Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro měniče ohřevu
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro středofrekvenční měniče ohřevu materiálu. Jde o starší typy ISOK, IMES, ITO. Původní byly ze ZEZ Praha pod označením SMK - UB o výkonech 100 - 400 kVA. Požadujeme, aby část silová nemusela být měněna. Jde celkem o 4 měniče (150 kW, 250kW, 350kW, 400kW)
Poptávám  plastové skruže
Potřebuji koupit plastové skruže o vnitřním průměru 1500 mm
Poptávám ND pro opravu zážehového motoru
hledám dodavatele ventilů a sedel pro opravu litinové hlavy zážehového motoru s rozvodem OHV . Nejlépe vyhledávání dle rozměrů, nikoliv dle typu vozidla, není však podmínkou.
Poptávám koupelnový ohřívač vody
Sháním elektrický koupelnový ohřívač vody 50 nebo 80 litrů do 3000 Kč.
ČÍNA; Boiler
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli elektrických boilerů na vodu. Nádoba z velmi kvalitní nerezové oceli 304, snadno omyvatelná, dvouvrstvý obal, snadno se udržuje teplý, dvojitý trubkový ohřev, kvalitní plastové víko, deset nastavení teploty (10 ? až 100 ?), volitelná kapacita: 15 l / 25 l / 30 l / 35 l / 40 l.
ČÍNA; Elektrotepelné věšáky
Naše firma vyrábí elektrotepelné věšáky na ručníky. Webové stránky naší společnosti: http://gztowelrack.clsc.cn/ Naše výrobky vás nezklamou. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme plynový injektorový hořák
Poptáváme dodávku 1 ks plynového injektorového hořáku - krátký přímy podle ON 06 4323.1, o velikosti 160 kW, v provedení pro zemní plyn, o provozním přetlaku 90 kPa. Termín: do 15.06.2011
Poptávám kotel na tuhá paliva
Poptávám kotel na tuhé palivo - dřevo, odpad. Možnost přidání plynového hořáku pro víkendový provoz. Množství emisí. Výkon 150 kW.
PÁKISTÁN; Hadice
Jsme výrobce PVC opletených hadic a stříkacích hadic. Hledáme odběratele.
SAE; Čerpadla
Naše firma Patfinder Trading LLC sídlí v Dubaji, Spojené arabské emiráty. Poptáváme šroubová čerpadla, odstředivá čerpadla, ruční čerpadla, oběhová čerpadla, membránová, pístová peristaltická (hadicová) čerpadla včetně vysokotlakých čerpadel.
SAE; Ventily, Šoupátka
Poptáváme kvalitní ventily: Sanwa ventily Chromované kulové ventily NPT závit - 1/2"až 3" Mosazná šoupátka NPT závit - 1/2"až 4" Crane ventily Chromované kulové ventily NPT závit - 1/2"až 2" Mosazná šoupátka NPT závit - 1/2"až 3" Šoupátko přírubové - 2" , 21/2" , 3" , 4" , 6" Tozan ventily Mosazná šoupátka NPT závit - 1/2"až 4".
Výroba EDN - Výměníky
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks spirálových svařovaných výměníků s výkonem 780 kW, 2 ks deskových kondenzátorů s výkonem 50 kW, 4 ks deskových kondenzátorů s výkonem 29 kW, 1 ks spirálového svařovaného výměníku s výkonem 320 kW a 1 ks deskového kondenzátoru s výkonem 1 438 kW. Pracovním médiem jsou agresivní toxické chemické látky (HCN, C2N2, ...
FRANCIE; Úprava vody, lodě, čluny
Hledáme dodavatele výrobků pro úpravu vody, lodí, člunů.
NĚMECKO; Kotel na zplyňování
Poptávám kotel na zplyňování dřeva s lambda sondou, regulací kotle a topného okruhu včetně zásobníku užitkové vody na 300l a vyrovnávací pamětí. Prosím uvést prodejní a servisní místo v Německu.
Poptávám dodavatele topení zn. Korado Radik
Poptávám dodavatele topení s radiátory Korado, Radik, více informací v příloze
KATAR; Motory, čerpadla, kotle, ohřívače vody
Poptáváme kotle na vodu, ohřívače vody, čerpadla a motory.
USA; Topná tělesa
Poptávám topné patrony s vysokou hustotou, trubková topná tělesa a slídové topné pásy vyrobené v ČR.
ŠPANĚLSKO; Provoz a údržba fotovoltaických zařízení
Hledám české firmy pro provoz a údržbu ve fotovoltaických zařízeních v ČR. Chci získat informace o těchto firmách: velikost, zkušenosti, sídlo atd.
Poptávám plastové vodovodní trubky
Poptávám plastové trubky na vodu. Prosím cenové nabídky.
ČÍNA; Vodovodní kohoutky
Hledáme výrobce / dodavatele / distributory vodovodních kohoutků v Evropě.
Zimní stadion Cheb – osazení tepelného čerpadla
Využití odpadního tepla z technologie chlazení zimního stadionu pro vytápění zimního stadionu, přípravu teplé vody pro zimní stadion, ohřev teplé užitkové vody pro rolbu a ohřev bazénové vody plaveckého bazénu Cheb.
Poptávám tepelné čerpadlo vč. montáže
TEPELNÉ ČERPADLO - vzduch/voda = dodávka + montáž (Praha Západ) níže uvedená značka TČ (MasterTherm) není podmínkou!!! Celek však musí výkonově odpovídat níže uvedené sestavě. Master Therm BoxAir AW 30I Inverter Akumulační nádoba G200/3 Kombinovaný boiler 300l s výměníkem 3,8m2 Připojení na internet Nemrznoucí směs (ředění vodou ...
Poptávám nerezový plovák a plovákový ventil
bójka (plovák) pr. 110mm 152.0072 ventil plovákový DN 3/8" PN 16 151.3382
RAKOUSKO; Vytápění na štěpky
Poptáváme české firmy, které nabízejí vytápění na štěpky.
Poptávám vodovodní a sprchovou baterii
Poptávám vodovodní baterii se sprchou do sprchového koutu na chatu.