GHANA; Semena Annatto
Jsme ghanští vývozci červených semen Annatto (používají se do potravin). Hledáme stálé odběratele.
VIETNAM; Potraviny, zemědělské produkty
Jsme dodavatelem potravinářských a zemědělských produktů ve Vietnamu. Naše výrobky: mražené a sušené mořské plody, kokosové výrobky, fazole, konzervované ovoce, sušené ovoce, tapioka, ... Hledáme odběratele.
GHANA; Čerstvé zelené chilli papričky
Jsme pěstitelé zeleniny a koření v Ghaně. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli čerstvých zelených chilli papriček. Můžeme letecky dodávat 2 tuny každý týden.
Poptávám brambory a cibuli na uskladnění
Poptávám brambory a cibuli na uskladnění.
EGYPT; Zemědělské produkty
Jsme egyptská firma zaměřená na export, import, zvláště zemědělských produktů, zeleniny, ovoce, koření, léčivých rostlin. Náš web: www.fmaex.com Hledáme spolupráci importéry, exportéry.
NIGÉRIE; Zemědělské produkty
Jsme exportéři zemědělských produktů z Nigérie. Hledáme české importéry.
GUINEA BISSAU; Kešu ořechy
Mám zájem o navázání spolupráce s investory, importéry jakéhokoli zboží na místní trh. Mohu exportovat kešu ořechy nebo jiné zboží typické pro zdejší oblast.
PÁKISTÁN; Čerstvé mandarinky
Jsme exportéři mandarinek s certifikací Global Gap a HACCP. Spolupracujeme s firmami z různých destinací Dubai, Bahrain, Kuvajt, VB a Holansko. Dodáváme čerstvé mandarinky, baleno v různém váhovém množství. Nakládání mandarinek začíná druhý nebo třetí týden listopadu a končí poslední týden v březnu. Očekáváme zaslání importního plánu od ...
NĚMECKO; Brambory
Výrobní firma na knedlíkové těsto poptává loupané i neloupané brambory.
Potraviny
Múka, krupica, cukor, soľ, strúhanka, ryža, cestoviny, čaj, oplátky, sušienky, čokolády, čokoládové tyčinky, piškóty, detská výživa, puding, med, kakao, koreniny, sterilizovaná zelenina, strukoviny, kompóty, džemy, paštéty, olej, droždie, tatárska omáčka, mlieko sušené, sójové kocky, ryžová kaša pre batoľatá, krupicová kaša pre batoľatá, mak a ...
INDIE; Červená cibule
Jsme vývozce a dodavatel čerstvé červené cibule z Indie. Můžeme poskytnout všechny velikosti červené cibule balené v síťovaných pytlích v průběhu celého roku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
THAJSKO; Sušené tropické ovoce a jídlo
Vyrábíme a vyvážíme sušené tropické ovoce a jídla z Thajska: občerstvení jako rýžové a ořechové krekry, kokosové čipsy, banánové čipsy, sušené mango, papája, ananas, kokos, longan, durianové čipsy, sušené nudlicky vepřového a kuřecího masa, čínské párky, sušené vzduchové měchýře ryb. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Čerstvý bílý česnek 280 m/tun
Poptáváme čerstvý bílý česnek 280 m/tun.
TOGO; Potraviny
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky různých potravin.
Poptávám sadbu brambor
Poptávám sadbu brambor: 3q Impala, 3q Inova, 4q Collete.
ČÍNA; Fazole a houby
Firma Kunming Qianxi Industry pěstuje a prodává fazole a houby. Pěstujeme a exportujeme z Číny všechny druhy hub ve velkém množství. Mezi hlavní produkty patří mražené/sušené hřiby, čerstvé/mražené lanýže, čerstvá čirůvka, liška obecná, matsutake, mražený/sušený smrž kuželovitý. Fazole: bílé, červené, čočka Zelenina: mražené artičoky celé, ...
Poptávám italské lahůdkové potraviny
Sušená rajčata v oleji a jiné italské delikatesy!
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Kakaové a kávové boby
Hledáme odběratele kakaových a kávových bobů, kešu ořechů, palmového oleje
BENIN; Jedlý olej a chilli papričky
Jsme jedni z předních obchodních zástupců a importérů v Západní Africe. Hledáme vhodného výrobce, dodavatele jedlého oleje a chilli papriček. Máme zájem o kontrakt v trvání 3-6 měsíců.
Poptáváme pěstitele rajčat
Hledáme pěstitele rajčat pro náš velkoobchod.
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
GHANA; Zemědělské produkty
Dodáváme zemědělské produkty jako kešu ořechy, bambucké ořechy, bambucký olej, palmový olej. Hledáme evropské firmy, které by měly zájem odebírat tyto produkty.
Poptávám krouhané zelí
Poptávám krouhané zelí v Praze
GHANA; Organická zelenina
Jsme zpracovatelé a exportéři bambuckého másla, ořechů, sojových bobů a všech druhů africké organické zeleniny. Hledáme odběratele.
Poptáváme sazenice
Poptávám Magnolii Susan,nebo Nigra.Dále sazenice hroznového vína vhodného do našeho kraje.