Léčivé přípravky s obsahem účinné látky PROPOFOL 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky PROPOFOL, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky) a v příloze č. 3 (Cenová nabídka).
Upgrade Carto 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hardware (HW), software (SW) a realizace dalších činností dodavatele nezbytných pro provedení upgrade Carto 3 na oddělení kardiologie dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č. 4 ZD - technická specifikace a v příloze č. 5 ZD - návrh kupní smlouvy. Požadovaný upgrade se týká následujícího ...
Servis 2 ks lineárních urychlovačů
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v odborné údržbě a odstraňování závad, servisu - bezpečnostně technických kontrola a oprav níže specifikovaných zdravotnických prostředků a jejich příslušenství v souladu se zákonem č. 89/2021 Sb. v platném znění o zdravotnických prostředcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ...
Přístroje ultrazvukové vč. sond
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů ultrazvukových vč. sond dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Resuscitační a transportní lůžka - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka resuscitačních a transportních lůžek pro potřeby jednotlivých oddělení Krajské nemocnice T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci (příloha č. 4a ZD pro část 1 VZ a příloha č. 4b ZD pro část 2 VZ) a v příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě (příloha č. 5a ...
Mobilní RTG
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového mobilního rentgenového přístroje. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Myčky instrumentária a obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka myčky instrumentária a obuvi pro oddělení centrální sterilizace. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Reagencie pro PCR diagnostiku SARS CoV-2
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro izolaci a detekci SARS-Cov-2 (bez odběrového materiálu) včetně výpůjčky 1ks automatického izolátoru a 1ks cycleru.
Skiagraf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového kompletního rentgenového přístroje pro digitální skiagrafii se třemi detektory. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Mobilní kompaktní RTG přístroj s C-ramenem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového mobilního kompaktního rentgenového přístroje s C-ramenem s plochým detektorem. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky) a v příloze č. 3 (Cenová nabídka).
Nebulizátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 35 kusů Ohřívačů pro mechanickou nebulizaci (aerosolovou terapii) pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava a ...
Kolposkopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů Kolposkopů pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava a instalace v místě plnění • pojištění spojené s ...
Technika infuzní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové techniky infuzní dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Mamograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 1 ks mamografického RTG přístroje s digitálním detektorem pro zobrazení 3D tomosyntézy a stereotaxe včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
RTG digitální skiagrafický systém + skiagraficko-skiaskopický RTG systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Skiagraficko-skiaskopického RTG systému a RTG digitálního skiagrafického systému pro potřeby Oddělení zobrazovacích metod v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je ...
Dodávky nitroočních čoček
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky nitroočních čoček (dále také „zboží“ nebo „komodita“) v rozsahu dle potřeb zadavatele. Předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedeno ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1) této zadávací dokumentace. Podrobná specifikace a technická specifikace je uvedena v příloze Technická ...
Dodávky odběrových souprav pro odběry plné krve včetně bezplatné výpůjčky automatických lisů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových souprav pro odběr plné krve a bezplatná výpůjčka 3ks automatických lisů na zpracování krve a 6ks odběrových míchacích vah.
Resuscitační a transportní lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka resuscitačních a transportních lůžek pro potřeby jednotlivých oddělení Krajské nemocnice T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci (příloha č. 4a ZD pro část 1 VZ a příloha č. 4b ZD pro část 2 VZ) a v příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě (příloha č. 5a ...
Věž laparoskopická vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové věže laparoskopické vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Upgrade 2 ks angiolinek pro oddělení kardiologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hardware (HW), software (SW) a realizace dalších činností dodavatele nezbytných pro provedení upgrade 2 ks angiolinek pro oddělení kardiologie dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č 4 ZD - technická specifikace a v příloze č. 5 ZD - návrh kupní smlouvy. Požadovaný upgrade se týká ...
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Extrakorporálního litotryptického sytému - LERV pro potřeby urologického oddělení v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Dodávka rentgenových přístrojů a pozáručního full servisu - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, rentgenových přístrojů, které splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí zakázky je demontáž a likvidace 3 ks stávajících RTG, bezplatný "full" záruční servis po dobu záruky a "full" pozáruční servis po dobu 60 měsíců od uplynutí záruky.
Poptávám stomatologa
Poptávám stomatologické ošetření. Dobry den mám prosbu,potřebovala bych udělat přední korunku která mi vypadla.Mam tam teď kovový zabroušený čep který mě řeže do jazyku. Moje zubařka mi řekla ať si najdu někoho kdo mi to udělá že mi to dělat nebude. Můžete mi pomoci?
Léčivé přípravky k léčbě krvácivých stavů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků k léčbě krvácivých stavů po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.4 - Cenová nabídka.