Polopodzemní kontejnery pro stanoviště ve městě Příbram
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části Část 1 Dodávka polopodzemních kontejnerů Předmětem části veřejné zakázky je dodávka 112 polopodzemních kontejnerů o velikosti 3 a 5 m3 na bioodpad, tříděný a komunální sběr, a to v průběhu 4 let. Část 2 Zabudování polopodzemních kontejnerů na jednotlivých stanovištích ve městě Příbram Předmětem části ...
Kontejner nouzového přežití - úpravna vody 5 m3/hod.
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové mobilní úpravny vody 5 m3/hod. v kontejnerovém provedení, která bude sloužit k zabezpečení dodávky pitné vody v místě mimořádné události, která bude určena k dlouhodobému nepřetržitému procesu čištění surové vody, a která bude umožňovat automaticky řízený provoz s minimálními požadavky na obsluhu. ...
Nádoby na zber BRO - Združenie obcí Holeška
Predmetom zákazky je dodávka 6 000 kusov 240 l nádob na zber biologicky rozložiteľného odpadu (BRO).
Novostavba tribúny
Predmetom zákazky je vybudovať kryté sedenie pre 320 miest a zvýšiť kapacitu na sedenie, zlepšiť komfort divákov. Štadión obce Bešeňová v prípade nepriaznivého počasia nemá krytú tribúnu na sedenie a diváci majú k dispozícii len miesta na státie. Po zrealizovaní tribúny sa zvýši komfort divákov o prekryté sedenie.
Tribuna SK Braškov - stavební úpravy - II
Výstavba divácké tribuny, která bude nahrazovat stávající nevyhovující přístřešek.
Kontajnerové divadlo
Zákazka je rozdelená na 2 časti: 1. časť : ,,Kontajnerové divadlo - stavebné práce 2. časť : ,,Kontajnerové divadlo - sadové úpravy časť č. 1 zákazky je z týchto objektov: SO 100 príprava územia: HTÚ, príprava stavebnej jamy SO 101 Kontajnerové divadlo SO 102 spevnené plochy a komunikácie SO 201 NN prípojka SO 202 vodovodná ...
Speciální kontejnery pro přepravu výbušnin
Předmětem je pořízení 3 ks speciálních kontejnerů pro přepravu výbušnin.
Kontejner k SDO4 - ochranné prostředky III - opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru nouzového přežití v konfiguraci - rozšiřující modul. Předmět plnění je koncipován jako rozšiřující modul pro tři typy techniky, kterými již HZS hl. m. Prahy disponuje. Jedná se o nadstavbu pro kontejner nouzového přežití - základní modul, pro stanoviště dekontaminace osob 4. generace a také pro ...
Dodávky přepravních klecí včetně náhradních dílů
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení a dodávky 2 typů přepravních klecí, konkrétně Klec přepravní vnitroobjektová pevná - bílá a Klec přepravní meziobjektová skládací - žlutá a dále dodávky náhradních dílů pro přepravní klece. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 24 měsíců.
Plávajúce plošiny s hydraulickým rýpadlom na pásovom podvozku
Nákup troch kusov plávajúcich plošín osadených hydraulickým rýpadlom s pásovým podvozkom, ktoré budú slúžiť na ťaženie štrkových a jemných sedimentov a na ich nakládku do člnov alebo lodí. Zároveň bude slúžiť na vykládku týchto materiálov z člnov a lodí v mieste depónie.
Poptávám silniční a mostní zábradlí
Poptávám cenovou nabídku: - zábradlí silniční lankové dodávka a montáž 58.5m - zábradlí mostní se svislou výplní dodávka a montáž 56m
Rámcová dohoda Stožáry pro dopravní a telematické systémy
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka stožárů, výložníků a příslušenství pro dopravní a telematické systémy, včetně příslušných dokumentů. Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem dle § 134 ZZVZ Postup bez obnovení soutěže. Zadavatel bude vyzývat vybraného dodavatele na základě Výzev k dílčímu plnění.
