Instrumentárium, kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení a nástrojů pro operační sály Krajské nemocnice T. Bati, a. s.., jejich předání k použití, a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Oftalmologický mikroskop a 3D zobrazovací systém propojený s mikroskopem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka oftalmologického zařízení pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku oftamologického mikroskopu se zadněsegmentovaným systémem_část 1 veřejné zakázky, a dále 3D zobrazovacího systému ...
Přístroj rentgenový mobilní vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového přístroje rentgenového mobilního vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Přístroje anesteziologické vč. monitorů vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů anesteziologických vč. monitorů vitálních funkcí dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Ventilátory plicní a terapie kyslíkové vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových ventilátorů plicních a terapií kyslíkových vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů inkubátorů včetně matrací pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Myčka endoskopů, sušící skříň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka myčky endoskopů (1 kus) a sušící a skladovací skříně pro flexibilní endoskopy (1 kus) pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Elektrokoagulační jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů elektrokoagulačních jednotek včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Thorakoskopický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kompletu thorakoskopického systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétní se jedná o zařízení pro Oddělení anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (část 1 veřejné zakázky), a dále zařízení pro Neurologické ...
High flow vyhřívaný respirační zvlhčovač s integrovaným generátorem průtoku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů high flow vyhřívaných respiračních zvlhčovačů s integrovaným generátorem průtoku pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Monitory 25 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 25 ks pacientských monitorů vč. příslušenství, 3 ks centrálních monitorovacích stanic vč. příslušenství vč. 6 ks LCD displejů 24” a 2 ks LCD displejů min. 29” pro centrální monitorovací stanice.
Zobrazovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část I
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka dialyzačních monitorů vč. plného servisu a dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace.
C ramena
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického zařízení_C ramen, jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku a) C-rameno - zesilovač obrazu (C rameno), 1 kus b) C-rameno FP 2,3 kW (C rameno), 1 kus c) C-rameno FP 25 kW (podvozek a C rameno) 1 kus
ZZS ZK - Poskytování přednemocniční neodkladné péče 2022
Předmětem veřejné zakázky je poskytování přednemocniční neodkladné péče ve výjezdových skupinách záchranné služby RLP nebo RV v souladu se zákonem č. 374/2011 Sb. v platném znění lékaři dodavatele splňujícími právními předpisy a zadávací dokumentací stanovené podmínky odborné způsobilosti.
Artroskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy_4K artroskopické věže, její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nového, nepoužitého zdravotnického vybavení: 30 ks lůžek pro intenzivní péči vč. 30 ks pasivních matrací a příslušenství a 14 ks lůžek pro intenzivní péči s laterálním náklonem vč. 14 ks aktivních matrací integrovaných a příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis ...
Lineární urychlovače
Předmětem veřejné zakázky je obměna dvou lineárních urychlovačů v Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.
Operační síta, optiky a instrumentárium
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových operačních sít, optik a instrumentária dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Léčivé přípravky - ANALGETIKA
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků - ANALGETIK po dobu 1 roku. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky) a v příloze č. 3 (Cenová nabídka).
Stanice pro výrobu medicinálního kyslíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie stanice určené pro výrobu medicinálního kyslíku ze stlačeného vzduchu pro pavilon chirurgie budovy B23 KNTB Zlín vč. vybudování zděného objektu o rozměrech 5,6 x 6,6 m. Objekt bude umístěn na par. č. 127/1 v areálu KNTB ve Zlíně. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do dvou samostatných části ...
Stropní stativy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stropních stativů, a to: a) Stropního stativu pro gynekologický sál - COS-GYN (1 ks); a b) Stropního stativu pro arytmologický sál - Kardiologie (1 ks), pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické ...
Poptávám stomatologa
Dobrý den hledám zubaře pro dítě 13let ,17 let ,19let a pro sebe,v blízkosti Rožnova p Radhoštěm .Jsem pěstounka ,mám již 65let,nemám auto ,mám potíže s chůzi .,závratě ,všichni naši předešlí zubaři odešli do důchodu a opravdu nutně potřebujeme zdravotní ošetření.