Nákup výpočetní techniky pro organizace resortu Ministerstva životního prostředí na čtyři roky
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky výpočetní techniky (počítačů a monitorů) pro organizace resortu MŽP na čtyři roky.
Komunikační a datová infrastruktura MZ
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka prvků síťové infrastruktury, obnova pracovních stanic a tiskáren, servery, disková pole a telefonní ústředna.
Nákup 10 kusů souprav výpočetní techniky Tempest
Dodávka 10 kusů kompletních souprav výpočetní techniky v provedení Tempest, určené pro elektronické zpracování utajovaných informací v informační kategorii Vyhrazené, Důvěrné a Tajné v rámci Ministerstva zahraničních věcí ČR, se zajištěním proti úniku informací kompromitujícím elektromagnetickým vyzařováním dle standardů EU IASG 7-03 a NATO SDIP ...
Dynamický nákupní systém pro ICT vybavení pro potřeby Matematicko-fyzikální fakulty
Předmětem této veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému (DNS) na dodávky ICT vybavení pro potřeby Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy. Předmětem veřejny?ch zakázek zadávany?ch v rámci DNS budou dodávky standardní ICT techniky, tj.: osobní počítače, tablety, notebooky, tiskárny, externí disky, monitory, servery, ...
Hardwarová obnova pracovišť digitální transkodace
Předmětem VZ je hardwarová obnova pracovišť digitální transkodace. Jedná se o opakovanou zakázku, předchozí tvořila část č. 2 veřejné zakázky Pracovní stanice a výkonné NB pro TV aplikace, která byla zrušena.
Knižní skener A1 pro OS
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy (dále jen smlouva) na dodávku 1 ks skeneru pro počítačové využití dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace.
Pořízení serverů a příslušenství pro resort MŽP v roce 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverů včetně poskytování podpory pro resort MŽP.
17-090 Nákup Hardware
Předmětem VZ je pořízení nového hardware - 1 ks diskového pole, 4 ks 10G optických switchů, 35 ks nových stolních počítačů PC1, 7 ks nových stolních počítačů PC2, 50 ks LCD nových monitorů vč. příslušenství, 25 ks nových notebooků vč příslušenství, 6 ks nových tiskáren.
Poskytování servisní a materiálové podpory tiskových řešení
Poskytování servisní a materiálové podpory tiskových řešení, 50313000.
Upgrade a nákup nového SW a HW a vyšší kybernetická bezpečnost
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka softwarové a hardwarové infrastruktury zahrnující rovněž: a) instalaci, implementaci a customizaci, b) záruční servis (podpora), c) seznámení administrátorů s dodaným řešením a jejich zaškolení, d) dokumentaci realizovaného řešení.
Pronájem výpočetní kapacity v cloudu pro projekt Rollm@ps
Zadavatel požaduje pronájem serverů pro provoz vývojového a testovacího prostředí s definovaným zálohováním a zajištěním dostupnosti, které jsou pro úspěšný vývoj v dnešní době zvyšujícího se kybernetického nebezpečí velice důležité. Pronajímaný server proto musí být také dostatečně ochráněn před kybernetickými útoky.
Nájem reprodukčních strojů digitálního tisku II
Předmětem veřejné zakázky je nájem reprodukčních strojů digitálního tisku na období 48 měsíců a s tím souvisejících služeb. Předmětem veřejné zakázky bude nájem 1 ks barevného reprodukčního stroje digitálního tisku, 1ks černobílého reprodukčního stroje digitálního tisku a 1 ks multifunkčního tiskového stroje (dále jen “stroje“), včetně ...
Pořízení výpočetní techniky
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části, přičemž předmětem 1. části veřejné zakázky je nákup 50 ks počítačů včetně operačního systému, 50 ks LCD monitorů a 50 ks setů klávesnice a myši. (Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky a minimálních požadavků na požadované zboží jsou uvedeny v příloze A1 zadávací dokumentace.) Předmětem 2. části ...
Poptávám tiskovou hlavu značky Epson
Poptávám tiskovou hlavu Epson DX2 pro stroj ROLAND SOLJET SC 500, + všechny odpovídající tiskové kazety Roland Eco-Sol MAX.
Dodávka serveru pro vývoj a testování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka serveru včetně operačního systému v minimálních parametrech a v rozsahu ve specifikaci předmětu plnění, která tvoří přílohu zadávací dokumentace zveřejněné na profilu zadavatele.
Speciální a vysoce výkonná zařízení - Rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávku plnění v rámci projektu "Podpora potírání kybernetické kriminality", pro specifické úkony soudních znalců a kriminalistů vyšetřujících kybernetickou kriminalitu, kdy je potřeba použít přesně konkretizované zařízení.
Dodávky serverů pro resort Ministerstva spravedlnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky: • základních serverů a • procesorů, paměťových modulů, pevných disků, fibre chanel karet, síťových karet a řadičů pevných disků k dodaným základním serverům (dále jenom „komponenty serverů“) pro centrálního Zadavatele a jeho organizační složky dle Přílohy č. 1 zadávací dokumentace, a to v rozsahu ...
Rozšíření virtuálního prostředí na GFŘ 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverových technologií pro rozšíření virtuálního prostředí na Generálním finančním ředitelství.
Obměna Blade serverů
dodávka 14 (slovy: čtrnácti) kusů blade serverů do stávajících a do neobsazených pozic v rámci provozovaných blade šasi HP BladeSystem c7000 Enclosure. Servery musejí být volně přenositelné a provozovatelné v rámci jednotlivých již provozovaných šasi.
Optimalizace pracovního prostředí a technické vybavení úřadu městské části Praha 2
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nájem tiskových a reprografických zařízení (dále jen „tisková zařízení“) a nájem systému pro řízení a správu tisků (dále jen „SW“) blíže specifikovaných v příloze č. 1 a 2 zadávací dokumentace a poskytování dalších dodávek a služeb souvisejících s tímto nájmem, to vše za podmínek a v rozsahu stanoveném v ...
Videokonferenční zařízení pro oběti trestných činů
Předmětem zakázky je pořízení videokonferenčních technologií - videokonferenčních jednotek, částí videokonferenční infrastruktury, licencí a dalšího SW, školení obsluhy a správců systému a implementace těchto technologií do již zrealizovaného systému.
Obměna tiskového prostředí
Předmětem veřejné zakázky je pořízení síťových tiskáren, včetně spotřebního zařízení, záruky a servisu. Podrobná specifikace předmětu plnění této veřejné zakázky je uvedena v přílohách č. 1 a č. 2 zadávací dokumentace.
Kancelářská technika a zařízení - nákup II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zboží, tj. kancelářské techniky a zařízení specifikovaných v příloze č. 1 - Specifikace a ceny zboží, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. V průběhu plnění této veřejné zakázky je zadavatel oprávněn objednávat zboží v plné šíři sortimentu zboží uvedeného v této příloze č. 1 - ...
II. etapa obměny PC, monitorů a notebooků
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka stolních počítačů, notebooků a monitorů včetně všech součástí, příslušenství a doplňků, jejichž specifikace je uvedena v přílohách č. 1A, 1B, 1C zadávací dokumentace. Podrobná specifikace předmětu plnění této veřejné zakázky je dále uvedena v přílohách č. 2A, 2B, 2C zadávací dokumentace a jejich ...
Dodávky spotřebního materiálu pro tiskárny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro tiskárny zadavatele.