Vybavení dílen odborného výcviku
Pořízení, instalace a uvedení do provozu nového technologického vybavení ve čtyřech dílnách sloužících odborné praktické výuce kmenových žáků školy a tvorbou manuálu vzorových řešení praktických úloh odborné výuky na projektem pořízeném technologickém vybavení. Technologické vybavení pořízené z projektu poslouží ke zvýšení efektivity odborné ...
Superpočítačové centrum IT4Innovations – Stavba III. – Datová přípojka
Předmětem veřejné zakázky je výstavba třetího ze tří vzájemně funkčně i místně propojených, avšak dodavatelsky oddělených, stavebních celků, tvořících superpočítačové centrum v rámci projektu IT4Innovations, a to v rozsahu a za podmínek dle této zadávací dokumentace. Celé superpočítačové centrum IT4Innovations bude představovat systémový celek, ...
Poptávám vodotěsnou patici G5
Poptávám voděodolnou patici G5
Svítidla, Čína
Specializujeme se na výrobu všech druhů moderních závěsných lamp, lustrů, stropních svítidel atd. v nových designech a vysoké kvalitě za dobrou cenu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Osvětlení, solární panely, Indie
Jsem komoditní poradce z Chennai v Indii. Jsem finanční profesionál s více než dvěma desetiletími zkušeností v oblasti financí a marketingu v různých podnicích v Indii. Mohu prodávat následující produkty a hledám spolehlivé odběratele. Zaručuji transparentnost všech transakcí a striktní dodržování podnikatelské etiky. Produkty: všechny typy LED ...
Dodávka osvetľovacích telies pre nasvetlenie miestnych komunikácií v meste Snina
Účelom zadávania tejto zákazky je zabezpečenie osvetľovacích telies, svietidiel s požadovanými svetelno-technickými parametrami a úžitkovými vlastnosťami pre uskutočnenie modernizácie verejného osvetlenia v meste Snina, ktorú bude realizovať verejný obstarávateľ vlastnými kapacitami. Predmet zákazky pozostáva z dodávky celkom 112 LED svietidiel ...
Elektromateriál
Predmetom zákazky je dodávka elektro materiálu pre pracoviská Žilinskej univerzity v Žiline. Špecifikácia predmetu zákazky je v prílohe č. 1 Elektro materiál súťažných podkladov.
Zadávací řízení na dodávku strojního vybavení v rámci projektu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojního vybavení včetně instalace a zaškolení - v rámci projektu Centrum odborného vzdělávání pro elektrotechnický a strojírenský průmysl II.
Poptávám zásuvky a vypínače
Poptávám kulaté zásuvky a vypínače (keramické i plastové). Děkuji
Obnova UPS na ústředí ČNB
Předmětem veřejné zakázky je výměna tří stávajících nepřerušitelných zdrojů elektrické energie – UPS (320 kVA) napájených z rozváděče RGS1, tvořících jeden systém záložního napájení, za tři nové UPS. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž vypracování realizační projektové dokumentace, zaškolení pracovníků zadavatele, provádění profylaktických ...
LED svítidla veřejného osvětlení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 180 kusů úsporných LED svítidel podle požadované technické specifikace včetně jejich komplexních oprav a odstraňování jejich poruch po celou dobu trvání záruční doby.
Dodávky elektromateriálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup elektromateriálu na dobu od uzavření smlouvy (předpoklad květen 2013) do 31.12.2014 dle aktuálních potřeb zadavatele na základě rámcové smlouvy, která bude uzavřena s 1 dodavatelem.
Materiál na opravu VO - rezerva
Jedná se o dodávku materiálu, určeného k opravě veřejného osvětlení. Dodávky budou prováděny průběžně v 1. pololetí r. 2013. Bližší informace, druhy materiálu, množství, harmonogram dodávek, jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Osvětlení, Velká Británie
Firma elektro a instalatérská hledá společnosti z oboru svítidel.
Poptávám výbojku ultrafialového záření RVK
Poptávám výbojku ultrafialového záření RVK 125 W
Poptávám výbojku Tesla RVK
Poptávám výbojku - Tesla RVK 125W.
Dálkový dohled nad lokalitami RNAV
Předmětem plnění veřejné zakázky je rozvoj monitorovacího systému na vzdálených lokalitách navigačních bodů rozprostřených po celé ČR (tj. více jak 43 lokalit). Tato veřejná zakázka sleduje dva základní směry rozvoje, a to zabezpečení lokalit a monitoring dat TZB. Oba tyto směry rozvoje využívají společnou technologickou platformu - společný ...
Optický kabel, Albánie
Poptáváme 4000 m optického kabelu s 48 optickými vlákny s vnějším pláštěm z tvrdého PE pro přímé zakopání do země.
Dodávka technologických zariadení
Predmetom zákazky je dodávka technologických zariadení určených na osadzovanie plošných spojov, značenie laserovou technológiou a strihanie s úpravou zakončenia vodičov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptáváme dodavatele LED produktů pro e-shop
Dobrý den, hledáme dodavatele LED PRODUKTŮ do našeho e-shopu. Jedná se nám o led žárovky, led pásky atd... Za všechny nabídky děkujeme.
Poptávám silový kabel
Poptávám cca 250 metrů silového kabelu AYKY 4x35mm a 250 metrů silového kabelu AYKY 4x50mm. Nabídněte prosím cenu, dopravu jsem schopen si zajistit. Děkuji za nabídky.
Měřicí transformátory napětí, Austrálie
Hledáme odběratele pro přebytečné vysoce přesné měřicí transformátory napětí a proudu (třída 0,5%) 22 kV. Jsou zcela nové, nikdy nepoužité (použité jen k předvádění ve výstavní místnosti). Nízká cena.
Poptávám žárovku do lampy s infračerveným zářením
Do lampy s infračerveným zářením WIPAFORM -LI 6000 sháním žárovku červenou teplou 10 W E14 ( na závitu uvedeno značení CS-7028), napájecí napětí 230V, 50 Hz. Servis pro Čechy zajišťoval FaTOM s.r.o. Praha, pro Moravu Mweditronik Brno s.r.o. Firmy tuším zanikly. Prosím nabídku na email.
Elektrické strojní zařízení a elektromateriál Pevnost poznání 01/2013
Předmětem veřejné zakázky je nákup elektrických strojních zařízení a elektromateriálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Poptáváme stykače Legrand
Stykač Legrand 040 75 2P,63A AC7b