Endoskopická věž pro gastroenterologii včetně příslušenství - 3 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Endoskopických věží včetně příslušenství - 3 ks, součástí plnění veřejné zakázky je poskytování pozáručního servisu po dobu 5 let na daný přístroj a dále dodávka instrumentaria včetně zajištění komplexního servisu (např. hot linky, rychlé doplnění sortimentu apod.) v rozsahu dle potřeb zadavatele. ...
Obnova SPECT/CT
Předmětem veřejné zakázky je obnova přístroje SPECT/CT. Obnova SPECT/CT spočívá ve výměně celého přístroje, za nový vč. příslušenství, jehož součástí bude nový SW a vyhodnocovací stanice. Bližší podmínky a požadavky zadavatele jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové C-rameno dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Přístroj anesteziologický včetně monitoru vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických včetně monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Technika infuzní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové infuzní techniky dle Přílohy č. 6 - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Injekční jehly a injekční stříkačky
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu – jednorázových injekčních stříkaček a jednorázových injekčních jehel (dále také „zboží“) na dobu 2 roky, v rozsahu dle potřeb zadavatele.
Uzavřený odběrový systém
1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné pravidelné dodávky uzavřeného odběrového systému (dále také „komodita“ nebo „zboží“) po dobu tří let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka). 2. Technické a obecné požadavky jsou blíže specifikovány v příloze č. 2.
Totální endoprotézy kolenního a kyčelního kloubu
1. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka ortopedických implantátů – Totálních endoprotéz kolenních a kyčelních kloubů, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Rozdělení veřejné zakázky na části 3. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na 2 části, technická specifikace jednotlivých částí a jejich položek je uvedena v ...
Dodávky diagnostik s výpůjčkou analyzátorů pro chemickou a mikroskopickou analýzu moči
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostik k provádění chemické a mikroskopické analýzy moči po dobu 4 let s bezplatnou výpůjčkou automatických analyzátorů.
Systém monitorovací včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitorovacího systému včetně příslušenství dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Léčivé přípravky k léčbě diabetu - PAD
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu diabetu – PAD (perorální antidiabetika, léky užívané v tabletové formě k léčbě cukrovky) po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.4 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky k léčbě diabetu
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu diabetu po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka. 3. Rozdělení veřejné zakázky na části Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona ...
Dodávky jednorázového oblečení, čepic a ústenek
1. Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu – jednorázového oblečení, čepic a ústenek (dále také „zboží“ nebo „komodita“) po dobu účinnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedena ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1) ...
Zabezpečení provozu Útulku pro zvířata v nouzi Zlín - Vršava, v letech 2020 - 2023
Předmětem veřejné zakázky je: a) provozování útulku v souladu s platnými právními předpisy, zejm. se zákonem č. 166/1999 Sb., veterinární zákon, ve znění pozdějších předpisů a s Provozním řádem útulku. b) provádět odborné zabezpečení zvířat umístěných v útulku, včetně zajištění odpovídajícího veterinárního ošetření a zajištění vhodným ...
Biologická léčba XIII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 4 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Traumatologické implantáty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu - traumatologických implantátů (dále také „zboží“) včetně výpůjčky instrumentária po dobu platnosti smlouvy, v rozsahu dle potřeb zadavatele a v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. 2. Podrobná specifikace a předpokládané množství ...
Léčivé přípravky s obsahem Denosumabu II
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků specifikovaných v názvu veřejné zakázky a v Příloze č. 1, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Biologická léčba XIV
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku Palivizumab pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace léčivého přípravku je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Injekční jehly a injekční stříkačky
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu – jednorázových injekčních stříkaček a jednorázových injekčních jehel (dále také „zboží“) na dobu 2 roky, v rozsahu dle potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem Alteplasa II
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Alteplasa v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Biologická léčba XII
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 3 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XI
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 5 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Přístroj skiaskopicko-skiagrafický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiaskopicko-skiagrafického přístroje dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. (Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1).
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro abdominální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro abdominální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária splňujícího normy DIN EN ISO 7153-1, DIN EN 1088-1, a to včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci