Pořízení RTG přístrojů a CT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka skiagrafického přístroje se dvěma plochými detektory a dodávka pojízdného RTG přístroje a zajištění jejich pozáručního servisu. Dále je předmětem zakázky dodávka CT skeneru, včetně zajištění pozáručního servisu.
Přístroj pro systémovou řízenou hypotermii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužívaného, nerepasovaného nebo jinak upgradovaného přístroje pro systémovou řízenou hypotermii (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy) a dále průběžné dodávky souvisejícího ...
FN Brno modernizace onkogynekologického centra V
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Hmotnostní spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru s elektrosprejovou ionizací a třemi hmotnostními analyzátory (kvadrupólový, lineární iontová past a elektrostatická orbitální iontová past) umožňujícího měřit spektra MSn a provádět několik typů fragmentací iontů (dále jen „zařízení“), provedení souvisejících dodávek a služeb dle ...
Dentální simulační jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 70 kusů dentálních simulačních jednotek pro účely praktické výuky zubního lékařství. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu (včetně kontrolních vzorků) a nájem jednoho plně automatického hematologického analyzátoru (označen jako hlavní) a jednoho záložního hematologického analyzátoru (dále také Analyzátor)
OCT přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „OCT přístroj“, je dodávka 1 ks OCT přístroje včetně základního příslušenství a spotřebního materiálu potřebného k prvnímu uvedení do provozu pro Oční kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
CO2 laser
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „CO2 laser“, je dodávka 1 ks CO2 laseru včetně základního příslušenství a spotřebního materiálu potřebného k prvnímu uvedení do provozu pro Centrální operační sály – ORL, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování ...
Intervenční kardiologie
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii jednoho ze základních kardiologických oborů pro léčbu srdečních, ale i mimosrdečních onemocnění, a to podle potřeb zadavatele.
Anesteziologický přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka anesteziologického přístroje (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Nemocnice Kyjov – pořízení přístrojového vybavení pro anesteziologii a intenzivní medicínu
Předmět veřejné zakázky je v souladu s § 35 a § 101 zákona rozdělen do dvou částí. Účastník je oprávněn podat nabídku na libovolný počet částí veřejné zakázky. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů pro ARO. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního plicního ventilátoru pro ARO. Součástí ...
HCO membrány II
Předmětem zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky dialyzátorů s HCO membránou pro léčbu pacientů s mnohočetným myelomem a dalších diagnóz, při kterých dochází v těle nemocného k hromadění látek s velkou molekulou (v rozsahu molekulových hmotností 20000 až 50000).
Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks anesteziologických přístrojů pro pacienty různých věkových skupin (děti a dospělí) a 1 ks anesteziologického přístroje pro pacienty různých věkových skupin (novorozenci, děti a dospělí).
Plazmová koagulace, elektrochirurgický generátor a harmonický skalpel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků dle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace (technická specifikace) za podmínek uvedených v příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy). Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 3 níže uvedené a v příloze č. 2 zadávací dokumentace vymezené části: Číslo ...
Ortopedické implantáty II
Předmětem každé části zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky ortopedických implantátů (dodávky ucelených systémů náhrad kyčelního, kolenního a ramenního kloubu (dále také „zboží“)) včetně bezplatné výpůjčky instrumentárií do konsignačního skladu zboží zřízeného a provozovaného na náklady vybraného dodavatele. Součástí plnění ...
Ventilátory pro umělou plicní ventilaci 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks ventilátorů pro umělou plicní ventilaci, 1 ks ventilátoru pro umělou plicní ventilaci novorozenců a 1 ks transportního ventilátoru pro umělou plicní ventilaci.
Centrální žilní katetry antimikrobiální
Centrální žilní katetry antimikrobiální
In vitro diagnostika 2019
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky diagnostických souprav (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele s podmínkou bezplatného vypůjčení technologií potřebných pro vyšetření infekčních markerů a molekulárně biologické vyšetření u dárců krve a jejích složek ...
Dodávka filtrů III
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění – dodávka filtrů dle potřeb zadavatele po dobu 4 let.
Spinální implantáty pro KÚCH, ORTK a NCHK II
Předmětem zadávacího řízení jsou opakované a průběžné dodávky spotřebního materiálu – spinálních implantátů (dále také „zboží“) pro Ortopedickou klinku, Neurochirurgickou kliniku a Kliniku úrazové chirurugie Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno. včetně výpůjčky sady nástrojů a/nebo sady implantáttů po dobu ...
Obměna centrálních stanic monitorů vitálních funkcí
Obměna centrálních stanic monitorů vitálních funkcí
Ventilátory pro umělou plicní ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks ventilátorů pro umělou plicní ventilaci, 1 ks ventilátoru pro umělou plicní ventilaci novorozenců a 1 ks transportního ventilátoru pro umělou plicní ventilaci.
Servis SPECT
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na přístroj SPECT, Typ: Discovery NM530c, výr. č. 19145 (dále také „zařízení“) umístěný ve FNUSA – budova B1. S vítězným dodavatelem bude uzavřena servisní smlouva na dobu neurčitou.
Servis RTG a UZV přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je: • poskytování pozáruční pravidelné periodické bezpečnostně technické kontroly (BTK a kontrola elektrické bezpečnosti) dle zákona č. 268/2014 Sb. (viz seznam kategorií zdravotnických prostředků - Příloha č. 1 a Příloha č. 2) • provádění pozáruční servisní činnosti u RTG přístrojů a Pomocných zařízení k ...
Ultrasonograf pro intervenční sonografii v urologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, nerepasovaného zařízení pro fúzi multiparametrické MRI a transrektální sonografie prostaty a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace uvedené v příloze č. 2 (technická specifikace) a příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).