízení do provozu, instalace a dokumentace skutečného provedení.
Dodávka přenosných počítačů
Dodávka nových a nepoužívaných přenosných počítačů
IRÁK; El. zařízení pro kuřecí líhně
Snažíme se vyrábět kuřecí líhně. Nepotřebujeme boxy inkubátorů, ale potřebujeme veškeré ostatní elektrické a elektronické zařízení (ventilátor, topení, vzduchový termostat pro teplotu a vlhkost, police na vejce a motor k jejich převracení). Naše elektřina je 220 V, 50 Hz.
Poptávám AMA Maschka, typ nLD08.XLMP
Dobrý den, vadný AMA Maschka typ nLD08.XLMP.2 LA 45 90 bych potřeboval nahradit. Napájení je 24DC, při kontaktu/přiblížení je na hnědém kabelu 24 V. Potřeba jsou 2 ks. Dia 8 mm. Jestli je potřeba zavolejte mi, jsou li k dispozici zastavil bych se pro ně hned dnes. Dag ružička
Poptávám akumulátor k sekačce
akumulátor FIAMM-GS FG 21803 pro sekačku
Vestavba technologií Mobilního monitorovacího centra
Dodávka vestavby technologií Mobilního monitorovacího centra
SRÍ LANKA; Apple iPhone
Představujeme nový Apple iPhone 3G 32GB! 3G nabízí rychlý přístup k internetu a e-mail prostřednictvím mobilní sítě. 3G usnadňuje souběžné zpracování úkolů: když jste připojeni přes 3G, můžete surfovat na webu, zatímco stále ještě telefonujete. iPod, telefon, internet a mobilní komunikace v jednom přístroji. 3,5-palce široká dotyková obrazovka s ...
Budovanie a modernizácia informačno-komunikačných technológií na Univerzite sv. Cyrila a Metoda
Dodávka aktívnych prvkov počítačových sietí, infraštruktúry virtualizovaného dátového centra, videokonferenčného systému, e-learningového systému, multimediálneho vybavenia učební, softvéru, licencií, počítačov. Dodávka optického kábla a vybudovanie optických prepojov medzi serverovňou v budove UCM, Námestie J. Herdu 2, a serverovňami v objektoch. ...
Baterie pro ruční radiostanice
Dodávka baterií pro ruční radiostanice s cílem zabezpečení spojení a komunikace útvarů a složek resortu obrany.
Poptávám frekvenční měnič k brusce
Sháním frekvenční měnič k as.mot.3.Faz 220/380 1.1kw ot.1415. 4,7/2,7A cos.fi 0,80 50Hz. Měnič potřebuji k brusce pil. pásů.
PÁKISTÁN; Paměťové karty
Jsme společnost se sídlem v Pákistánu. Obchodujeme s paměťovými kartami. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Jsme schopni dodávat mnoho dalších výrobků podle požadavků firem.
PÁKISTÁN; Elektromotory, generátory
Poptáváme elektromotory na střídavý proud: 1hp až 30 hp, 1-fáze 220V 50Hz 2800-1400-900 ot/min. / 3-fáze 380V 50Hz 2800-1400-900 ot/min. Generátory střídavého proudu (alternátory) 1-fáze 220V 50 Hz 1 kW až 24 kW / 3-fáze 380V 50Hz.
Poptávám ND k elektrospotřebiči ETA
Poptávám nádobu k mixéru Eta, stačí i samotná nádoba bez nožů a spodního dílu
MOLDÁVIE; Osvětlení
Poptávám světelné vybavení, světelný zdroj, osvětlovací armatury, příslušenství, zařízení na vysoké a nízké napětí.
Poptáváme výrobce chladicích kontejnerů
Hledáme výrobce menších chladících kontejnerů /0,5-1m3/, zdroj na 12V, které je možno bez instalace vložit např. do dodávky, combi.
Poptáváme pohon na brány
Poptáváme pohon na otevírání křídel bran ( nebo oken)
Hledáme dodavatele elektroniky pro e-shop
Stálého dodavatele pro nový typ prodeje na internetu podobný e-shopu v kombinaci s aukčním portálem. Jednalo by se o hlavně o elektroniku. Pouze seriozní a konkurenceschopné nabídky. Perspektivita dlouhodobé spolupráce.
FILIPÍNY; Nízkootáčkové agregáty
Poptávám nízkootáčkové agregáty na výrobu elektrické energie.
ČÍNA; Kalkulačky, elektronické cigarety
Firma Tauye Electronic Co Ltd. zmodernizovala svůj nový produkt - elektronickou cigaretu a aktualizovala své webové stránky www.tauye.com. Máme tři třídy výrobků: A. Kalkulačky (hlavní produkt) 1. stolní kalkulačky, 2. vědecké kalkulačky, 3. pravítkové kalkulačky, 4. kartové kalkulačky, 5. reklamní kalkulačky, 6. kapesní kalkulačky, 7. ...
VIETNAM; Elektronika
Jsme vietnamská obchodní společnost, hledáme odběratele elektronického zboží, nabízíme za velkoobchodní ceny.
NIGÉRIE; Generátory
Poptáváme všechny typy generátorů a náhradní díly.
Poptávám generátor s permanentními magnety
Poptávám generátor s permanentními magnety.