Elektrofyziologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katétrů ablačních, katétrů diagnostických, hemostatických zavaděčů, jehel transseptálních po dobu 4 let. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
FN Brno modernizace onkogynekologického centra IV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Zajištění vyšetření biochemicko-hematologickými analyzátory POCT
Zajištění vyšetření biochemicko-hematologickými analyzátory POCT, včetně zápůjčky analyzátorů
Senzory pro zajištění cerebrální a somatické oxymetrie metodou NIRS
Sondy (elektrody) pro měření prokrvení mozku a končetin v průběhu operace a pooperační péče s pomocí zapůjčených přístrojů
HCO membrány
Předmětem zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky dialyzátorů s HCO membránou pro léčbu pacientů s mnohočetným myelomem a dalších diagnóz, při kterých dochází v těle nemocného k hromadění látek s velkou molekulou (v rozsahu molekulových hmotností 20000 až 50000).
Elektrofyziologie II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky elektrofyziologických katetrů a jejich příslušenství pro konsignační sklad v prostorách zadavatele, a to podle potřeb zadavatele.
Servis MR 3T II
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na přístroj Nukleární magnetická rezonance Typ: MR 3T DISCOVERY MR 750, výr. č. WB0462 (dále také „zařízení“) umístěný ve FNUSA – budova M. S vítězným dodavatelem bude uzavřena servisní smlouva na dobu neurčitou.
Realizace vestavby kryobanky
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, dodávky a služby spočívající v realizaci vestavby kryobanky (GMP Stem cell bank), (dále také „kryobanka“), v areálu Mezinárodního centra klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (dále také „FNUSA-ICRC“). Realizace vestavby kryobanky je složena z následujícího plnění ...
Monitor biotechnologických procesů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitoru biotechnologických procesů. Požadovaný systém bude využíván jako nástroj pro průběžný a rychlý monitoring biotechnologických procesů, při kterých jsou jako produkční jednotky používány jednobuněčné mikroorganismy tedy zejména bakterie, kvasinky a řasy v rozsahu velikostí 200 nm až 10 µm. Podrobně je ...
Pořízení RTG přístrojů – 2 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka skiagrafického přístroje se dvěma plochými detektory a dodávka pojízdného RTG přístroje a zajištění jejich pozáručního servisu.
Mamografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „Mamografický přístroj“, je dodávka 1 ks mamografického přístroje pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Předmětem plnění veřejné zakázky je současně závazek účastníka zajistit odbornou demontáž stávajícího mamografu pro případnou ...
Upgrade magnetické rezonance v Nemocnici Znojmo
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení upgrade MR scanneru Philips verze Achieva 1.5T. Předmětem plnění veřejné zakázky je dále demontáž a odvoz stávajícího zařízení, nebo jeho nahrazovaných částí, které budou v souvislosti s plněním předmětu veřejné zakázky zadavatelem vyřazeny. Předmětem plnění veřejné zakázky je dále provedení ...
Technologická obnova operačních sálů ve FN Brno – příslušenství k operačním stolům
Předmětem plnění veřejné zakázky je příslušenství k operačním stolům dle odbornosti (dále také jen „zboží“) do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku.
Nemocnice Kyjov – pořízení přístrojového vybavení pro anesteziologii a intenzivní medicínu
Předmět veřejné zakázky je v souladu s § 35 a § 101 zákona rozdělen do osmi částí. Účastník je oprávněn podat nabídku na libovolný počet částí veřejné zakázky. Předmětem části 1 je dodávka přenosného ultrazvuku s lineární sondou pro ARO, předmětem části 2 je dodávka diagnostického ultrazvuku pro RDG, předmětem části 3 je dodávka kardiologických ...
Vybavení FN Brno pro návaznou péči – infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka souboru zdravotnické techniky pro perinatologii do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou nových, nepoužitých, nerepasovaných ultrazvukových přístrojů a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
FN Brno modernizace onkogynekologického centra III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
FNUSA-ICRC – Realizace vestavby kryobanky
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, dodávky a služby spočívající v realizaci vestavby kryobanky (GMP Stem cell bank), (dále také „kryobanka“), v areálu Mezinárodního centra klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (dále také „FNUSA-ICRC“). Realizace vestavby kryobanky je složena z následujícího plnění ...
Lasery a příslušenství
Předmětem výběrového řízení je komplexní dodávka, instalace a uvedení do provozu soustavy pulzních a kontinuálních laserů určených pro výzkum v oblasti vláknové endoskopie a mikroskopie živých tkání. Součástí této dodávky je rovněž zařízení umožňující analýzu polarizace laserových svazků.
Dodávka simulačního celku pro umělou plicní ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vzájemně kompatibilního funkčního celku pro simulaci umělé plicní ventilace, který sestává z 1 kusu simulátoru umělé plicní ventilace, 1 kusu pokročilého pacientského simulátoru a 1 kusu ventilátoru pro umělou plicní ventilaci.
Kardiostimulátory
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů po dobu 2 let dle technických specifikací, které jsou přílohou zadávací dokumentace.
Kardiovertery – defibrilátory
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních kardioverterů – defibrilátorů po dobu 2 let dle technických specifikací, které jsou přílohou zadávací dokumentace.
Servis Artis Zee Biplane
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na Přístroj RTG - Komplet angiografický dvourovinný Typ: Artis Zee Biplane, výr. č. 153789.
Laparoskopická věž
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „Laparoskopická věž“, je dodávka 1 ks laparoskopické věže pro Centrální operační sály - Urologie Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Dodávky diagnostik pro vyšetření anti-borreliových protilátek metodou Western-blot ve třídě IgM a Ig
Dodávky diagnostik pro vyšetření anti-borreliových protilátek metodou Western-blot ve třídě IgM a IgG na analyzátoru, včetně bezplatné zápůjčky analyzátoru. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je vypsána na období 4 let. Předpokládá se 1600 ks vyšetřených vzorků IgM za rok a 1600 ks vyšetřených vzorků IgG za rok.