Nákup spotřebního materiálu k stávajícím tiskárnám a ND pro výpočetní techniku ( dílčí DNS cyklus)
Nákup spotřebního materiálu k stávajícím tiskárnám a ND pro výpočetní techniku
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 006-2014
Standardní ICT vybavení - Počítače - podle aktuálních potřeb Zadavatele
Výzva 38 - CSS Tachov, ZŠ Podmostní Plzeň, Galerie Klatovy Klenová
Dodávka stolních počítačů včetně AIO, monitorů, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 37 - Gymnázium J. Vrchlického Klatovy, ZUŠ B. Smetany, ZHPK
Dodávka notebooků, dokovací stanice, monitorů, klávesnic, myší, pouzder na přenosné počítače a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 005 - 2014
Nákup a dodávky ybraného standardního ICT vybavení (s výjimkou tiskáren a skenerů) dle aktuálních potřeb zadavatele podle specifikace uvedené v příloze návrhu Kupní smlouvy
Výzva 36 - Gymnázium J. Vrchlického Klatovy
Dodávka tabletů včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 35 - Stodská nemocnice
Dodávka stolních počítačů, monitorů, myší, klávesnic, notebooku, tiskáren a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávka 3D tiskárny včetně tiskového materiálu pro  projekt NTIS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu 3D tiskárny, dále 10 (deseti) kilogramů materiálu pro tisk a 10 (deseti) kilogramů materiálu ekvivalentního s podpůrným materiálem (dále jen "Zařízení"). 3D tiskárna bude používána na výrobu funkčních prototypových dílů a pohledových modelů v množství jednotek až desítek kusů. Nedílnou součástí ...
Výzva 34 - SPŠ stavební Plzeň, SŠ Horažďovice, Gymnázium L. Pika Plzeň
Dodávka počítačů, monitorů, tiskáren, klávesnic, myší, notebooků a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávka serverů 1/2014 pro FN Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka 4 ks serverů a 2 ks datových úložišť (specifikace bude uvedena ve výzvě k podání nabídek).
Výzva 33 - VOŠ a SPŠE Plzeň
Dodávka stolních počítačů, myší, klávesnic, tiskáren a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 32 - SOŠ a SOU H. Týn, DD Trnová
Dodávka počítačů, monitorů, tiskáren, klávesnic, myší, tabletu a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 004 - 2014
Nákup a dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavatele
Výzva 31 - Hotelová škola Plzeň
Dodávka stolních počítačů, myší, klávesnic, notebooků a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače 004-2014
Nákup a dodávky standardního počítačového vybavení (vyjma tiskáren a skenerů) na základě aktuálních potřeb zadavatele - podle specifikace uvedené v Příloze č.1 návrhu Kupní smlouvy
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 003 - 2014
Nákup a dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek podle aktuálních potřeb zadavatele dle specifikace uvedené v Příloze č.1 návrhu Kupní smlouvy
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 004 - 2014
Nákup a dodávky standardní počítačového vybavení (vyjma tiskáren a skenerů) podle aktuálních potřeb zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 003 - 2014
Nákup a dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek podle aktuálních potřeb zadavatele
Vybrané standardní ICT vybavení - Počítače - 003 - 2014
Nákup a dodávky standardního počítačového vybavení (vyjma tiskáren a skenerů) podle aktuálních potřeb zadavatele
Výzva 30 - Západočeské muzeum
Dodávka stolních počítačů, myší, klávesnic, serverů a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 29 - Gymnázium L. Pika
Dodávka stolních počítačů, monitorů, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 28 - Obchodní akademie Plzeň
Dodávka počítačů, monitorů, myší a klávesnic včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, naklonování pevných disků z disku v referenčním počítači, který nainstaluje zadavatel a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 27 - SZŠ a VOŠZ Plzeň
Dodávka počítačů, notebooků, barevných laserových tiskáren, tiskárny štítků, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace prvků aktivního monitoringu, dodávka nebo vytvoření informačních systémů pro zpracování dat ze systému prvků aktivního monitoringu, jejich implementace do definovaného prostředí a poskytnutí služeb souvisejících s nasazením systému do produktivního provozu. Předmětem veřejné zakázky je ...
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek - 002 - 2014
Nákup a dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek podle potřeb zadavatele. Zakázka dělená na části, uchazeč může podat nabídku na všechny či některé části veřejné zakázky nebo jen na jednu část veřejné zakázky.