FRANCIE; Indukční vytápění
Sídlím v Evropě a zastupuji amerického výrobce indukčního vytápění. Hledám firmy, které by mohly využívat naše systémy indukčního vytápění ve svých aplikacích.
ORC SECA
Předmětem této veřejné zakázky je realizace dodávky včetně prováděcí dokumentace k realizaci akce. Akce zahrnuje dodávku a instalaci biomasového kotle včetně nutné přestaby stávající parní kotelny.
INDIE; Kovové díly
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli přesných kovových dílů, spojovacích prvků, plastových lisovaných dílů, pryžových dílů. Více na www.medwin.in
BANGLADÉŠ; Vodoměry
Poptáváme velké množství vodoměrů.
Poptávám teplovzdušné vytápění hal zn. ROBUR
Poptáváme ke koupi teplovzdušné vytápění hal zn. Robur i repasované se zárukou
Poptávám úsporné topení pro šicí dílnu
Dobrý den vážení.... mám malé studio nebo-li šicí dílnu v Říčanech o rozměrech 7x3,5m, výška místnosti 2,7m. Potřebovala bych nějaké úsporné topení. Nemám tady nic. Můžete mi prosím něco nabídnout? Vytopilo by mi to tady to topení do Caravanu Truma? Děkuji za zprávu.
ALŽÍRSKO; Potrubí, armatury
Hledám obchodní spolupráci s distributory potrubí a armatur.
Poptávám nezerový šachtový poklop a žebřík
Sháním poklop z nerezové oceli na šachtu o vnitřním profilu 2000 mm. Rám a uzamykatelný dvoudílný poklop. Rám bude uchycen na vnitřní betonové zdi vodovodní šachty. Žebřík nerez Šířka 400 mm, délka 3,50 m + teleskopické madlo.
INDIE; Mosazné kování
Jsme výrobce a vývozce mosazných kování podle výkresů. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv druh mosazného kování jako příslušenství hadic, kabelová hrdla, sanitární armatury, elektrovybavení atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; PPR trubky
Poptáváme PPR trubky, raději bychom našli výrobce.
UGANDA; Solární panely
Poptávám počítačový hardware a solární panely.
PÁKISTÁN; Litinové přírubové ventily
Jsme přední dovozce různých druhů ventilů. V současné době poptáváme litinové přírubové ventily PN10 / PN 16.
INDIE; Nerezové vodovodní trubky
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců nerezových prstencových vlnitých pružných hadic a vodovodních trubek různých velikostí v různých třídách nerezové oceli, s / bez opletení z nerezového drátu a s / bez koncového šroubení. Hledáme distributory k prodeji našich výrobků.
Poptáváme vertikální odstředivá čerpadla
Vertikální odstředivá čerpadla vícestupňová - pro plynovod : VERTICAL CENTRIFUGAL PUMP COMPLETE WITH ELECTRIC MOTOR DRIVER, SEVERAL STAGE, NORMAL FLOW: 2000 M3/H, DIFFERENTIAL HEAD: 346 M, NPSHA: 2.5 M, SERVICE: HC (C5+) CONDENSATE, ELECTRIC MOTOR: 3000 OR 6000 VOLT, 3 PHASE, 50 ...
Poptáváme solární panely
Poptáváme solární panely REC, CANADIAN nebo SOLARWORD včetně střídačů pro rozvod 200KWp.
Nákup kogenerační jednotky na skládkový plyn
Jedná se o dodání speciálního stroje Kogenerační jednotky, určené na skládkový plyn. Kogenerační jednotka bude mít elektrický výkon v rozmezí 150-180 kW a tepelný výkon v rozmezí 170-250 kW
Poptáváme dodávky regulátorů průtoku vody
Poptáváme regulátory průtoku vody na sprchovou baterii, (ev na sprchovou hlavici) otočné anebo tyčinkové v jednotkové ceně cca 35,-Kč/1ks. Jednorázově objednáme 500 kusů a následně 100 ks měsíčně. Děkuji za zaslání nabídky, Ing.Dominik
Poptáváme tlakovou nádobu
tlaková nádoba Reflex NG 7803705 - 500 litrů tlaková nádoba Reflex NG 7806405 - 200 litrů
Sháním parní kotel
Parní kotel na výrobu páry Certuss Junior 300.
BAHRAJN; Odvodňovací systém
Poptáváme nerezový odvodňovací systém pro průmysl, obce, stavebnictví apod. Pokud nám můžete dodat tento typ materiálů, kontaktujte nás laskavě s podrobnostmi výrobků a žádostí.
Poptávám závěsný plynový kotel
Dobrý den, měla bych zájem o závěsný kombinovaný plynový kotel do bytu o rozloze 86m čtverečních ve Starém městě, zajímala by mě přibližná cena a jestli děláte i servis, děkuji, Bilíčková
Poptávám bojler, 100 litrů objem
poptávám 100l bojler -nabidněte
Výměna kotle na spalování biomasy - Domov důchodců Horní Planá
Předmětem zákázky je dodávka a instalace 1 ks teplovodního kotle na spalování dřevní štěpky o výkonu 390 kW. V kotelně bude také nainstalován nový ohřev TUV s instalací akumulátoru tepla o objemu 5m3.
Poptáváme solární ohřev TÚV
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové Vsi, která se zabývá solárními kolektory. Jde mi o ohřev TÚV pro tříčlennou rodinu.
Poptávám tepelná bivalentní čerpadla
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové vsi, která nabízí tepelná čerpadla. Jde mi o tepelná čerpadla bivalentní, která mohou i chladit.