Modernizácia zberného dvora - vybavenie
Výber dodávateľa pre dodanie vybavenia v rámci projektu: Modernizácia zberného dvora. Časť 1 Logický celok č.1: Čelný nakladač Časť 2 Logický celok č.2: Veľkokapacitný kontajner Časť 3 Logický celok č.3: Drvič stavebného a veľkoobjemového odpadu Podrobný opis je súčasťou súťažných podkladov.
Triedený zber komunálneho odpadu v obci Plavnica
Výber dodávateľa pre dodanie vybavenia v rámci projektu: Triedený zber komunálneho odpadu v obci Plavnica Časť 1: Kontajnery kompatibilné s ramenovým nosičom kontajnerov Časť 2: Náves za traktor a Traktorový náves s nosičom kontajnerov Časť 3: Traktor s čelným nakladačom a príslušenstvom Časť 4: Prenosná nájazdová automobilová váha Podrobný ...
Souprava protipovodňových kontejnerů
Předmětem VZ je dodávka 3 kusů nových souprav protipovodňových kontejnerů, které slouží k zajištění nezbytné dodávky prostředků pro odstraňování následků povodní při mimořádných událostech a krizových stavech (dále také „souprava“). Součástí dodávky je i proškolení obsluhy v každém místě plnění v rozsahu minimálně 8 hodin pro minimálně 6 osob z ...
Verejná súťaž - Prenájom kancelárskych mobilných kontajnerov a poskytovanie súvisiacich plnení
Predmetom zákazky je prenájom kancelárskych mobilných kontajnerov a poskytovanie služieb zabezpečenia elektrickej energie ku kancelárskym mobilným kontajnerom.
Dodávka patic do veřejného osvětlení
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření jedné rámcové dohody s jedním dodavatelem na dodávky patic stožárů do veřejného osvětlení po potřeby úseku servisu a údržby veřejného osvětlení Zadavatele.
Nákup 1 kusu teleskopického stožáru s příslušenstvím - opakovaná
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu teleskopického stožáru s příslušenstvím.
Nábytek kovový a ostatní 2022-2029
dodávka kovového nábytku tj. regálů, kartoték, dílenských stolů, .. Zadavatel má v úmyslu zadat veřejnou zakázku v souladu se zásadami společensky odpovědného zadávání v sociální a environmentální oblasti a to dodržováním férových pracovních podmínek a k podpoře ekologické šetrnosti.
Vypracovanie statických posudkov na portáloch v správe Hlavného mesta Slovenskej republiky
Predmetom zákazky je vypracovanie nezávislého posudku na inžinierskych objektoch - oceľových statických portáloch, ktoré sú v správe verejného obstarávateľa a návrh riešení a opatrení na základe statického posudku. Podrobné informácie o opise predmetu zákazky sa nachádzajú v Prílohe č. 2 súťažných podkladov.
Auto na manipuláciu s kuchynským BRKO
Predmetom zákazky sú tovary dodanie techniky pre kompostáreň v rámci projektu s názvom: Kompostáreň Kremnica. Zákazka sa delí na samostatné časti porobnejšie definované v súťažných podkladoch: 1. Auto na manipuláciu s kuchynským BRKO, 2. Zberové vozidlo na zber kuchynského odpadu, 3. Kontajnery, zberné nádoby a príslušenstvo, 4. Drobné ...
Poptáváme dodávku sloupu na fotbalové hřiště
Potrebujeme jeden stĺp na futbalové ihrisko pre dva reproduktory a jedno pouličné osvetlenie. Výška stĺpu je max. 5 metrov.
FZŠ 2021 - Rámcová dohoda na dodávky kontejnerů na hašení elektromobilů a pneumatik
Nákup předpokládaného počtu 10 ks kontejnerů na hašení elektromobilů a pneumatik.
Kontejner ISO THERMO-KING 2022-2025 - celkové opravy
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na poskytnutí služby na komplexní servis, tj. celkové opravy kontejnerů ISO THERMO-KING 1 a 2 komorových.
Rekonstrukce Liebiegova paláce pro potřeby polyfunkčního komunitního centra
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka interiérového a exteriérového vybavení do nově vybudovaného komunitního polyfunkčního centra v Liberci. Jedná se o kompletní vybavení budovy (kanceláře, dílny, šatny, tělocvičny, místnosti pro různé aktivity).