Ultrazvukový přístroj pro radiologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, nerepasovaného ultrazvukového přístroje a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Mamografické zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužívaného, nerepasovaného nebo jinak upgradovaného digitálního mamografického přístroje (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Servis angiolinky Artis zee floor
Servisní služba na Přístroj RTG - Linka angiografická Typ: Artis zee floor.
Echokardiografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „Echokardiografický přístroj“, je dodávka 1 ks echokardiografického přístroje pro Interní kardiologickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Pořízení CT
Předmětem zakázky je dodávka jednoho kusu multislice celotělového CT skeneru. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je definována přílohou č. 5 Technická specifikace (dále jen „Technická specifikace“). Součástí předmětu plnění je poskytování záručního servisu po dobu 2 let a pozáručního servisu po dobu 6 let.
Vybavení pro vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického a technického vybavení pro sanitní vozidla Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje.
FN Brno modernizace onkogynekologického centra
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Laparoskopicko-hysteroskopická souprava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové, nepoužívané, nerepasované nebo jinak upgradované laparoskopické věže vč. hysteroskopické soupravy dle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace (technická specifikace) za podmínek uvedených v příloze č. 4 zadávací dokumentace (návrh smlouvy).
Pozáruční servis plicních ventilátorů pro DUPV
Poskytování služeb pozáručního servisu zdravotnické techniky – plicních ventilátorů Monnal T50 výrobce Air Liquide Medical včetně příslušenství v domácím prostředí u pacientů na území celé České republiky.
Robotický operační systém (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, montáž a uvedení do provozu nového nepoužitého, nerepasovaného robotického operačního systému (dále jen „zařízení“), dále průběžné dodávky instrumentárií a zdravotnického spotřebního materiálu pro zařízení, poskytování servisních služeb zařízení a dále provedení a provádění souvisejících dodávek a ...
Transientní elastograf
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu přístroje (transientního elastografu včetně sondy pro pacienty s normální hmotností, sondy pro obézní pacienty a modulu pro hodnocení steanóz) za podmínek definovaných v zadávací dokumentaci a kupní smlouvě, která je přílohou zadávací dokumentace.
Mamografické zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužívaného, nerepasovaného nebo jinak upgradovaného digitálního mamografického přístroje a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Dodávka a instalace 64vrstvého výpočetního tomografu (CT) a přístroje pro magnetickou rezonanci
Předmětem veřejné zakázky je úplná, řádná a bezvadná dodávka, instalace a uvedení do plného klinického provozu nového a nepoužitého (nikoliv repasovaného nebo demo či z výstav) CT a MRI včetně jejich příslušenství do místa plnění, bezvýhradně splňujících maximální či minimální technické parametry požadované zadavatelem.
FN Brno modernizace onkogynekologického centra – CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multidetektorového CT přístroje včetně příslušenství pro Gynekologicko-porodnickou kliniku, Fakultní nemocnice Brno.
Dodávka CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového, dosud nepoužitého CT přístroje. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava přístroje na místo určení, jeho instalace, dopojení na předchystané univerzální přípojky, předvedení funkcí, předání veškeré potřebné dokumentace k dodávaným přístrojům zadavateli, zaškolení obsluhy a následný ...
Mobilní operační stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, nerepasovaného a neupgradovaného mobilního operačního stolu pro robotický operační systém a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Rekonstrukce CHO – síta
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků (souborů operačních nástrojů) včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Nemocniční lékárna, sklad zdravotnického materiálu.
Nízkoteplotní sterilizátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužívaného, nerepasovaného nebo jinak upgradovaného nízkoteplotního sterilizátoru dle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace (technická specifikace) za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (návrh smlouvy) a provedení souvisejících služeb a stavebních prací (zadávací ...
Infuzní technika 2017
Dodávka infuzní techniky pro JIP
Robotický operační systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, montáž a uvedení do provozu nového nepoužitého, nerepasovaného robotického operačního systému (dále jen „zařízení“), dále průběžné dodávky instrumentárií a zdravotnického spotřebního materiálu pro zařízení, poskytování servisních služeb zařízení a dále provedení a provádění souvisejících dodávek a ...
Anesteziologické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks anesteziologických přístrojů pro Centrální operační sály I – ARO, Pracoviště medicíny dospělého věku a 1 ks anesteziologického přístroje do prostředí MRI pro Kliniku dětské anesteziologie a resuscitace, Pracoviště dětské medicíny, Fakultní nemocnice Brno.
Obnovení HW a SW prvků WiFi sítě Masarykova onkologického ústavu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, hardware a software a provedení souvisejících dodávek a služeb.
Mimotělní oběh 2017
Dodávka 1 ks přístroje. Přístroj pro mimotělní oběh je určen pro použití při operacích na zastaveném a otevřeném srdci.
FNUSA-ICRC – Servis Stereotaxe NIOBE 3
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na Stereotaxi NIOBE umístěnou v areálu Veterinární a farmaceutické univerzity Brno. S vítězným uchazečem bude uzavřena servisní smlouva na 4 roky.
Nemocnice Kyjov – dodávka přístrojů pro radiologické oddělení a oddělení nukleární medicíny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace přístrojů zdravotnických přístrojů pro radiologické oddělení a oddělení nukleární medicíny (dále jen Zařízení). Předmět veřejné zakázky zahrnuje jak dodání zařízení s požadovanými technickými parametry do místa určení, jeho montáž, instalaci, 24 měsíční záruku (fullservis), uvedení do provozu, ...