GHANA; Ovoce a zelenina
Jsme firma v Ghaně, která má velkou farmu a dodává čerstvý zázvor, pomeranče, zelí, mango, banány, mrkev, cibuli a fazole. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám dodavatele zeleniny, ovoce pro letní tábor
Budu u Vás nakupovat pro letní tábor. Nabídněte ceny brambor,okurky salátové,paprika zelená,rajčata,banány ,jablka,broskve.
THAJSKO; Čerstvá zelenina a ovoce
Jsme předním vývozcem kvalitní čerstvé zeleniny a ovoce. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
UGANDA; Pálivá paprika
Jsem ugandský podnikatel a hledám potenciální kupce pálivé papriky pěstované v Ugandě. Máme dostatek pozemků a chceme pěstovat a dodávat ve velkém množství dle poptávky. Odběratelé mohou doporučit typ, který požadují. Také bych chtěl znát podmínky, za kterých můžeme spolupracovat.
GHANA; Farmářské produkty
Obchodujeme s farmářskými produkty jako mango, zázvor, zelené chilli papričky, sušená paprika, ovoce, ananas a jiné netradiční zemědělské produkty. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ŠPANĚLSKO; Sušené pomerančové slupky
Poptáváme českého dodavatele vysušených pomerančových slupek pro použití do cukrářských výrobků.
TOGO; Potraviny a nápoje
Hledáme výrobce, exportéry a dodavatele sušeného ovoce, ořechů, burských ořechů, konzervovaných potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, ovocných džusů.
Poptávám italské speciality
Italské speciality: sušená rajčata, grilovaná zelenina, ančovičky, kapary, piniové oříšky, pesta a jiné italské delikatesy, které nejsou běžně v prodeji.
Poptávám dodavatele nakládaných okurek
Hledám dodavatele okurek v octovém a solném roztoku v barelech. Různé velikosti.Velikost udávejte v cm. Množství: kontejner 20stopý do 25t, 20stopý do 14t. Možno i více. Prosím o sdělení ceny okurek. Děkuji za nabídku
BELGIE; Ovoce a zelenina
Jsme importní a exportní společnost z Belgie. V současné době poptáváme ovoce a zeleninu vhodné pro belgický trh. Sdělte nám prosím dostupnost a ceny.
KEŇA; Zemědělské plodiny
Jsme exportní společnost se sídlem v Nairobi v Keni. Vyvážíme čerstvé produkty, např. fazol šarlatový, hrách Sugar Snap, baby kukuřice, mučenka jedlá, ibišek jedlý, baklažán, chilli atd. Hledáme dovozce tohoto sortimentu v EU.
VIETNAM; Sterilované okurky
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli okurek ve sklenicích.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Mám seznam vývozců, kteří chtějí vyvážet různé zemědělské produkty jako je káva, ořechy, zelenina a ovoce. Hledám spolehlivé dovozce.
ALBÁNIE; Čerstvé ovoce a zelenina
Hledáme importní / exportní společnost se zákazníky, kteří potřebují čerstvé ovoce a zeleninu po celý rok. Také pivo, víno, lihoviny, vodu, ovocné šťávy a koly. Máme také olivy, olivový olej, med, barvu, štěrk a mramor. Máme zájem o nové produkty, které chtějí vstoupit na albánský / balkánský trh.
VIETNAM; Konzervované potraviny
Jsme mladý vietnamský výrobce konzervovaného ananasu, tuňáka a sardinek, okurek ve sklenici. Chtěli bychom najít dovozce konzervovaných potravin k navázání dlouhodobých a vzájemně výhodných vztahů. Máme pobočku také v Thajsku a proto můžeme dodávat zboží za nejlepší cenu v jihovýchodní Asii (z první smlouvy s novým zákazníkem nemáme žádný zisk).
TOGO; Potraviny
AG TRADING LTD. poptává cukr, rýži, všechny druhy jedlého oleje, konzerovaná rajčata, majonézu, makarony, sušenky. Prosíme o zaslání ceníku, produktového katalogu, způsobu balení.
VIETNAM; Konzervované ovoce a zelenina
Jsme indočínská společnost specializovaná na výrobu a export: - konzervované plátky, kousky, pamlsky a drcený ananas v mnoha různých velikostech - nakládaná velká a cherry rajčata a ve vlastní šťávě - nakládané baby okurky - konzervovaná kukuřice - další vietnamské konzervované ovoce - koncentrovaný ananasový džus. Děláme to nejlepší pro ...
INDIE; Ovoce a zelenina
Hledám importéry ovoce a zeleniny z České republiky.
PÁKISTÁN; Čerstvé ovoce a zelenina
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli čerstvého ovoce, manga, zeleniny.
Potraviny
Predmetom dodávky je dodávka potravín časti 1-10: časť 1 - Ovocie a zelenina časť 2 - Zemiaky časť 3 - Mlieko a mliečne výrobky časť 4 - Sterilizované ovocie a zelenina časť 5 - Mrazená hydina a ryby časť 6 - Mäso a mäsové výrobky časť 7 - Ostatné potravinárske výrobky časť 8 - Pekárenský tovar, čerstvé pečivo časť 9 - Mrazené výrobky časť 10 - ...
PÁKISTÁN; Ovoce a zelenina
Jsme vývozce ovoce a zeleniny, rýže a dalších produktů z Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Kokosové ořechy a slupky
Hledáme importéry kokosových ořechů a kokosových slupek.
PÁKISTÁN; Čerstvé ovoce
Jsem vývozce z Pákistánu. Naše firma vyváží čerstvé citrusové ovoce Kinno v jeho sezóně. Nyní vyváží čerstvé mango do různých zemí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli čerstvého ovoce.
TANZÁNIE; Zemědělské produkty
PHEMA INTERNATIONAL LTD je společnost řádně registrovaná v Tanzánii. Specializujeme se a máme bohaté zkušenosti v nákupu, zpracování a uvádění na trh A) Čerstvého sezónního ovoce (avokádo, banány Cavendish první a druhé jakosti, hrozny, pomeranče, ananasy, mango, mučenka jedlá atd.), zeleniny (brokolice, mrkev, červená cibule, brambory, sladké ...
UGANDA; Potraviny
Hledám obchodní spolupráci s distributory potravin, čerstvých potravin, ovoce, burákového másla.