Poptávám bělení zubů
Poptávám bělení zubů. Uvažuji o bělení zubů a chtěl jsem se jen tímto zeptat, zda na vaší klinice děláte i laserové i bělení za pomocí gelu a popřípadě jaký je v tom rozdíl cenově i co se týče výdrže. Děkuji mockrát za odpověď, s pozdravem Kovářová.
ZZS ZK - Poskytování přednemocniční neodkladné péče 2021
Předmětem veřejné zakázky je poskytování přednemocniční neodkladné péče ve výjezdových skupinách záchranné služby RLP nebo RV v souladu se zákonem č. 374/2011 Sb. v platném znění lékaři dodavatele splňujícími právními předpisy a zadávací dokumentací stanovené podmínky odborné způsobilosti.
ZZS ZK - Infuzní roztoky 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy, podle které budou na základě dílčích objednávek zadavatele prováděny průběžné dodávky infuzních roztoků, podrobněji specifikovaných v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Rámcová smlouva bude uzavřena na období 36 měsíců.
ZZS ZK - Hromadně vyráběné léčivé přípravky 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy, podle které budou na základě dílčích objednávek zadavatele prováděny průběžné dodávky hromadně vyráběných léčivých přípravků, podrobněji specifikovaných v příloze č. 2 této zadávací dokumentace. Rámcová smlouva bude uzavřena na období 36 měsíců.
ZZS ZK - Poskytování přednemocniční neodkladné péče 2020
Předmětem veřejné zakázky je poskytování přednemocniční neodkladné péče ve výjezdových skupinách záchranné služby RLP nebo RV v souladu se zákonem č. 374/2011 Sb. v platném znění lékaři dodavatele splňujícími právními předpisy a zadávací dokumentací stanovené podmínky odborné způsobilosti.
Biologická léčba XIX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 7 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XVIII Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Bevacizumab
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků bevacizumab v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
ZZS ZK - Hromadně vyráběné léčivé přípravky a infuzní roztoky 2020
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy samostatně pro každou část veřejné zakázky, přičemž podle každé z těchto rámcových smluv budou na základě dílčích objednávek zadavatele prováděny průběžné dodávky hromadně vyráběných léčivých přípravků a infuzních roztoků, podrobněji specifikovaných pro každou část veřejné zakázky v příloze č. ...
Biologická léčba XVI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 5 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XVII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků Trifluridin+Tipiracil, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Dodávky traumatologických implantátů II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů na traumatologické výkony (dále také „zboží“ nebo „komodita“) včetně bezplatné výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1). ...
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA 2020
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Aferetické sety pro odběr plazmy k průmyslovému zpracování a výpůjčka separátorů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav sestávajících z arteriální jehly, aferetického setu a antikoagulačního roztoku pro odběr krevních složek pro průmyslové zpracování. Součástí plnění je i výpůjčka 9 ks separátorů krevní plazmy s nimiž jsou aferetické soupravy plně kompatibilní.
Dodávky Léčivé přípravky k léčbě diabetu INSULINY 2020
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků k léčbě diabetu - INSULINY po dobu 1 roku.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky Magnesii Sulfas
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky MAGNESII SULFAS, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení operačních sálů dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Monitoring infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitoringu infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik VIII
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace položek předmětu, Příloze č. 3.1 a 3.2 - Cenová nabídka.
Poptáváme služby soudního znalce v oboru psychologie
Poptávka služeb soudního znalce v oboru psychologie pro vyhotovení posudku.
Artroskopické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky artroskopických implantátů včetně výpůjčky instrumentária po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 Technická specifikace a příloze č. 1 Cenová nabídka.
Injekční jehly a injekční stříkačky
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu - jednorázových injekčních jehel a jednorázových injekčních stříkaček (dále také „zboží“) na dobu jednoho roku, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka ...
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik VII
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.10 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik V
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.17 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik VI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.8 Rozdělení veřejné zakázky na části Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením zákona rozdělena na 8 částí podle ...
Přístroje ultrazvukové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.