INDIE; Sušená cibule
Jsme jedni z předních výrobců sušené cibule (červená, bílá). Sušená cibule je v kroužcích, rozsekaná na drobno, v granulích, v prášku. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli. Web : www.jalaramfoods.com
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělství
Jsem z Pobřeží slonoviny a hledám firmy zabývající se zemědělstvím nebo počítači, abych se stal jejich výhradním zástupcem v Africe.
EGYPT;Čerstvé borůvky
Poptáváme čerstvé borůvky.
INDIE; Čerstvé ovoce a zelenina
Naše firma Farmpack vyváží čerstvé ovoce a zeleninu z indie, blízko Bombaje. Hledáme: 1) Firmy, které mají zájem dovážet granátová jablka, hroznové víno, mango a další čerstvé ovoce a zeleninu z Indie letecky / po moři. 2) Firmy / výzkumné organizace, které nám mohou pomoci technologií nebo výrobky, chemikáliemi zlepšit trvanlivost čerstvého ...
TANZÁNIE; Ovoce, zelenina, koření
Hledáme odběratele tropického ovoce a zeleniny, koření a obilovin z Tanzanie.
GHANA; Potraviny
Jsme výrobní firma v Ghaně zabývající se potravinami. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
GHANA; Zemědělské výrobky
Jsme výrobní firma v Ghaně zabývající se různými druhy zemědělských výrobků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
TOGO; Ovoce a zelenina
Poptáváme čerstvou cibuli, brambory a jablka.
INDIE; Avokádo a avokádový olej
Prodáváme čerstvé avokádo a avokádový olej. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
EGYPT; Egyptské výrobky
Jsme výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Pracujeme s velmi exponovanými dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které vyvážíme. V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy, které používají moderní technologie ...
MAROKO; Čerstvé ovoce a zelenina
Vyvážíme z Maroka čerstvé ovoce, zeleninu a citrusy: pomeranče, klementinky mandarinky, citrony, papriky, melouny, vodní melouny, hroznové víno ... nabízíme i konzervované sardinky a rajčata. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Surové ořechy
Jsme dodavatel surových kešu ořechů, kokosů, arašídů, bambuckého másla. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Kořen kurkumy a kešu ořechy
Jsme exportní zástupci z Indie pro kořen kurkumy a kešu ořechy. Hledáme odběratele a chceme s nimi rozvíjet obchodní spolupráci.
MAKEDONIE; Čerstvé a konzervované ovoce
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci čerstvého a konzervovaného ovoce a zeleniny do ČR.
INDIE; Koření čerstvé a v prášku
Jsme dodavatelé indické čerstvé zeleniny, koření, koření v prášku.Jsme schopni plně uspokojit vaše požadavky v dobré kvalitě a ve stanoveném termínu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Zelenina a ovoce
Firma JINING YUFENG INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD. je profesionálním dodavatelem zeleniny a ovoce z Číny, nachází se v největší oblasti setby zeleniny a ovoce - provincii Šan-tung. Naše produkce je vždy prvotřídní kvality. Naše hlavní produkce zahrnuje česnek, zázvor, mrkev, jablka, hrušky, cibuli, brambory, batáty atd. Máme zájem o navázání ...
INDIE; Granátová jablka
Hledáme odběratele granátových jablek.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
Poptávám broskve na kvas
Poptávám broskve na kvas.
VIETNAM; Kvalitní tropické ovoce
Firma LONG VINH PHAT Co., Ltd. sídlí v Ho Chi Minh City ve Vietnamu a specializuje se na produkci čerstvého ovoce a zeleniny. Dodáváme tropické ovoce prvotřídní kvality z Vietnamu po celý rok. S dlouholetými zkušenostmi nabízíme široký výběr chutných čerstvých produktů dostupných ve Vietnamu (sezónní i celoroční), včetně mangosteenu, pomela ...
KEŇA; Čerstvá zelenina
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s obchodníky s čerstvou zeleninou.
UGANDA; Ovoce a zelenina
Hledám odběratele následujících produktů: jablka, banány, avokádo, brambory, okra, paprika, cukrová třtina, mouka a další.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
Poptávám višně na pálení
poptávám višně na lis /pálení/ cena 7,- bez DPH množství 2.000 kg