Poptáváme průmyslový konektor
Průmyslový konektor Amphenol C16 Vidlice C016 30D006 100 12 1 ks Zásuvka C016 30C006 100 12 1 ks
SAE; Elektrosoučástky, ventily
Jsme všeobecný obchodník v Dubaji - SAE, zabýváme se všemi typy průmyslových a jiných zařízení a dodávkami výrobků. Většinou z Evropy, Koreje, Tchaj-wanu a Indie podle požadavků zakazníků a projektů. V současnosti dodáváme některé průmyslové výrobky a výrobky elektrického napájení a automatické on/off ventily od evropských společností, protože v ...
ČÍNA; Mobilní telefony
Jsme předním velkoobchodníkem s originálními značkovými GSM mobilními telefony v Číně. (Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, LG atd.) Naší výhodou je cena a služby založené na záruce dobré kvality. Můžete navštívit http://fosintech.preview.alibaba.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Počítače, elektronika
Hledám obchodní spolupráci v oblasti počítačů, elektroniky, tisku.
BURKINA FASO; Senzorová světla
Hledám obchodní spolupráci s dodavatelem senzorových světel.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
V. BRITÁNIE; Infračervené dálkové ovládání
Hledám evropského výrobce (vyjma Polska a Itálie) infračerveného dálkového ovládání, který by mohl vyrábět podle mých specifikací.
Hledám dodavatele elektra,hraček,telefonů
Hledám pro dlouhodobou spolupráci dodavatele nebo velkoobchod značkové elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů, hraček aj. zboží. Počáteční odběry se budou pohybovat v desítkách až stovkách kusů měsíčně.
ETIOPIE; Generátory, čerpadla, chemikálie
Hledáme firmy, které prodávají zboží prostřednictvím tendrů (s nabídkou). Máme zájem o čerpadla všeho druhu, generátorová soustrojí (diesel a elektrická), lepidlo, zádové postřikovače, chemické látky, atd.
OMÁN; Železářské zboží, elektro, autodíly
Hledám prodejce a výrobce zboží elektro-průmyslového, železářského a spotřebního, automobilových dílů, mechanických částí.
Poptávám rozvaděč na traktor
Prosím, sdělte mi kolik stojí pětidílný rozvaděč činný oběma směry na traktor ovládaný mechanicky dálkově lanky a elektricky12V pojistný ventil mít nemusí.Okruh je již jištěn.Děkuji za zprávu.
ŘECKO; Elektrosoučástky
Naše firma viz web www.stalco.gr poptává kabelové spojovací moduly s uzemňovačem, moduly zahrnující úsekový odpojovač, vakuový jistič s uzemňovačem a bez pojistky, transformátory, měřicí a bezpečnostní panely, moduly s odpínačem s a bez uzemňovače. Požadujeme u všech výrobků technickou dokumentaci včetně certifikátů kvality atd., ...
SRÍ LANKA; Vysokonapěťové transformátory
Poptáváme vysokonapěťové transformátory s nízkým výkonem pro elektrostatické aplikace. typický výkon = 16.000 voltů výstupní proud = 50 miliampérů vstupní napětí = 230 voltů preferováno.
INDIE; Zahr. spolupráce
Hledám spolupráci s finančními a technickými partnery pro výrobu elektrického a elektronického příslušenství na indických železnicích. Povinná je odborná znalost digitální elektroniky.
Poptávám silikonovou šňůru
Pro měření vlhkosti dřeva v sušárnách potřebuji silikonovou šňůru průřezu 2 x 0.15 - 0.25 mm. Prostředí v sušárenské komoře má relativní vlhkost cca 95 % a teplotu 60 - 80 st. C. Prosím o informaci, zda takový (nebo podobný) sortiment vyrábíte.
SAE; Světla Osram, halogenová světla
Poptávám kontaktní údaje na velkoobchodníky světel Osram a speciálních halogenových světel používaných na vzduchové klapky ranvejí.
KAMERUN; Elektronika
Firma má zájem o nákup elektronického a elektrického zařízení.
Poptávám malé plynové turbíny
Můžete dodat malé plynové turbiny s generátory o výkonech 50kWe a vyšších až do 1MWe? Potřebovali bychom znát výkonovou řadu spolu se vstupním tlakem, teplotou a množstvím spalin, výstupní teplotu spalin pro každý výkon. Chtěli bychom plynové turbiny použít pro energetické využití biomasy. Prosím o brzkou odpověď, abychom plynové turbiny mohli ...
MAĎARSKO; Elektronika
Poptávám bezdrátové senzorové uzly pro sledování až do rozsahu 4 mil, nano kamery pro noční vidění, technologie pro ostré řezání 3D rozměrů.
PÁKISTÁN; Spotřební zboží
Jsme obchodní koncern a obchodujeme s produkty zdravotní péče, elektronickými výrobky, spotřebním zbožím, všeobecnými výrobky pro domácnost, bylinnými produkty. Neomezujeme se jen na výše uvedené specifické oblasti, ale máme zájem o jakékoliv spotřebitelské výrobky. Pokud má vaše společnost zájem, zašlete nám prosím ceny, katalogy a vzorky.
PÁKISTÁN; Kondenzátor
Poptáváme kondenzátor TC 547, 80-110uF, 220-275V, 50Hz vyrobený v ČR.
PÁKISTÁN; Generátory
Poptáváme generátory na střídavý proud 1-fázové 220V 50Hz / 3-fázové 380V 50Hz.
PÁKISTÁN; Rozvaděče
Poptáváme rozvaděče "Ring Main Unit" - 3 a 4 dráhy, 12kV.
Poptávám ND k elektrospotřebiči ETA
Poptávám hřídel a mísu k hnětači ETA 221. Stačí i jen hřídel.
Poptávám halogenové žárovky
Poptávám halogenové žárovky od firmy Massive.