Kontejner chladídí a mrazící
Dodávky 18 kusů kontejnerů chladících a mrazících, z toho 6 kusů chladících a mrazících kontejnerů ISO 1C jednokomorových a 12 kusů chladících a mrazících kontejnerů ISO 1C dvoukomorových.
Stojiská polopodzemných kontajnerov na komunálny odpad na sídlisku Družba v Trnave
Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii Stojiská polopodzemných kontajnerov na komunálny odpad na sídlisku Družba v Trnave, spracovanej projektantom Ing. Kováčikom v 07/2018. Predmet zákazky pozostáva z dodávky a realizácie 18 stojísk polopodzemných kontajnerov na komunálny a triedený odpad. Členenie stavby na stavebné ...
Kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka čtyř kusů kontejnerů a to: - 1 kus kontejner plynový hasící, - 2 kusy kontejnery týlové, - 1 kus kontejner skříňový.
Predchádzanie vzniku odpadu kompostovaním
Predmetom verejneho obstaravania je dodanie skatul na kompostovanie, za ucelom predchadzania vzniku biologicky rozlozitelnych komunalnych odpadov. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Nádoby na komunálny odpad - opakovanie
Predmetom zákazky je dodávka nádob na odpad pre verejného obstarávateľa na základe rámcovej zmluvy. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptáváme ocelové pásoviny
Poptáváme ocelové pásoviny. Pásovina 250x20, 42 m, pásovina 250x25, 54 m, pásovina 300x30, 54 m, pásovina 350x30, 54 m, pásovina 110x5, 18m. Jakost S235JR.
Poptávám skladový kontejner
Poptávám kontejner na stavební nářadí na stavbu. Měl by vážit do cca. 2t. Děkuji. Milan Rytíř České Budějovice
Dodávka kancelárskych a skladových kontajnerov
DODÁVKA KANCELÁRSKYCH A SKLADOVÝCH KONTAJNEROV Kancelársky kontajner 1 ks Skladový kontajner 4 ks vrátane dopravy na miesto uloženia
Nákladné vozidlo ramenový nosič kontajnerov
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie, ktorá sa skladá zo 4 logických celkov a to : 1. Nákladné vozidlo ramenový nosič kontajnerov 2. Stroj rýpadlo nakladač 3. Mostová váha 4. Závesný veľkokapacitný kontajner (5ks) Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. súťažných podkladov.
Rýpadlo-nakladač
Rýpadlo-nakladač 2 kusy Čelný nakladač 2 kusy Reťazový nosič kontajnerov 2 kusy Kontajner s lisom 2 kusy Kontajnerová zostava 2 kusy Kontajnery 8 kusov Dotrieďovacia linka 2 kusy
Predchádzanie vzniku odpadu kompostovaním
Predmetom verejneho obstaravania je dodanie skatul na kompostovanie, za ucelom predchadzania vzniku biologicky rozlozitelnych komunalnych odpadov. Blizsia specifikacia predmetu zakazky je obsiahnuta v sutaznych podkladoch.
Kompostéry pre obec Žitavany
Kompostéry na biologicky rozložiteľný odpad.
16-103 Obalový soubor pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů
Předmětem VZ je pořízení 3 ks nových obalových souborů určených pro přepravu kapalných radioaktivních odpadů, jako technické prostředky při řešení mimořádných situací s výskytem nebezpečných látek, včetně radiačních událostí, po kterých bude nezbytné přepravit větší objem nebezpečných kapalných odpadů k následnému odstranění.
Nádoby na komunálny odpad
Predmetom zákazky je dodávka nádob na odpad pre verejného obstarávateľa na základe rámcovej zmluvy. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávky konzoloviny pro NN a SDOK
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek konzoloviny pro NN a SDOK. S ohledem na rozsah zakázky, která je zakázkou nadlimitní bude postupováno dle zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění. Výsledkem bude v každé Části uzavření Rámcové dohody o dodávkách zboží na 48 měsíců s vybranými maximálně třemi ...
18-074 Stanoviště dekontaminace osob SDO-4
Předmětem VZ je pořízení šesti souprav stanovišť pro dekontaminaci osob, včetně osob raněných při provádění záchranných a likvidačních prací za krizových situací a mimořádných událostí hasičskými záchrannými sbory dle technických podmínek uvedených v Příloze č. 1 (Návrh smlouvy), která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Součástí je ...
Zberný dvor pre obec Most pri Bratislave - tovary
Predmetom zákazky je dodávka kolesového traktora s príslušenstvom (čelný nakladač, vlečka, diskový drvič) a kontajnerov. Predmet zákazky sa delí na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo obe častí predmetu zákazky. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Kontejner pěnový
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru pěnového (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Kontejnery nákladní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks kontejneru nákladního, konkrétně valníku (2 ks) a vany (1 ks)(dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 a 2 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 a 2 návrhu smlouvy.
Kontejner technický - stabilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru stabilizačního (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Priemyselná zóna  Kežmarok, Pradiareň II.etapa
Predmetom zákazky je Priemyselná zóna Kežmarok, Pradiareň II.etapa.Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Brezovica - technické vybavenie za účelom zvýšenia kapacity pre zber a zhodnocovanie BRKO
Predmetom zákazky je dodanie tovaru pre projekt "Brezovica - technické vybavenie za účelom zvýšenia kapacity pre zber a zhodnocovanie BRKO", ktorá sa delí na tri časti: 1. časť: Logický celok č. 1: "Kolesový traktor s príslušenstvom". 2. časť: Logický celok č. 2: "Kontajnery na BRKO pre nosič kontajnerov". 3. časť: Logický celok č. 3: ...
Kontajnerová škola v obci Jurské
Predmetom zákazky je výstavba kontajnerovej školy v obci Jurské.
Technické zhodnocení stanoviště dekontaminace techniky SDT
Předmětem VZ je technické zhodnocení čtyř souprav stanovišť dekontaminace techniky (dále „SDT“), která jsou určena pro dekontaminaci mobilní techniky při provádění záchranných a likvidačních prací za mimořádných událostí a v krizových stavech.