Poskytování komplexních servisních služeb zdravotnických prostředků
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb zdravotnických prostředků spočívajících v provádění: 1) periodických bezpečnostně technických kontrol 2) provozních revizí 3) školení obsluhy 4) kontrol lahvových stanic medicinálních plynů 5) zajištění havarijní služby zdrojových stanic medicionálních plynů a jejich ...
Servis infuzní techniky
Předmětem veřejné zakázky je servis zdravotnických prostředků, infuzní techniky Fresenius po dobu neurčitou. a) Provádění bezpečnostně technických kontrol, kontrol elektrické bezpečnosti a kontrol předepsaných výrobcem dle zák. č. 268/2014 Sb. v platném znění vč. vystavení protokolu dle doporučení výrobce. b) Opravy zdravotnických prostředků ...
Hlubokomrazicí box (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlubokomrazicího boxu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Simulátory fyzikálních vyšetření
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů fyzikálních vyšetření, a to kardiologického auskultačního simulátoru (1 kus), pulmonálního auskultačního simulátoru (1 kus) a abdominálního palpačního simulátoru (1 kus). Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou ...
Pořízení a modernizace přístrojového vybavení pro zvýšení kvality návazné péče - Nemocnice Boskovic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž lékařské přístrojové techniky (dále také „PŘÍSTROJE“) podle Technické specifikace. Veřejná zakázka bude financovaná z dotace Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Financování předmětu plnění bude z finančních prostředků dotace Integrovaného regionálního operačního programu.
UZV přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka UZV přístrojů.
Vybavení pro obtížné zajištění dýchacích cest
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komplexního setu vybavení pro obtížné zajištění dýchacích cest (Difficult Airway Management), včetně fibroskopických a videolaryngoskopických zařízení, monitorů, supraglotických pomůcek a dalšího příslušenství uvedeného v technické specifikaci, která je součástí zadávací dokumentace.
Obnova rozvodů medicinálních plynů pro KICH
Předmětem veřejné zakázky je koupě nových zdrojových mostů včetně montáže pro jednotku intenzivní péče Kliniky infekčních chorob v prvním nadzemním podlaží pavilonu B, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž odborná demontáž stávajících zdrojových ...
Servis magnetické rezonance v Nemocnici Znojmo
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění komplexního pozáručního servisu MR scanneru Philips verze Achieva 1.5T, který vlastní a provozuje zadavatel, včetně veškerých jeho součástí a příslušenství, po dobu 9 let od zahájení plnění. Součástí pozáručního servisu jsou servis a revize ve smyslu a v souladu s Hlavou IX zákona č. 268/2014 Sb., o ...
Krátkodobé a střednědobé mechanické srdeční podpory 2020
Krátkodobé a střednědobé mechanické srdeční podpory na 4 roky
Oxygenátory 2020
Oxygenátory na dobu 4 let
Nemocnice Vyškov – dodávka nábytku a ostatního vybavení
Předmětem veřejné zakázky, je dodávka nábytku a ostatního vybavení budovy B a části budovy C1 nemocnice Vyškov. Součástí předmětu veřejné zakázky je i montáž a instalace dodaných interiérových prvků v budově a úklid po provedené montáži včetně likvidace použitých obalů.
Nemocnice Břeclav - Přístrojové vybavení návazné péče
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku přístrojového vybavení, a to kardiologický ultrazvuk, ultrazvuk pro vyšetřování s kontrastní látkou, laser, diagnostický ultrazvuk - ARO, operační stůl, endoskopická věž, anesteziologický přístroj, kryokauter, Ddagnostický ultrazvuk - CHIR, diagnostický ultrazvuk - GYN, monitor ...
Staplery a katry
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu – staplerů a katrů pro Chirurgickou kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno, a to podle potřeb zadavatele.
Cévní protézy
Cévní protézy
Intervenční kardiologie II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcových kupních smluv na dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii jednoho ze základních kardiologických oborů pro léčbu srdečních, ale i mimosrdečních onemocnění, a to podle potřeb zadavatele.
Dodávka zdravotnických dýchacích přístrojů s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks ventilačních jednotek pro umělou plicní ventilaci, 1 ks ventilační jednotky pro umělou plicní ventilaci novorozenců.
Servis MR Ingenia 1,5 T
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na: NMR - Nukleární magnetická rezonance Ingenia 1,5 T, výr. č. 70369 (dále také „zařízení“) umístěný ve FNUSA – ICRC - MR. S vítězným dodavatelem bude uzavřena servisní smlouva na dobu neurčitou.
Dodávka dialyzačních monitorů a spotřebního materiálu pro dialýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky v tomto zadávacím řízení je dodávka dialyzačních monitorů a průběžné dodávky zdravotnického a spotřebního materiálu, vše v zadávací dokumentaci uvedené specifikaci a předpokládaných množstvích.
Pořízení a modernizace přístrojového vybavení pro zvýšení kvality návazné péče - Nemocnice Boskovice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž lékařské přístrojové techniky (dále také „PŘÍSTROJE“) podle Technické specifikace. Zakázka je rozdělena do 10 částí.
Plicní ventilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup a pozáruční servis 9 ks plicních ventilátorů pro dlouhodobou resuscitační a intenzivní péči včetně příslušenství pro splnění požadavků uvedených v technické specifikaci. Musí jít o nový nerepasovaný přístroj a zařízení. Pozáruční servis dodaných přístrojů na dobu neurčitou.
Mimotělní oběh 2019
Nákup mimotělního oběhu, vč. servisní smlouvy
Pojízdný RTG přístroj, C-rameno (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pojízdného RTG přístroje a C-ramena (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3a a č. 3b zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy). Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části. Požadavky zadavatele jsou pro obě části veřejné zakázky ...
Pořízení dvou RDG přístrojů
Předmětem zakázky je dodávka jednoho kusu Pojízdného RTG digitálního skiagrafického přístroje s plochým přenosným detektorem a jednoho kusu Stacionárního digitálního skiagrafického přístroje.