Poptávám výměnu kotle na tuhá paliva
Poptávám dodávku kotle na tuhá paliva včetně instalace a uvedení do provozu. Dále úpravy ÚT v RD (výměna, resp. odstranění radiátorů). Součástí služby musí být likvidace starého kotle a radiátorů. Požaduji komplexní služby a přiměřenou cenu. Místo služby - Sobotka, okr. Jičín
Poptávám zplynovací kotel
Poptávám zplynovací kotel do malé truhlářské provozovny na spalování dřevního odpadu, /uhlí,/jako náhradu za plynový kotel 16kw.
BANGLADÉŠ; Potrubí
Titas Gas (vládní organizace) zahájila mezinárodní tendr na nákup 9000 Mtr. potrubí. Máte-li zájem o účast v uvedeném tendru, kontaktujete nás.
Poptávám plynový kotel
Plynový kotel Feroli 24 kW
Poptávám plynový nástěnný kotel
Mám zájem o plynový nástěnný kondensační kotel se zásobníkem ohřevu teplé vody do 80 l, výkon do 28 KW s uvedením rozměrů a ceny
Bahrajn; Stavebniny
Firma Arga importuje stavební materiály jako keramické a porcelánové obkladačky, sanitární zboží, vodovodní kohoutky, příslušenství, mramor, instalaterské položky, trubky a armatury, dřevo, stavební dřevo, překližky, laminátové podlahy, ohřívače vody, el. vodní čerpadla, hardware, elektrické nástroje, střešní tašky a desky, kuchyňské dřezy, dveřní ...
INDIE; Průmyslové ventily
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s výrobní firmou v oblasti průmyslových ventilů.
Poptávám spirálu k čištění odpadů
Poptávám spirálu na čištění odpadu, minimálně 8 metrů dlouhou, pro pročištění odpadu v domácnosti, v oblasti Ostrava.
BANGLADÉŠ; Náhradní díly kotlů, kompresorů, ...
Jsme přední obchodní sdružení podnikající v bangladéšském energetickém odvětví, dodáváme různé náhradní díly pro kotle, kompresory, části ovládacích panelů, různé převodovky, části různých zařízení, díly turbín atd. elektráren na bázi kombinovaného cyklu a parní turbíny. Hledáme výrobce nebo obchodníky, kteří nám budou dodávat díly ...
Poptáváme trubku, jakost S355J2G3
Dobrý den, poptáváme trubku průměr 216;1024/ průměr216;864 x 2110mm, mat S355J2G3. Děkuji předem za odpověď, velmi spěchá.
Poptávám kulový kohout
Kulový kohout DN15 PN40 navař. mat.nerez s mat atestem ČSN EN 10204 3.1 a mat. certifikátem na těsnění s celkovým certifikátem pro vodík.
Poptávám výměnu plynového kotle
Potřebuji vyměnit plynový kotel na teplovodní vytápění. Oprava starého kotle nepřipadá v úvahu. Jde jenom o vytápění, teplá voda je řešena Karmou. Jedna se o řadovku, teda výkon kolem 24 Kw. Prosím o zaslání nabídky na můj mail.
ESTONSKO; Vybavení sauny
Jsme výrobní firma v Estonsku. Naším hlavním produktem je saunové vyhřívací zařízení na dřevo, ohřívače vody, kouřové trubky atd. Naše výrobky mají evropský standard (CE sign) - EVS-EN 13240:2007 a rovněž EAN kód. Naše firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2008 Web: http://www.skamet.ee/?ln=2 Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, ...
Poptávám elektrický bojler
Sháním elektrický bojler na ohřev vody ,závěsný,svislý o obsahu 80-100l do 3000,-kč
BANGLADÉŠ; Parní ventily
Hledáme obchodní spolupráci s distributory parních ventilů.
Poptávám čerpadlo, manžety, příruby
Gumové manžety pro spojení 2ks trubek prum. 100mm, ocelovou přírubu prum. 100mm, použitou malou vrt. soupravu na gum. pásech, nové odstředivé čerpadlo se zesíleným pláštěm dělané speciélně pro výplachové vrtání 500 l/min. s tlakem 9bar bez motoru.
Poptávám teplovodní čerpadlo
Sháním teplovodní čerpadlo MIKRON 25-NTD-74-5-LH-80 výměna pouzder. Prosím cenové nabídky.
INDIE; Oběhová čerpadla
Hledáme výrobce oběhových čerpadel na kotelní vodu pro elektrárny, včetně dodávky do Indie.
Poptávám tlakovou kanalizační trubku
Poptavám tlakovou kanalizační trubku pro přečerpávání do hlavního řádu cca 200m průměr 50 mm.
Poptávám instalaci tepelného čerpadla
Prosim o cenovou nabidku a konzultaci. Instalace tepelného čerpadla do rodiného domu. Vytápěná plocha - přízemí / patro 80/60m2, celkový vytápěný objem 365m3. Uvažuji o systému země/voda, pozemek pro kolektory = 500m2.
Poptávám pozinkované trubky
Poptávám pozinkované (vodovodní, plynové) trubky d=60,3mm, tl. variantně: x5; x4; x3,6; x3,2mm z ocelí S 235 a S 355. Množství 35km. Termín dodání: pol. února 2010.
Poptávám rychlospojky na hadice
Poptávám rychlospojku na hadice s atestem pro zemní plyn. Samice závit G1/2" - samec na hadici DN16. Tlak 1.5bar. Množství 40ks + 40 ks.
KUVAJT; Hadice z nerezové oceli
Poptáváme flexibilní hadice z nerezové oceli 1/2FX1/2F -3/4"FX3/4" různé délky 30-35-40-45-50-60-90-100-120-150-200 cm
KUVAJT; Ventily
Poptáváme mosazné kulové ventily velikost 1/2" až 4" PPR kulové ventily, PPR šoupátkové ventily, redukční vodní ventily všech typů
PÁKISTÁN; Armatury, příruby
J S Traders je perspektivní společnost v Karáčí v Pákistánu. Poskytujeme služby zákazníkům v odvětví ropy a zemního plynu, nerostných surovin a energetiky. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s renomovaným výrobcem / distributorem průmyslových armatur, potrubních armatur, svařovaných hrdel / přírub atd.