KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro vaginální operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro vaginální operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro laparoskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro laparoskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Instrumentárium pro hysteroskopickou operativu
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro hysteroskopickou operativu včetně kontejnerů. Podrobnější informace jsou obsaženy v technické specifikaci.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - Elektrochirurgický generátor
Předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 1ks elektrochirurgického generátoru s pokročilou bipolární koagulací.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky, resuscitačního lůžka a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik IV
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.15 - Cenová nabídka.
Dodávky dialyzačních koncentrátů pro hemodialýzu II
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dialyzačních koncentrátů po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Cenová nabídka, Příloze č. 3 - Technická specifikace.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 3 - přístrojová technika pro operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů, operačních světel a elektrochirurgického generátoru. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče onkogynekologie - část 4
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gynekologických křesel, nemocničních lůžek, monitorů životních funkcí, anesteziologických přístrojů, infuzních pump vč. dokovacích stanic a ultrazvukového přístroje. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Poptávám laparoskopickou kastraci feny
Poptávám laparoskopickou kastraci feny Zl. retrívra. Fena má 7 měsíců a váží 23 kg. Jsem z Rožnova pod Radhoštěm.Prosím uveďte ordinaci a cenu kastrace. Děkuji.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky NOREPINEFRIN
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky pro gastrointestinální trakt - PENTASA
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.2 - Cenová nabídka.
Biologická léčba X
1. Obecný popis předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 8 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky). 2. Části veřejné zakázky ...
Biologická léčba IX - NATALIZUMAB, DIMETHYL-FUMARÁT
1. Obecný popis předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 2 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky). 2. Části veřejné zakázky ...
Biologická léčba VIII
1. Obecný popis předmětu plnění Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 8 částí. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky). 2. Části veřejné zakázky ...
Biologická léčba VII - HERCEPTIN
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky humanizovaných protilátek cíleně blokujících HER2 – lék HERCEPTIN s obsahovou látkou Trastuzumab – centrový lék pro rozléčené pacienty onkologického centra Krajské nemocnice T. Bati, a.s. ve Zlíně, v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných ...
Přístroj skiagrafický a rentgenový přístroj pojízdný
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového skiagrafického přístroje a rentgenového přístroje pojízdného dle Přílohy č. 6 ZD - Požadavek na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců. Možný další CPV kod: 79961340-3 ; 33111000-1
Upgrade magnetické rezonance
Předmětem veřejné zakázky je provedení upgrade stávajícího přístroje MR (upgrade zařízení spočívá především ve výměně kabeláže, pořízení nových cívek, nového akvizičního systému, SW a vyhodnocovací stanice a související práce) nebo pořízení nové, dosud nepoužité magnetické rezonance (dále také přístroj či zařízení) určené pro provoz ve ...
Dodávka diagnostické přístrojové techniky do Kroměřížské nemocnice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro Kroměřížskou nemocnici, konkrétně RTG přístroje s C-ramenem, ultrazvuku pro dětskou ambulanci, ultrazvuku pro ortopedickou ambulanci a ultrazvuku pro urologické oddělení. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Léčivé přípravky s obsahem intravenózních imunoglobulinů
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 4 let. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace, Příloze č. 3 - Cenová nabídka.
Dodávky dialyzačních koncentrátů pro hemodialýzu
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dialyzačních koncentrátů po dobu 1 roku. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Cenová nabídka, Příloze č. 3 - Technická specifikace.
ZZS ZK – Defibrilátory 2020-2024
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 kusů přenosných defibrilátorů pro potřeby zadavatele. V podrobnostech je předmět veřejné zakázky popsán v příloze č. 1 zadávací dokumentace - Specifikaci předmětu plnění a v příloze č. 3 - Obchodních podmínkách (návrhu kupní smlouvy) spolu s jejich přílohami.
ALBUMIN
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 4 let. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.5 - Cenová nabídka.
Krevní deriváty
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků po dobu 4 let. 2. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.6 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem léčivé látky ENOXAPARIN
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem léčivé látky ENOXAPARIN, v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.