Poptáváme dodavatele potravin ,drogerie a nápojů
Popis poptávky: Hledáme dodavatele pro pro nově otevřený velkoobchod a maloobchod na Praze 9. Sortiment: potraviny, pochutiny, nápoje, drogerie, zákl. ovoce a zelenina. V PŘÍPADĚ OPRAVDU ZAJÍMAVÝCH CEN NÁS ZAJÍMÁ JAKÝKOLI SORTIMENT!!! Nezajímají nás drahé a luxusní výrobky, budeme nabízet pouze levné zboží s co možná nejzajímavějšími cenami ve ...
PÁKISTÁN; Potraviny, ovoce, zelenina
Pákistánský distributor / velkoobchodník s čerstvými potravinami, mléčnými výrobky, ovocem, zeleninou hledá odběratele.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Hledáme firmy i jednotlivce, kteří mají zájem importovat zemědělské produkty jako sezam, bílé fazole, arašídy, cizrnu a další z Etiopie.
KEŇA; Ryby, zelenina, káva
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry následujícího: - rybí filé - čerstvá zelenina - filety z nilského okouna - káva.
KAMERUN; Textil, potraviny, nápoje
Hledáme české výrobce a exportéry různých výrobků jako jsou trička, přikrývky, potraviny a nápoje, módní tašky, jutové tašky, minerální vody atd.
THAJSKO; Květiny, ovoce
Provozujeme velkoobchodní centrum s květinami / ovocem, rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými importéry a velkoobchodníky. www.yodpimanmarket.com
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele zemědělských produktů: kakaa, řeziva, palmového oleje, banánů, kokosového oleje, přírodního kaučuku.
Dodanie ovocie a zeleniny
Dodanie ovocia a zeleniny pre zariadenia verejného obstarávateľa Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 134 745,5000 EUR
Dodanie základných potravín
Dodanie základných potravín pre zariadenia verejného obstarávateľa Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 119 554,5300 EUR
BANGLADÉŠ; Hnojiva, obiloviny, zelenina, alko nápoje
Poptáváme hnojivo, pšenici, cukr, kukuřici, hrášek, cibuli, česnek, koření, víno, pivo, vodku, whisky.
VIETNAM; Potravinářské výrobky
Společnost Hop Kim Foodstuff je největší potravinářská firma ve Vietnamu. Hledáme odběratele velmi kvalitních potravinářských výrobků jako jsou konzervovaný ananas, nakládané okurky, cherry rajčata, kešu oříšky, kukuřice atd. Výrobky distribuujeme zákazníkům do celého světa pod značkou distributora.
TOGO; Zelenina, potraviny
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu. Poptáváme brambory, čerstvá rajčata, čerstvé papriky, konzervované potraviny, čerstvou cibuli, rýži ovocné džusy, těstoviny, rajský protlak atd.
VB; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje, tj. vína, piva a lihoviny. Hledáme pravidelné dodavatele v ČR a na Slovensku.
INDIE; Potraviny
Hledáme odběratele následujících komodit: -olivový olej -rýže -čerstvé ovoce a zelenina -mléčné výrobky.
GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
TOGO; Zemědělské produkty, mořské plody
Exportujeme zemědělské produkty a mořské plody jako kešu ořechy, sojové boby, sojovou mouku, shea ořechy a bambucké máslo, čerstvý zázvor, papričky pilipili, černý pepř, surový palmový olej, uzené sumce, čerstvé mořské sumce a sépie. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli a odběrateli.
KAMERUN; Potraviny, cement, hydroxid sodný
Hledáme odběratele banánů, kakaa, kávy atd. Můžeme nakupovat i prodávat pšeničnou mouku, cement, zmrazené potraviny, hydroxid sodný. Hledáme dodavatele i odběratele.
Poptávám dodavatele brambor
Poptávám pěstitele popřípadě dodavatele brambor.
KAMERUN; Kakao, káva, zelenina
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s pravidelnými odběrateli našich exportních plodin, zejména kakaového prášku, kakaových bobů, kávy a potravinářských plodin, manioku, sladkých brambor, banánů, kukuřice, brambor, pšenice, fazolí, arašídů, sojových bobů a zeleniny jako různé druhy paprik, cibule, česnek, zázvor, fazole, kukuřice.
VIETNAM; Zemědělské produkty
Naše firma SOVIMEX je jedním z předních exportérů v oblasti zemědělství a akvakultury ve Vietnamu. Máme dlouholeté zkušenosti s exportem a dlouhodobé zákazníky v různých zemích. Exportujeme široký sortiment zemědělských produktů od surovin, jako jsou druhy tapioky, koření až po ovoce a zpracované výrobky. Máme zájem o navázání dlouhodobé ...
GHANA; Chilli papričky
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry chilli papriček.
KAMERUN; Zemědělské plodiny
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s pravidelnými odběrateli našich exportních plodin, zejména kakaového prášku, kakaových bobů, kávy a potravinářských plodin, manioku, sladkých brambor, banánů, kukuřice, brambor, pšenice, fazolí, arašídů, sojových bobů a zeleniny jako různé druhy paprik, cibule, česnek, zázvor, fazole, kukuřice.
VIETNAM; Tropické ovoce, zelenina
Firma LONG VINH PHAT je jedním z předních exportérů čerstvého tropického ovoce a zeleniny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli prvotřídního tropického ovoce z Vietnamu po celý rok. Zaručujeme nejvyšší kvalitu produktů podle VIET GAP, GLOBAL GAP a hygienický standard balení. Máme dlouholeté zkušenosti, nabízíme široký výběr ...
UGANDA; Zemědělské plodiny
Sídlíme v Ugandě ve východní Africe. Hledáme odběratele našich produktů jako např. kakaových bobů, sojových bobů, bílé / žluté kukuřice, kávových zrn, bílého pepře atd.
EGYPT; Jablka
Poptávám minimálně 40 t jablek, plně červených jako Spartan nebo Rema. Máme zájem o exportní kvalitu.