Poptávám teplovodní kotel
Prosím o sdělení zda není skladem stacionární teplovodní plynový kotel KP 18 ZE,nebo použitý vyřazený z provozu ale funkční!Mám zájem o koupi.
Poptávám trubky
Dobrý den, žádáme o CENOVOU NABÍDKU , včetně nejkratšího možného termínu dodání na následující materiál: 12 m bezešvá trubka 114,3 x 14 (15) Rozměry podle ČSN42 5716.01 Materiál 15 128.5 Atest 3.1 podle EN10 204 – rozbor tavby, zkouška tahem při 20 °C, zkouška tahem při 600 °C, ...
Poptávám realizací solárního ohřevu vody
Solární ohřev vody,kompl.nabídka včetně zapojení.Podmínka dotace zelená úsporám!!! Bojler 400-500l střecha šikmá,rod. dům,okr. Ústí /Orlicí.Cena do 80000kč.Realizace březen-duben 2010.
ČÍNA; Plastové armatury, sanitární zboží
'TONGDA' Sanitary Ware Co., Ltd. vyrábí a dodává plastové vodovodní armatury vysoké kvality a plastové sanitární zboží (sifony na odpadní potrubí, nádobky splachovače, výsuvné trubky atd.). Více na www.nbtongda.com Firma hledá importéry, velkoobchodníky, distributory.
SINGAPUR; Ventily, armatury, plynové filtry
Hledám prodejce ventilů a potrubních armatur. Také hledám prodejce, kteří jsou schopni navrhovat plynové čističky a filtry.
Poptávám nerezová kamna
Poptávka - Krbová kamna s teplovodní vložkou - Watertech WK15 - odběr co nejdříve, konečná cena včetně DPH? termín dodání ? způsob úhrady ?
SENEGAL; Konstrukční materiály
Poptávám konstrukční materiály.
Poptávám zpětný ventil
Poptávám zpětný ventil typ Z40117540 DN100.
Poptáváme kulové kohouty pro potrubí
Poptáváme Kulové kohouty 1ks dvoucestný a 2ks troj cestné s ručním ovládáním pro hydraulickou dopravu uhelných kalů (max.průměr zrna d= 5mm) Kohouty typu Tuflin ,přírubové pro potrubí D= 100mm, Tlak pro dvoucestný kohout PN 10,pro trojcestné kohouty PN 40.
Poptávám dodávku bojleru
prosím o nabídku bojleru na ohřev TUV Výrobce:Dražice označení : 1. OKC 160 NTR/Z 2. OKCV 160 NTR 3. OKC 160 NTR/HV prosím info o ceně a termínu dodávky s pozdravem Ivan Král
EGYPT; Ventily vodovodní a hydraulické
Hledáme distributory vodovodních ventilů a hydraulických ventilů.
ETIOPIE; Plastové skleníky, závlahové systémy
Jsme obchodní společnost z Etiopie, zabýváme se importem, exportem a obchodváním v reklamě. Poptáváme dodavatele plastových skleníků, závlahového zařízení, čerpadel, generátorů, trubek a armatur a propagačních materiálů.
Poptávám závěsný plynový kotel
Hledám dodavatele závěsných plynových kotlů Lamborghini se servisem v ČR.
Poptáváme pojistný ventil
Prosím cenovou nabídku ventil pojistný Laser 20/32 ot.př. 250kPa...1ks akce : Hala SCHUBERT Kyje
BANGLADÉŠ; Ventily pro elektrárny
Jsme bangladéšská firma a máme zájem dovážet ventily pro elektrárny od výrobců v ČR v pravidelných intervalech. Hledáme takové dodavatele.
Poptávám servis a prodej servopohonů
Před časem jsem zíslal 2ks.starších servopohonů v označení tuším EA 20, \230 V.\ s označením výrobce fa.Georg Fischer;které nejsou v pořádku.\ Serva mají poškozené, resp.chybějící vstupní zásuvku a nemám k nim příslušné zástřčky.Po otevření jsem nezjistil vizuální vadu na mechanice,resp.na řídící automatice. Ač jsem důchodce a dříve technik, ...
ČÍNA; Sprchovací kabiny, parní komory, sauny
Vyrábíme sprchovací kabiny, parní komory, sauny. Více na www.phccwy.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám zařízení na změkčení vody
Úprava vody pro rodinný domek - tvrdost Další informace: Dodání a instalace zařízení na změkčení vody z vlastni studny (iontoměnič). Úpravna musí pokrýt veškerou spotřebu - 4osoby.
Poptáváme solární vytápění  v RD
Dodávka a instalace solárního systému pro topení a TUV Další informace:Poptáván je systém pro vytápění RD a výrobu TUV prostřednictvím solárních panelů, akumulační nádrže a případně zařazení TČ a elektrického kotle pro dohřívání. V současné době je instalováno ÚT s elektrokotlem 12kW. RD postaven systemem TERMOMUR, 90m2 zastavěna plocha, ...
Sháním kotel na tuhá paliva
Poptávám kotel na tuhá paliva s dotačním programem - Zelená úsporám. Brno a okolí.
INDIE; Lité AlNiCo magnety
Zabýváme se výrobou litých alnico (slitina železa, hliníku, niklu a kobaltu) magnetů různých jakostí a tvarů. Hledáme obchodní spolupráci s evropskými odběrateli.
ČÍNA; Ventily
Jsme specializovaný výrobce ventilů pro regulaci teploty a radiátorových ventilů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Navštivte naše webové stránky www.cnkanglide.cm.
Poptávám kotel na biomasu
Poptávám kotel na biomasu. Kontakt pouze tel.
Poptávám nerezový komín
Poptávám venkovní fasádní nerezový komín jednoprůduchový (závěsný) o průměru 150mm a délce cca 4m s napojením topného tělesa do komína pod úhlem 90°. Prosím o zaslání nabídky s cenou bez montáže a s montáží.Na komín budou napojena krbová kamna na dřevo o výkonu kolem 10Kw, která budou sloužit k přitápění .
ČÍNA; Ventily na topení
Jsme specializovaný výrobce radiatorových ventilů pro regulaci teploty a odvzdušňovacích ventilů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. http://www.cnkanglide.com