Dodávka tiskových cartridge, tiskových hlav a pásek do tiskových zařízení
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování jednotlivých dodávek tiskových cartridge, tiskových hlav a pásek do tiskových zařízení dle provozních potřeb zadavatele a všech jeho pracovišť. Dodávané tiskové cartridge, tiskové hlavy a pásky do tiskových zařízení mohou být jen ty, jež jsou doporučené výrobci příslušných tiskových zařízení a zároveň ...
Nákup IT vybavení včetně příslušenství
Naplnění základního účelu této VZ bude docíleno nákupem IT vybavení, centrální zadavatel pořídí v souladu s § 9 ZZVZ odst. 1 písm. b) ZZVZ stolní počítače, notebooky, tablety, monitory, magnetické disky, flash paměti, skenery, videoprojektory, vč. dalšího příslušenství (pouzdra, myši, klávesnice). Technická parametrizace zboží, v rozsahu předmětem ...
Dynamický nákupní systém na kancelářskou techniku a zařízení
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky standardní kancelářské techniky a zařízení, jako např. počítací, účtovací, frankovací stroje, zpětné projektory, tabule, skartovačky, kroužkové vazače, děrovací stroje, laminátory, řezačky papíru a další různé standardní kancelářské stroje a zařízení. Centrální zadavatel předpokládá ...
Zajištění videokonferenčního řešení
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění videokonferenčního řešení poskytovaného formou služby, zahrnující návrh videokonferenčního řešení a následnou dodávku nezbytného vybavení, jeho instalaci, zprovoznění a zaškolení obsluhy tak, aby Zadavateli bylo umožněno provádění videokonferencí mezi jednotlivými místy plnění, uvedenými Zadávací dokumentaci, ...
Rámcová dohoda na dodávky tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 typů tiskáren včetně záručního servisu a poskytování materiálových služeb (náplně - tonery).
Dodávky neoriginálních tonerů, inkoustů a pásek
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky alternativních či kompatibilních – renovovaných tonerů, inkoustů a pásek (dále jen „náplní“), a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v příloze č. 6 této zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál IT v resortu Ministerstva financí ČR
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky spotřebního materiálu IT, jako spotřební materiál pro tiskárny a kopírovací zařízení, např. tonery, zásobníky tonerů, inkoustové náplně, inkoustové pásky, části a příslušenství fotokopírovacích strojů (jako např. zobrazovací válce, odpadní nádoby, zapékací jednotky, tiskové hlavy, tonerové ...
Zajištění kompletního tiskového řešení formou pronájmu včetně servisních a materiálových služeb
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dobu pěti let jejich předmětem je dodávka tonerových náplní do tiskáren a kopírovacích strojů, dodávky xerografického papíru, ekologická likvidace použitého materiálu pro stávající tiskové vybavení specifikované v příloze této zadávací dokumentace, pronájem nových tiskových zařízení, kompletní ...
Nákup výpočetní techniky
Předmětem Veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody (dále jen „Rámcová dohoda“) s jedním vybraným účastníkem dle § 131 zákona. Předmětem této Rámcové dohody budou průběžné dodávky výpočetní techniky (dále také jen „zboží“). Podrobně vymezeno v: Část 2: Podrobné podmínky Zadávací dokumentace.
Výstavba informačního systému Vega T - 2G - dodávka pracovních stanic včetně multifunkčního zařízení
Zadavatel informuje dodavatele, že předmětem této Veřejné zakázky je dodávka dvaceti (20) kusů pracovních stanic a dvaceti (20) kusů multifunkčních zařízení, kdy podrobná specifikace předmětu plnění této Veřejné zakázky je specifikována v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Obnova knižního skeneru A3 pro ORTPS
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup 1 kusu knižního skeneru připojitelného k PC, pro formáty předloh (otevřených knih) do A3, včetně ovládacího SW. Podrobná specifikace a rozsah předmětu zakázky je uvedena v závazném návrhu smlouvy, kterou tvoří Příloha č. 2 - závazný návrh smlouvy.
Dodávka technického a systémového vybavení pro modernizace Centrálního operačního střediska
Rekonstrukce a modernizace dohledového centra, včetně telefonní centrály s dispečerským pultem a ovládání napojení na Městský kamerový systém.
Nájem reprodukčních strojů digitálního tisku
Předmětem veřejné zakázky je nájem reprodukčních strojů digitálního tisku na roky 2017 - 2021 a poskytnutí s tím souvisejících služeb.
Dodávka kancelářské techniky, její instalace a servis pro MHMP a MPHMP
Záměrem zadavatele je na základě tohoto zadávacího řízení uzavřít rámcovou smlouvu, na základě které se vybraný uchazeč zaváže zadavateli po dobu trvání rámcové smlouvy dodávat dle požadavků a potřeb zadavatele a podmínek stanovených v rámcové smlouvě kancelářskou techniku.
PC set pro grant IG164301 Nemocnice na Homolce II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového setu (stolní počítač, monitory a tiskárna) pro vybraný grant Nemocnice na Homolce dle specifikací v příloze k Výzvě. Zakázka není členěna na části neboť zadavatel požaduje set jako celek.
Dodávky HW zařízení, standardního SW a odborných služeb technického poradenství
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky běžně dostupného HW, standarního SW a odborných služeb technického poradenství pro potřeby Magistrátu hl. m. Prahy na dobu 4 let. Konkrétní specifikace předmětu jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému bude obsažena vždy ve výzvě k ...
Dodávky výpočetní techniky pro VFN v Praze - říjen 2016
Předmětem jsou dodávky výpočetní techniky, jejichž bližší specifikace, min. požadované vlastnosti a přesný počet bude stanoven ve Výzvě k podání nabídek.
Pořízení 60 počítačových sestav
Předmětem zakázky je pořízení 60 kusů počítačových sestav, které budou sloužit k obnově stávající techniky zaměstnanců Úřadu vlády České republiky a dále k vybavení nových zaměstnanců výpočetní technikou.
Dodávky originálních tonerů, inkoustů a pásek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky originálních tonerů, inkoustů a pásek podle specifikace uvedené v článku 4 této zadávací dokumentace.
Pořízení skenovací techniky pro digitalizaci archivních materiálů IPR Praha
Předmětem zakázky je pořízení specializované skenovací techniky pro velkoplošné archiválie a fotografické materiály včetně prodloužené záruky a servisních služeb na 5 let.
Tiskárny štítků pro lékárnu Nemocnice na Homolce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks tiskáren pro tisk štítků dle specifikace k Výzvě a Zadávací dokumentaci.
Dodávky výpočetní techniky pro VFN v Praze - září 2016
Předmětem jsou dodávky výpočetní techniky, jejichž bližší specifikace, min. požadované vlastnosti a přesný počet bude stanoven ve Výzvě k podání nabídek.
Nájem tiskových zařízení
Předmětem je nájem 180 kusů barevných multifunkčních tiskových zařízení formátu A4 a 120 kusů barevných multifunkčních tiskových zařízení formátu A3, včetně čteček bezkontaktních karet technologie COTAG a monitorovacího systému, včetně zabezpečení spotřebního materiálu, zajištění servisu a dodání dokumentace v českém jazyce na CD/DVD.
SÚKL VZ50/2016 - Tiskárny a skenery (DNS)
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je dodávka 20 ks mobilních tiskáren, 18 ks multifunkčních tiskáren a 10 ks mobilních skenerů.
Rámcová smlouva s jedním dodavatelem na dodávky počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren
Předmětem plnění veřejné zakázky budou dodávky počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren, do 30.4.2018