Poptávám hromosvod na dvojdomek
Poptávám hromosvod na dvojdomek 11,2X10,5 výška od země k okapům cca 6,5m a 10,5X8 výška k okapům cca 3m střecha valbová sklon 25 stupňů, krytina bramac.
Rozvaděčová jednotka, Austrálie
Hledáme kupce pro rozvaděčovou prstencovou hlavní jednotku KARL PFISTERER (NĚMECKO). Jednotka je zcela nová, nikdy nepoužitá (použitá jen ve výstavní místnosti). Podrobnosti viz angl.text.
Poptáváme odpady z výroby
Poptáváme odpady z výroby plasty, kabeláž, atd, kromě tvrdých kovů. Dokážeme zpracovat i nezpracovatelné.
Elektrické strojní zařízení a elektromateriál 004/2012-Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je nákup elektrických strojních zařízení a elektromateriálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Modernizace dílen odborného výcviku SOŠ a SOU, Kladno, Dubská
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci a obnově interiérů a inženýrských sítí objektu dílen odborného výcviku při SOŠ a SOU Kladno, Dubská a dále modernizace a inovace vybavení těchto pracovišť technickými a učebními pomůckami a moderními technologiemi nezbytnými pro zajištění vysoké odbornosti absolventů ...
Poptávám proudovou zátěž TETTEX
Poptávám proudovou zátěž TETTEX (3691 ELECTRONIC CURRENT BURDEN) nebo podobnou se stejnými parametry od jiného výrobce.
Prešov, NS Centrum spevnené plochy
Stavba pozostáva zo stavebných prác na nasledovných stavebných objektoch: SO 01- búracie práce a príprava územia, SO 02- námestie- koberec, SO 03- pešie komunikácie a spevnené plochy, SO 04- fontána , SO 05- mobiliár a drobná architektúra, SO 06-verejné osvetlenie, SO 07 -jednotná kanalizácia, SO 08- sadové úpravy , SO 09- úžitkový vodovod a ...
Poptávám elektrocentrálu
Koupím elektrocentrálu EGM 65 AVR-3. Jedná se o elektrocentrálu s ručním startem, třífázový výkon 6,5 kW - 400V, jednofázový výkon 4,5 kW - 230V, váha 91 kg, nádrž 25l, přepínání 400V/230V, rozměry (v. x š. x d.) - 55 x 54 x 68 cm. Děkuji za nabídky.
Dodávka generátoru
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka generátorů do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
UPS, baterie, nabíječky, Egypt
Jsme egyptská firma pracující v oboru UPS záložních zdrojů, baterií, nabíječek a obnovitelných zdrojů energie. Hledáme evropské výrobce baterií, UPS, průmyslových UPS, testerů baterií, usměrňovačů, invertorů a nabíječek.
Dodávka napájecích zdrojů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka napájecích zdrojů v počtu pěti kusů do nově budovaného Výukového a výzkumného centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám hromosvod pro RD
Poptávám hromosvod, RD bungalov, cca. 3,2 m., cca. 10 x 20 m., pultová střecha, krytina bitumen, fasáda titanzinek
Kabely ke snímačům a mikrofonům
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kabelů ke snímačům a mikrofonům. Podrobný popis zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Obnova, správa, provoz a údržba osvětlení, městských hodin  a signalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, správa, provoz a údržba veřejného a slavnostního osvětlení, městských hodin a světelného signalizačního zařízení v Hořovicích, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace.
Zariadenie a inštalácia videokonferenčných miestností, notebooky so softvérom pre študentov
bezdrôtový mikrofón kravatový 4ks, bezdrôtový mikrofón ručný 11 ks, databázový systém 68 ks, dataprojektor 9 ks, Dátová zásuvka 2xRJ45 27 ks, Dátový kábel FT24x2x24AWG m 1050 m, digitálna kamera 4 ks, statív 6 ks, fileserver 2 ks, interaktívna tabuľa 9 ks, kabeláž, web kamera 8 ks, konferenčný mikrofón na stôl 7 ks, LCD monitor k PC 1 ks, mixážny ...
Poptávám elektroměrový plastový rozvaděč
Dobrý den, poptávám elektroměrový plastový rozvaděč pro 3fázový elektroměr případně HDO. Rozhodná je pro mě cena, doklad nepotřebuji. Děkuji za nabídku
Hledám dodavatele předplacených elektroměrů
Dovoluji si se na Vás obrátit se žádostí o poskytnutí kontaktů na české renomované výrobce a dodavatele předplacených elektroměrů.
Časový spínač, Indie
Multifunkční astronomický časový spínač REV-302 programovatelný na jeden rok, s externím fotosenzorem a přepěťovou ochranou. Zázrak konvergence a unikátní zařízení se 2 reléovými výstupy, které lze naprogramovat, aby pracovaly současně nebo jednotlivě. Osm přednastavených programů může uložit více než 5000 událostí v energeticky nezávislé paměti. ...
Poptáváme měděné kabely
Koupíme Cu kabely všeho druhu, autokabely, IT kabely, elektro kabely a podobně. Kabely recyklujeme na naší lince
LED osvětlení, Čína
Jsme profesionální výrobce LED osvětlení, včetně LED bodových světel, G4 LED světel, vysoce výkonných LED světel, LED reflektorů, automobilových LED světel, atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Dodávka venkovních třípólových vypínačů 245 kV
Dodávka 12 ks venkovních třípólových vypínačů napěťové úrovně 245 kV s izolací vzduchem a zhášecím médiem SF6, s jednou zhášecí komorou na pól (bez řídicího kondenzátoru) a s pružinovým pohonem včetně dodávky nosné konstrukce a propojovacích kabelů, včetně poskytnutí služby šéfmontáže, v letech 2013 - 2016.
Elektrické strojní zařízení a elektromateriál 002/2012-Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je nákup elektrických strojních zařízení a elektromateriálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Dodávka venkovních třípólových vypínačů 245 kV
Dodávka 12 ks venkovních třípólových vypínačů napěťové úrovně 245 kV s izolací vzduchem a zhášecím médiem SF6, s jednou zhášecí komorou na pól (bez řídicího kondenzátoru) a s pružinovým pohonem včetně dodávky nosné konstrukce a propojovacích kabelů, včetně poskytnutí služby šéfmontáže, v letech 2013 - 2016.
Zdroj LED světla, Indie
Vyvinuli jsme v Indii zdroj LED světla. Hledáme partnery - distributory.
Osvětlení, Indie
Jsem komoditní poradce z Chennai v Indii. Jsem finanční profesionál s více než dvěma desetiletími zkušeností v oblasti financí a marketingu v různých podnicích v Indii. Mohu prodávat následující produkty a hledám spolehlivé odběratele. Zaručuji transparentnost všech transakcí a striktní dodržování podnikatelské etiky. Produkty:všechny druhy LED ...