BENIN; Teakové, Tali dřevo
Jsme přední společností zabývající se vývozem surovin (kešu oříšky, teakové dřevo, dřevo Tali atd.) Hledáme odběratele.
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
MALAJSIE; Potraviny
Jsme zavedená malajská obchodní společnost. Obchodujeme s potravinami, rychle se kazícím zbožím. Také působíme jako nákupčí pro mezinárodní firmy, které kupují malajské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Kešu ořechy
Hledáme odběratele kešu ořechů.
ČÍNA; Zemědělské potraviny
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména: Zpracované zemědělské potraviny: plátky zázvoru, miniplátky zázvoru, různé jiné upravené zemědělské ...
PÁKISTÁN; Ovoce, zelenina, rýže
Exportujeme čertsvé ovoce (jablka, granátová jablka, mango, citrusové plody), zeleninu, basmati rýži bílou i hnědou. Hledáme odběratele.
TOGO; Minerální vody a brambory
Jsme Bodengo Eyadema Sarl se sídlem v Togu. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Poptáváme minerální vody a bramborové výrobky. Prosím pošlete fotky a ceník.
EGYPT; Zemědělské produkty
Chci pravidelné informace o nejdůležitějších novinkách v oblasti zemědělských produktů a firmách, které je vyrábějí každý den.
EGYPT; Ovoce a zelenina
Hledám obchodní spolupráci s distributory čerstvé zeleniny a ovoce.
EGYPT; Ovoce, zelenina a byliny
Naše společnost Bostan je přední egyptský vývozce čerstvého ovoce, zeleniny, aromatických bylin. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Poptávám domácí zemědělské produkty
Poptávám ovoce - zeleninu domácí produkce, nejlépe stálého dodavatele - pěstitele. Možno i domácí klobásky a uzené, případně i další domácí produkty, jako sýry, mléko, paštiky marmelády, jen velmi chutné. Dohoda pravidelný odběr. Nabídněte vzorek, a vylepšete své podnikání. Vy vyrobíte, my prodáme. Pokud vaše vzorky budou na vysoké úrovni, a ...
BENIN; Potraviny
Aken Wishes Group hledá vhodné výrobce a exportéry následujících produktů: pečivo a sušenky, ovocné džusy, mléčné výrobky, čerstvé ovoce, konzervované potraviny, vína, alkohol, energetické nápoje, nealkoholikcé nápoje, kari v prášku, mléko v prášku, med, minerální vody, multivitamínové tablety a kapsle s minerály, výživné potraviny a doplňky, ...
TOGO; Konzervované potraviny
Poptáváme konzervované potraviny jako masové konzervy, konzervované ryby, ovocné nápoje. Budeme nakupovat ve velkém množství, bude-li dobrá nabídka. Pošlete nám svůj aktuální ceník.
KAMERUN; Zemědělské produkty
Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli zemědělských produktů a koření jako zázvor, česnek, různé druhy chilli papriček, cibule, bílá a žlutá kukuřice, maniok jedlý a mnoho dalších produktů vypěstovaných v centrální a západní Africe. Dodáváme do celé Afriky, Asie, Evropy a Jižní Ameriky.
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
GHANA; Mango
Jsem vývozce manga, hledám obchodní spolupráci s importéry.
POBŘEŽÍ SLONOVINY;Potraviny
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli palmového oleje, palmových ořechů, zázvoru, bambuckého másla, česneku, kešu ořechů, citrónů, kukuřice, arašídů, sušeného kokosu, kávy, kakaa.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
PÁKISTÁN; Citrusy a brambory
Jsme vývozci ovoce a zeleniny z Pákistánu. Hledáme importéry citrusových plodů a brambor. Prosíme o seznam velkoobchodníků, importérů a obchodních řetězců.
Dodávka základných potravín
Dodávanie základných potravín - ryža, múka, obilniny, rastlinné oleje, cukor, cukrovinky, koreniny, suchá a zaváraná zelenina a ovocie, nealkoholické nápoje a podobne, podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru na mieste dodania. Zoznam požadovaného tovaru je ...
INDIE; Potravinové produkty
Jsme exportní firma z Indie. Máme na vývoz širokou škálu výrobků. Vyvážíme ovoce, organický nerafinovaný cukr (kostky a kapalina), minerální vody. Vše nejlepší kvality. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
EGYPT; Potravinové produkty
Swan Exports je marketingová firma, která prodává potravinové produkty africkým zemím. Nyní má zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dodavateli následujících produktů: sladkosti, ovocné džusy v různých baleních, různé druhy sýrů, pekařské produkty, tomatová pasta, konzervované potraviny, mražené ovoce a zelenina, džemy různých příchutí a ...
VIETNAM; Zemědělské produkty
Jsme Sovimex Co. Ltd ve Vietnamu, specializujeme se na zpracování a export mnoha zemědělských produktů jako: všechny druhy Tapioky, kokosové ořechy, koření, konzervované produkty atd. Hledáme odběratele zemědělských produktů z Vietnamu.
KAMERUN; Kakaové boby
Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby. Máme velké skladové zásoby, hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMERUN; Olej, česnek a zázvor
Jsme přední firma ve výrobě slunečnicového oleje, oleje z kamélie, kukuřičné oleje a oleje z bavlníku, nabízíme česnek a zázvor. Naše produkty jsou za dobré ceny, garantujeme včasné dodání. Hledáme odběratele.