Léčivé přípravky - KORTIKOSTEROIDY
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky KORTIKOSTEROIDY po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí a Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka.
NOAC - Léčivé přípravky s obsahem dabigatran, rivaroxaban, apixaban, edoxaban
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dabigatran, rivaroxaban, apixaban a edoxaban po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí a Příloze č. 3.1 až 3.4 - Cenová nabídka.
Dodávka SPECT/CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového SPECT/CT vč. SW, příslušenství a diagnostické stanice. Součástí předmětu je rovněž demontáž, odvoz a likvidace stávajícího přístroje SPECT/CT.
Fotodisrupční laser pro oftalmologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje - Fotodisrupčního laseru, vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s, pro oční oddělení. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Přístroj pro mechanickou trombektomii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro mechanickou trombektomii vč. příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Dodávka rentgenových přístrojů a pozáručního full servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, rentgenových přístrojů, které splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci. Součástí zakázky je demontáž a likvidace 3 ks stávajících RTG, bezplatný "full" záruční servis po dobu záruky a "full" pozáruční servis po dobu 60 měsíců od uplynutí záruky.
Léčivé přípravků pro gastrointestinální trakt - PENTASA 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahovou látkou mesalazin po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace položek předmětu a Příloze č. 3 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik XI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.10 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky NOREPINEFRIN 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahovou látkou Norepinefrin - koncentrát pro infuzní roztok po dobu 2 roky. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí a Příloze č. 3.1 až 3.3 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik XII
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.12 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik X
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace položek předmětu a Příloze č. 3 - Cenová nabídka.
Magnetická rezonance vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové magnetické rezonance vč. příslušenství k magnetické rezonanci a souboru zařízení k magnetické rezonanci dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců a následného plného pozáručního servisu po dobu 60 měsíců.
Kardiovaskulární echokardiograf nejvyšší třídy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kardiovaskulárního echokardiografu nejvyšší třídy pro potřeby vysoce specializovaného kardiologického centra v Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik IX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 1 roku. Dodávky jsou specifikovány a další požadavky jsou uvedeny v Příloze č. 2 - Specifikace jednotlivých částí, Příloze č. 3.1 až 3.18 - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem denosumabu III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem denosumabu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Dodávka infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického vybavení, infuzní techniky, která splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka monitorů životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky rozdělené na části je dodávka zdravotnického vybavení, monitorů životních funkcí, která splňuje technické parametry uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptávám odborné lékařské vyšetření
Poptávám odborné lékařské vyšetření. Mám žádanku od obvodní lékařky na vyšetření osteo prosím o objednání.
Léčivé přípravky s obsahem Alteplasa 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Alteplasa v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky).
Biologická léčba XXI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 3 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Biologická léčba XX
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro biologickou léčbu v rozsahu dle potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena dle účinných látek na 4 části. Bližší specifikace jednotlivých částí je uvedena v příloze č. 1 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky).
Sociální služby Vsetín - dodávka jednorázových rukavic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednorázových rukavic a dodávka osobních ochranných prostředků pro Sociální služby Vsetín
Zajištění prohlídek těl osob zemřelých mimo zdravotnická zařízení na území Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je zajištění prohlídek těl osob zemřelých mimo zdravotnická zařízení na území Zlínského kraje v souladu s § 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o zdravotních službách“). Bližší podrobnosti a požadavky vztahující ...
Intraoperativní mobilní RTG zobrazovací systém s akvizcí dat pro 3D zobrazování
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Intraoperativního mobilního RTG zobrazovacího systému s akvizicí dat pro 3D zobrazování pro neurochirugické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Extrakorporálního litotryptického systému - LERV pro urologické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.