Hledám dodavatele displejů pro TV
Dodavatel displejů LCD,Plazma pro televizory LG,Panasonik,Samsung.Děkuji. Displej T370HW03 V0 Displej MC106F16T12
Poptáváme instalaci elektrického ohradníku
Poptáváme instalaci a montáž elektrického ohradníku na stávající drátěný plot. Jde o to, aby kočky nelezly k sousedům na zahradu. Délka plotu cca 30 m.
BANGLADÉŠ; Přenosné vysílačky
Poptáváme přenosné vysílačky - 800 setů, kouřový generátor - 500 setů, náhradní díly na digitální telefony PABX značky NEC
Poptávám elektrický průmyslový konvektor
Sháním el. konvektor průmyslový 6-9KW.
Poptávám 500 ks střídačů
Dobrý den, poptávám dodávku 500ks střídačů následujících typů: SMC 10000TL-10 SMC 11000TL-10 Xantrex (společnost Schneider) GT30E 30kW Delta 5kW Nabídněte jakékoliv množství.
PÁKISTÁN; El. motory
Poptáváme elektrické jeřábové motory.
INDIE; Elektrosoučástky, elektrospotřebiče
Poptáváme spínací zařízení a další elektrické vybavení, elektrické spotřebiče apod.
KEŇA; Lednice, chladič vody, ventilátor
Poptáváme: 1. dvoudveřovou lednici 12 stop krychlových 2. elektrický ventilátor na střídavý proud 3. chladič pitné vody s výdejem.
ČÍNA; Digitální fotorámečky
CAKG Electronic Group Co., Ltd. obchoduje s digitálními fotorámečky a reklamním přehrávačem. Více na www.cakg.hk Firma hledá vzájemnou spolupráci s distributory.
IZRAEL; Díly pro mobilní telefony
Poptávám originální a nové náhradní díly pro mobilní telefony jako LCD, kryty pro NOKIA ,SONY ERICSSON, SAMSUNG.
KAMBODŽA; Nízkootáčkový motor
Poptáváme nízkootáčkový (300ot./min. nebo méně) motor pro výrobu malého množství elektřiny z tekoucí vody. V ČR existuje výrobce, ale nemůžeme ho zjistit.
ČÍNA; Kalkulačky, hodiny, budíky
Máme deset let zkušeností v oblasti vývozu kapesních kalkulaček, vědeckých kalkulaček, stolních kalkulaček, pravítkových kalkulaček, hydroenergetických kalkulaček, kuchyňských časovačů nebo časovacích hodin, krokoměrů a digitálních hodin atd. Velmi kvalitní výrobky, konkurenční ceny, pravidelné dodávky, přeprava podle plánu a velmi snadné nalezení ...
TAIWAN; Polovodičové destičky
Poptáváme polovodičové vodivé surové destičky používané pro IC a solární články, dále Schottkyho křemíkové usměrňovací destičky a čipy.
KEŇA; Atrapy kamer
Poptávám: 1) atrapu venkovní infračervené kamery (napájená ze sítě nebo baterie) 2) atrapu kamery s motorem (napájená ze sítě nebo baterie) 3) atrapu interiérové kamery 4) atrapu kamery s 90 stupňovým pohybovým čidlem. 5) karty 4Ch/8Ch Starex DVR Pošlete mi prosím nabídku s minimálním množstvím pro objednání, dodací lhůtou a přepravními ...
GHANA; Elektronické součástky
Hledám obchodní spolupráci s dodavateli náhradních počítačových dílů a elektronických součástek.
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop.
Poptávám ND k holicímu strojku Braun
Poptávám náhradní folie 5000/6000 Braun + náhradní nože
Poptávám ozvučovací soupravu
Poptávám ozvučovací soustavu, pro párty a menší prostory. Mám představu, aby vše bylo v jednom "kufříku" - reprobedny, vstupy alespoň pro 4 mikrofony, přehrávač CD nebo vstup pro jeho zapojení.
IZRAEL; Elektronické komponenty
Hledám obchodníka, velkého prodejce elektronických komponentů v Praze.
Poptáváme záložní dieselový generátor
Poptáváme dieselovovou generátorovou soupravu pro venkovní použití s plně automatickým provozem o výkonu 500 až 1100 kVA pro pokrytí občasných krátkodobých výpadků elektrické energie pro naše datacentrum. Podrobnosti poptávky: http://datacentrum.wedos.com/a/10/vyberove-rizeni-zalozni-generator.html
ČÍNA; Elektronika
Čínská firma Lakers Electric Company for Trading je výrobce a exportér elektronických výrobků jako MP3,Mp4,Mp5,Mp6,VCD,DVD,CD, mobilních telefonů, digitálních kamer, laptopů (notebooků), počítačů, disků, paměťových čipů, mikro-SD karet, barevných TV setů apod. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
BANGLADÉŠ; Generátory, elektrorozvodny
Jsme obchodní organizací zaměřenou na generátory a IVS, elekrorozvodny. Máme zájem stát se obchodními zástupci evropských výrobců všech typů generátorů.
ČÍNA; Videa, digitální sítě
Čínská firma junsda Tec Co.,Ltd. se specializuje na videa digitální sítě. Hlavní výrobky jskou D1 ap kamery, ip skříňkové kamery s vysokým rozlišením, ip DVR atd. Více na www.junsda.net Hledáme obchodní spolupráci se zahraničními partnery, kteří by reprezentovali a distribuovali naše výrobky.
EGYPT; Elektrosoučásti
Poptáváme UPS, převodník, solární systém, bezpečnostní systém, olověné baterie.
EGYPT; Pryskyřičné cívky
Poptáváme pryskyřičné cívky na motor středního napětí 6.6 KV